zwołał - poprzez ogłoszenie zamieszczone na stronie internetowej Spółki (http://www.m-development.pl) - na dzień 25 marca 2013 roku Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki, które rozpocznie się o godzinie 12:00
mówiłem wam, że ktoś się chce pozbyć syfa i wywalić papier............
godnie z zawiadomieniami przekazanymi przez Jerzego Gądka - Prezesa Zarządu Spółki, Piotra Jędrzejczaka - Członka Rady Nadzorczej Spółki, Monikę Ostruszkę - Członka Rady Nadzorczej Spółki oraz Pawła Walczaka - Członka Rady Nadzorczej Spółki, w/w osoba blisko związana ze wskazanymi członkami organów Spółki, tj. Taxus Fund SA:
1. na sesji w dniu 26 lutego 2013 roku, w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect, zbyła 20.000 akcji po średniej jednostkowej cenie sprzedaży wynoszącej 0,08 zł za jedną akcję,
2. na sesji w dniu 27 lutego 2013 roku, w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect, zbyła 150.000 akcji po średniej jednostkowej cenie sprzedaży wynoszącej 0,07 zł za jedną akcję oraz nabyła 1.000 akcji po średniej jednostkowej cenie zakupu wynoszącej 0,08 zł za jedną akcję.
a gdzie widzisz Ty wywalanie przez akcjonariuszy? na razie widzę ,że na 7-8 gr stoi i nie widzę wywalających , owszem kupujących też , bo czekają na nowego Inwestora -INFO
A Ty krzyczysz och wywalili tydzień temu po 7 gr 150 k -przecież w obecnej chwili cena też jest taka sama nawet wyższa,,,teraz to też podbitka?
ja mówię o sytuacji z zeszłego tygodnia co była nagła podbitka aż do 0,10 i że to było specjalne pod wywalenie bo nie chcieli wywalić po 0,05 i 0,06 a ty mówisz o sytuacji obecnej..................
wtedy mówiłem, że to specjalnie ktoś podbija a nie teraz bo teraz to nikt nawet nie chce brać w takiej super cenie niby promocja, ale chętnych brak.........................
Taxus Fund SA - niech wywali co tylko ma , nie chcą ich w przyszłym zarządzie, to są zagrywki między przyszłym inwestorem a nimi.Gądek sądzę ,że też wyfrunie i dobrze , bo nic nie robił dobrego dla Firmy do tej pory.
a mi się wydaje ,że tu nikt ani jednej akcji nie chce oddać niżej.......jak idzie deko w górę , bo ja z miłą chęcia ustawiłem się troszke niżej ...chociaz sporo juz mam...wczoraj nikt nie chciał oddac po 7 gr dzis nikt nie chce oddac po 8gr .....co jest?
śmieszny jesteś gościu...............strasznie głosiłeś ,że będzie 5 groszy do piątku 1 marca i co????
I co i co jest? jest ciągle 8 gr.....plus minus 7-9 gr i co ?
Spadaj naganiaczu ...panikarze wywalaja czasem , czy tylko na tej spółce spójrz na inne np. INVENTI!
szkoda z toba gadac czekam do 15 lub 15 marc i wówczas wszystko bedzie wiadomo ....spadać nie ma z czego.....a rosnąć ma ....i Ty tez o tym wiesz. AMEN