• stały wzrost i incydentalne rakiety Autor: ~moimzdaniem [80.53.48.*]
    a moim zdaniem dzis sie bedzie wspierac na 0,91 moze 0,92, jutro skoczy pare groszy, później znowu wspieranie i tak do np. wyników kiedy zostanie odpalona 1 rakieta. W tym roku kurs osiągnie kilka złotych - docelowo kilkadziesiąt (perspektywa 2-3 lat).
    Ja pakuję całą kasę i oczekuję dużego zysku ale nie ma piekarni..... "time is on my side"
  • Re: stały wzrost i incydentalne rakiety Autor: ~Obserwator [87.99.109.*]
    Za dwa lata , to będziemy mieli taką bessę, że ta ostatnia to przy przyszłej to "pryszcz".
  • Re: stały wzrost i incydentalne rakiety Autor: ~ciernik [89.161.20.*]
    Obserwator ,ostatnio wszędzie się mylisz. Bessę to masz od kilku już lat na hutmenie...A le ja miś - też czekam na największą bessę stulecia.Jeszcze w tym roku armagedon
  • Re: stały wzrost i incydentalne rakiety Autor: ~zofia [188.33.116.*]
    za dwa lata juz nikogo nie bedzie. Pan Jezus już sie zbliża, już puka do mych drzwi...koniec świata za niedlugo.
  • Re: stały wzrost i incydentalne rakiety Autor: ~tuha [37.247.233.*]
    ja już jestem zapakowany na max swojego czasu brałem wsio co pojawiło sie poniżej 0,55 i obecnie jest git

myślę że czym bliżej końca budowy infrastruktury i perspektywa LTE 2 to powróci na dawne poziomy

również uważam że w perspektywie 2 lat będzie kilka zł na pewno powyżej w 2 zł

obecnie zwiększam zaangażowanie o 50% w papier (niestety tylko tyle ze względy na moje ograniczenia finansowe) wsio co poniżej 1 zł

Zobaczę potrzymam min 1 rok zapewne będzie bliżej 2 zł

niestety spółka dla wytrwałych średniodystansowców.
  • Re: stały wzrost i incydentalne rakiety Autor: ~gosc [109.241.42.*]
    tak masz racje trzymac -spolka dla madrtch-cierpliwych a nawet jescze kupowac a bedzie zysk
  • Re: stały wzrost i incydentalne rakiety Autor: pati_ [91.227.156.*]
    Jak dlaczego po dobrych danych Stany mają spadać ?

I jeszcze jedno . Czy nikt nie zauważył, że powstała jedna z najczęstszych formacji AT, czyli Podwójne dno ? Dno ( Wig 20)1450, zasięg 1550 punktów, ale teraz to już lepiej nie kupować L, raczej czekać na S .
[x]
MIDAS 0,00% 0,80 2016-05-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.