jasne że sprzedam po co najmniej 50 gr , mi się nie śpieszy.nie jestem graczem na kilka dni i na kilka groszy.
3 gr? Ty się chyba z głupim przez ścianę macałeś 5 mln ktoś daje...pierdółki piszesz ,że info pod wywalankę to dlaczego nikt nie wywala ? bo jeden grosz do przodu jeden do tyłu -to jest wywalanie ? 7-8 gr?
No cóż naganiasz jeden z drugim ,żeby tanio dokupić , ale sądzę i mam nadzieje ,że tego nie zrobisz, a jak spadnie to dokupię...na pewno nie od Ciebie bo ty nie masz ani jednej akcji , a wier.... się w dyskusje. Po co BO JESTEŚ NAGANIACZEM NA SPADEK i chcesz niżej kupić ciołku.
TO dobry znak czym więcej naganiaczy na spadek tym pewniejsze ,że spółka pójdzie wkrótce do góry.Bo bez myślenia o własnej dupie ,żeby dokupić niżej nie naganialiby na spadki ehhh As szczególny cwel i ten z gór też.
Przestańcie bredzić bo zaleszczenie jest tu na maxa, hahahah:)
Sam naganiałem miesiąc temu po 6gr to nikt tego nie chciał olać ciepłym moczem a potem wszyscy ubrali się po 9gr:)
Z wami ciotami forumowymi nie gadam, ciekaw jestem opini hahacza czy ubrał się po 7gr bo ostatnio go nie widać więc chyba tak
ps. hahacz dzięki za cynk po 6gr dzień przed wybiciem.
Nie do konca moze byc 3gr po co robia scalenie ano po to zeby zwiekszylavsie wartosc obrotow po co ano po to zeby przejsc na gpw kto chce kupic zastanowcie sie
nieważne co piszą, ważne żeby wogóle pisali. Przedtem nawet pies z kulawą nogą tutaj nie gościł a teraz, proszę. To przyciąga uwagę. I nawet takie debile jak as są tutaj potrzebne. Ktoś musi ten papier od nas kiedyś odebrać. :-)