juz chyba nikt nie ma chęci sprzedawać swoich akcji. Delikatnie ktos po 8 bierze. Nie ma juz wystraszonych. Nie namawiam oczywiscie. pozdrawiam Do 15tego!
nie no jeszcze kilku osrań.... stoi ze sprzedażą po 8 gr - po 1 k pln , tym samym blokują kurs, mam nadzieję ,że początkiem przyszłego tyg. to ruszy powyżej 10 gr ....tylko cierpliwości:-)
Zapytałem Prezesa dlaczego osoby z Nim powiązane z Firmy Taxus Fund zbywają akcje -jak ponoć jest OK mają Inwestora i świetlaną przyszłość.W odp. nie zaprzeczył ,że rozmawiają z Inwestorem...........Pożyjemy zobaczymy................
Witam!
Zarząd Spółki informuje, iż Spółka kontaktuje się z Akcjonariuszami w drodze raportów Ebi i Espi.
Zarząd Spółki informuje również, że nie może przekazywać innych informacji poza informacjami opublikowanymi w komunikatach, a tym samym wyróżniać poszczególnych Akcjonariuszy, dlatego też m. in. Spółka nie będzie komentowała ani podawała szczegółów rozmów z "Inwestorem" do czasu ich zakończenia.
W odpowiedzi na Pana pytania, Zarząd Spółki informuję, iż nie ma zwyczaju i nie będzie komentował autonomicznych decyzji poszczególnych akcjonariuszy, którzy mają prawo do swobodnego zarządzania swoimi aktywami.
Jerzy Gądek
Prezes Zarządu
M Development S.A.
91-071 Łódź
Ogrodowa 72/74
tel: 42 630 20 76
fax: 42 637 60 47
e-mail: biuro@m-development.pl
http://www.m-development.pl
REGON: 100844077
NIP: 7272757318
KRS: 0000349490
Sąd Rejonowy dla Łodzi Śródmieścia w Łodzi
XX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Kapitał zakładowy: 1 962 940,00 PLN
wlasnie wrocilem z urlopu i co widze ze kurs ani drgnal co za szkoda a mial byc kosmos i conajmniej 20 gr juz a tutaj ledwo 8 chyba promocja wiec wezme p.s. zartowalem nic nie bede bral bo na tych poziomach moi drodzy trwa ubieranie was w papierek to jest moje zdanie i mozecie sie z nim nie zgadzac i mowic ze naganiam na spadek otoz nie niech wam rosnie jak macie podstawy i info o ktorym mi nie wiadomo
mam 50k i nie ukrywam ze chce kupic duzo ale w przedzialach 3-4 gr bop to jest realna cena tej spolki wedlug mnie a wasze p[isanie o 20 gr mnie smieszy bo tutaj tyle to nigdy nie bedzie wedlug mnie
Pare dobrych lat juz gram na giełdzie i jakoś dziwnie przeważnie było tak ze im wiecej naganiania na spadki itd tym było lepiej i odwrotnie:) cierpliwość cierpliwość cierpliwość do 15:) a tu jak widzicie codziennie ktoś kupuje powoli po 8:) a to 35 tys a to40 ażeby nie przestraszyć leszczy którzy powstawiali swoich akcji za 1tys zł:) pozdrawian
Tak oczywiście ja jestem ubrany:) po6 gr:) bardzo przyjemne niedrogie i ciepłe ubranie:) ale niedługo wiosna zielono to sie ubranka zrzucić ale narazie nie ma co;) po co sie przeziębic;) pozdrawiam !
masakra z wami gracze giełdowi bez akcji hahaha. ja spokojnie się przyznaje mam tych akcji trochę i w cenie 12 groni i nie narzekam. i nie wypisuje bzdetów typu kupujcie promocja czy sprzedawać bo was ubierają. Wg mnie za duzo małotatów jest tutaj bez akcji wypisujących bzdury bez celu. Raczej powinniście tutaj pisać o faktach co się dzieje ze spółką o nowych wiadomościach.
pozdro
jak mi przykro hahacz ,że nie spadło do 5 gr i nie spadnie nigdy! a 1 grosz przeskoczyliśmy.....dla mnie wystarczy jak jeden grosz będzie wskakiwało do góry codziennie przez najbliższy rok. Czyli na koniec roku 200 dni roboczych (plus minus) plus 1 grosz to jest ponad 2 PLN na koniec 2013 roku! Nic nie chce więcej :-)
raczej Ty kolego , sam chciałeś kupić nisko i naganiałeś na spadki - nie wyszło? oj żal...........a tak Ci kibicowałem ,żeby jeszcze kilkadziesiąt akcji dokupic niżej......
Dnia 2013-03-07 o godz. 14:21 ~haha napisał(a):
> edo Ty sie naćpałeś??
raczej Ty kolego , sam chciałeś kupić nisko i naganiałeś na spadki - nie wyszło? oj żal...........a tak Ci kibicowałem ,żeby jeszcze kilkadziesiąt akcji dokupic niżej......