• posiadacze akcji Autor: ~ptica [89.228.172.*]
    juz chyba nikt nie ma chęci sprzedawać swoich akcji. Delikatnie ktos po 8 bierze. Nie ma juz wystraszonych. Nie namawiam oczywiscie. pozdrawiam Do 15tego!
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~edo [79.139.109.*]
    nie no jeszcze kilku osrań.... stoi ze sprzedażą po 8 gr - po 1 k pln , tym samym blokują kurs, mam nadzieję ,że początkiem przyszłego tyg. to ruszy powyżej 10 gr ....tylko cierpliwości:-)
    Zapytałem Prezesa dlaczego osoby z Nim powiązane z Firmy Taxus Fund zbywają akcje -jak ponoć jest OK mają Inwestora i świetlaną przyszłość.W odp. nie zaprzeczył ,że rozmawiają z Inwestorem...........Pożyjemy zobaczymy................

Witam!

Zarząd Spółki informuje, iż Spółka kontaktuje się z Akcjonariuszami w drodze raportów Ebi i Espi.

Zarząd Spółki informuje również, że nie może przekazywać innych informacji poza informacjami opublikowanymi w komunikatach, a tym samym wyróżniać poszczególnych Akcjonariuszy, dlatego też m. in. Spółka nie będzie komentowała ani podawała szczegółów rozmów z "Inwestorem" do czasu ich zakończenia.

W odpowiedzi na Pana pytania, Zarząd Spółki informuję, iż nie ma zwyczaju i nie będzie komentował autonomicznych decyzji poszczególnych akcjonariuszy, którzy mają prawo do swobodnego zarządzania swoimi aktywami.

Jerzy Gądek
    Prezes Zarządu
    M Development S.A.
    91-071 Łódź
    Ogrodowa 72/74
    tel: 42 630 20 76
    fax: 42 637 60 47
    e-mail: biuro@m-development.pl
    http://www.m-development.pl
    REGON: 100844077
    NIP: 7272757318
    KRS: 0000349490
    Sąd Rejonowy dla Łodzi Śródmieścia w Łodzi
    XX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
    Kapitał zakładowy: 1 962 940,00 PLN
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~haha [86.63.120.*]
    wlasnie wrocilem z urlopu i co widze ze kurs ani drgnal co za szkoda a mial byc kosmos i conajmniej 20 gr juz a tutaj ledwo 8 chyba promocja wiec wezme p.s. zartowalem nic nie bede bral bo na tych poziomach moi drodzy trwa ubieranie was w papierek to jest moje zdanie i mozecie sie z nim nie zgadzac i mowic ze naganiam na spadek otoz nie niech wam rosnie jak macie podstawy i info o ktorym mi nie wiadomo
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~boss [82.132.244.*]
    Jezeli nie naganiasz na spadek wytlumacz nam co tu wogole robisz jezeli niemasz akcji kto normalny siedzi na spolce i pisze o spadkach

To tak jak bym ja teraz siedzial na kghm i naganial ze trwa ubieranie i spadnie do 100zl

Albo masz zdrowo porabane albo masz ukryty cel kupic tanio

Bo innego wyjscia nie ma

Chyba ze masz 14lat i siedzisz tu dla zabawy
    mam 50k i nie ukrywam ze chce kupic duzo ale w przedzialach 3-4 gr bop to jest realna cena tej spolki wedlug mnie a wasze p[isanie o 20 gr mnie smieszy bo tutaj tyle to nigdy nie bedzie wedlug mnie
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~Ptica [89.228.172.*]
    Pare dobrych lat juz gram na giełdzie i jakoś dziwnie przeważnie było tak ze im wiecej naganiania na spadki itd tym było lepiej i odwrotnie:) cierpliwość cierpliwość cierpliwość do 15:) a tu jak widzicie codziennie ktoś kupuje powoli po 8:) a to 35 tys a to40 ażeby nie przestraszyć leszczy którzy powstawiali swoich akcji za 1tys zł:) pozdrawian
    to idzie skup faktycznie zaraz ktos rzuci cos na 7 i koniec marzen :)
    a wy wszyscy mowicie tu cierpliwosci i czekac na wzrosty a nikt z was nie kupuje akcji tzn jestescie juz ubrani :)
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~Ptica [89.228.172.*]
    Tak oczywiście ja jestem ubrany:) po6 gr:) bardzo przyjemne niedrogie i ciepłe ubranie:) ale niedługo wiosna zielono to sie ubranka zrzucić ale narazie nie ma co;) po co sie przeziębic;) pozdrawiam !
    a to dobre kazdy z was ma akcje ze srednia 6 gr to kto bral przy 15 w gore niezle asy gieldowe z was
  • Do bossa Autor: ~edo [79.139.109.*]
    Posiadasz akcje MDevelop ?jeśli tak to jakie Twoje zdanie co do nich ?
  • Re: Do bossa Autor: ~ptica [89.228.172.*]
    haha. Czy jeszcze jakiś komentarz do sytuacji chciałbyś dodać?
  • Re: Do bossa Autor: ~haha [86.63.120.*]
    tak dosypali po 9 gr i co to jest 10k zl
  • Re: Do bossa Autor: ~ptica [89.228.172.*]
    bez komentarza:):):):)
  • Re: Do bossa Autor: ~edo [79.139.109.*]
    Dnia 2013-03-07 o godz. 12:12 ~haha napisał(a):
    > tak dosypali po 9 gr i co to jest 10k zl

To są na daną chwilę 16 obroty na rynku NC.....nie duzo nie mało , a w sam raz..............
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~PIOTR [89.71.174.*]
    Jak to jest
    jak sypną za 10kl. zł to zaraz krzyczysz
    że to armagedon
    A jak kupią to mówisz że jest to mały pikuś
    Trochę się pogubiłem
    Wytłumacz mi to.
    bez komentarza
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~ptica [89.228.172.*]
    powinni na bankierze zrobic taka opcje jak na facebooku LUBIĘ TO:) polubiłbym kazdy komentarz haha:P
    te negatywne też ? ja wolę pozytywne :-) , a nie hahaczy i hiczacy oraz pogromców "mysz"
    hahacze ,pogromcy dobierać bo wkrótce tortu zabraknie........
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~genario [87.206.85.*]
    masakra z wami gracze giełdowi bez akcji hahaha. ja spokojnie się przyznaje mam tych akcji trochę i w cenie 12 groni i nie narzekam. i nie wypisuje bzdetów typu kupujcie promocja czy sprzedawać bo was ubierają. Wg mnie za duzo małotatów jest tutaj bez akcji wypisujących bzdury bez celu. Raczej powinniście tutaj pisać o faktach co się dzieje ze spółką o nowych wiadomościach.
    pozdro

lepiej sobie zapalcie blanta to was uspokoi
    Masz mi coś do zarzucenia? ja też posiadam akcje .....pisałem email do prokurenta i do prezesa z pytaniami itp.od jednego i drugiego otrzymałem email.

A Ty co zrobiłeś dla w celu poinformowania innych akcjonariuszy? czy jest nowy inwestor czy nie itp ?

Słucham ? czy tylko wiesz woje i czekasz na wzrosty? bo g... wiesz....
  • Re: posiadacze akcji Autor: ~HAHA [86.63.120.*]
    i znowu dorzucili akcyjek po 9 jak mi przykro koniec na dzisiaj :)
    jak mi przykro hahacz ,że nie spadło do 5 gr i nie spadnie nigdy! a 1 grosz przeskoczyliśmy.....dla mnie wystarczy jak jeden grosz będzie wskakiwało do góry codziennie przez najbliższy rok. Czyli na koniec roku 200 dni roboczych (plus minus) plus 1 grosz to jest ponad 2 PLN na koniec 2013 roku! Nic nie chce więcej :-)
    edo Ty sie naćpałeś??
    raczej Ty kolego , sam chciałeś kupić nisko i naganiałeś na spadki - nie wyszło? oj żal...........a tak Ci kibicowałem ,żeby jeszcze kilkadziesiąt akcji dokupic niżej......
    Dnia 2013-03-07 o godz. 14:21 ~haha napisał(a):
    > edo Ty sie naćpałeś??
    raczej Ty kolego , sam chciałeś kupić nisko i naganiałeś na spadki - nie wyszło? oj żal...........a tak Ci kibicowałem ,żeby jeszcze kilkadziesiąt akcji dokupic niżej......
    widzisz Ty kupilbys kilkadziesiat akcji a ja kilkadziesiat ale tysiecy akcji i tu sie roznimy
    przestań pisać pierd.... naganiaczu na spadki heheh..

Co teraz sie już cieszysz ,że wyżej? od kiedy? spadaj bez odbioru.

Merytorycznych lubię , a nie naganiaczy na spadki jak Ty.

Co Ty chłopcze wiesz o spółce? liczysz tylko na podbitki i wywalanko.Nam tu takich jak Ty nie trzeba.PAPA
[x]
MFOOD 1,81% 1,69 2026-02-27 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.