NIE WIEM JAK SPRAWY SIE MAJą ALE SKORO NIE MA MIEDZI NA WSZYSTKO TO SIE SIEDZI JEDNI NA AKCJACH INNI .....B...
PS
Z TEGO CO SIE ORIETUJE BANKI PIERWSZE CHCA ....B...
BANK JAK TO BANK WEZMIE CO SIE DA B.......
PS
TYLKO CO? ZOSTAŁ JAK ZWYKLE PAPIER TYLKO KTO TO WEZMIE ,
SWOJA DROGA GDZIE DEJOKAT MUSISZ CHLOPIE BYC W SZOKU JAK CIE WYDYMALI A NIE WIERZYŁES ZE TIRY I PRZELEWY KRAZA ALE TYLKO JAK MROZ A TU WIOSNA .....
NIE DLA WSZYSTKICH
TERAZ CIEZKO DORADZAC BO Z CZYM ZOSTAŁO 200-250 TYS NA 340MLN AKCJI
KŁAMSTWO MA KRóTKIE NOGI
PS
WYRAZY WSPóŁCZUCIA BO TO NIE JEST SMIESZNE WYCIAGNAC OD LUDZI MILIONY I ZOSTAWIC Z NICZYM GDZIE KNF GDZIE URZEDY KONTROLI IT....
Jak patrzyłem na to co cms robił w tej spółce .Jak na zywca robił wały z kolejnymi emisjami i tajemniczymi inwestorami, to zastanawiałlem sie w jakim kraju zyje .Knf zamiast ukarac oszustów nałozyła kare na spółke A ,te wszystkie statuetki bisnasowe , to nakrecanie w tvnbc i reklama dla oszustów Rece opadaja .I nie mówcie ,że to giełda i ryzyko inwestycyjne,Drobny inwestor moze ryzykowac ale jak wie ,że nad uczciwoscią transakcji czuwaja jakieś instytucje .A tu ? Gdzie rada nadzorcza tej spółki .? Czy to wszystko jedna sitwa ?
JAK WIDZIMY WIOSNA SIE OPOZNIA I TO JEST PODSTAWOWA WINA WYCENY PERRLY B..
PS
ALE DZIS PIATEK I POPOLUDNIU Z WIEDNIA ZOSTAANIE PUSZCZONY PRZELEW NA SPLATE ODSETEK OD OBLIGACJI I PO PROBLEMIE INNA SPRAWA CZY DOJEDZIE JAK TIRY POTWIERDZEENIE WYSLANA BEDZI TZ SLOWO
JA MI KTO POWIE ZE TU POGODA NIE MA ZNACZENIA TO GO WYSMIEJE BUHAHA
PS
BO NIE PAMIETAM ZEBY AZ TAK DLUGO ZIMA TRZYMALA A DROGI ZMROZONE TEDY KIEDY MIALY BYC NIE BYLY NO I CO SLOWO KLUCZ NA SPOLCE TO AURA CZLI WRUNKI POGODOWE
70gr wartość akcji po przymrozkach czyli na - minusie ,normalnie w spółkach każdy pokrywa wg udziałów kto ma nawiecej ulica wec może emsja akcji ?
Ale już nie przejdzie to szkoda was .
Ale trzeba oddac wyruchał wsystkich z kim współpracwał a charował na to 4 -5 lati tak się zarabia.
A wszyscy na gp chcą kase wydoic w rok