A pamiętacie tego co kupił 10mln akcji po 3 gr. ostatniego dnia notowań ciągłych.
To jest niecałe 5%.
Siedzi pod progiem i czeka cierpliwie.
Jeżeli sprzedał to jedynie po 2gr. czyli ze stratą 100 tys. PLN
Sądzę, że trzyma.
Widać w zleceniach , że od dwóch sesji są przestawiane zlecenia sprzedaży o 2 3 gr do góry :-) Jak będzie coś widomo to grube zlecenia będa jescze wyżej.
Wielu spekulantow zapakowało się po 2grosze i to w niezle nawet kilku milionowe pakiety widać w arkuszu kilka ponad 2 mln zleceń ktore i tak mogą być jeszcze rozdrobnione na mniejsze zlecenia ! Mam nadzieje że nawet jak za miesiąc zejdziemy z giełdy to oni wcześniej zrobią podbitkę bo gruby nie da sobie zrobić krzywdy ! I wciąż myśle o tych 80 mln akcji pbg ! Ja obstawiam że pbg dlatego nie sprzedaje swoich akcji bo będzie zmiana upadłości na układową albo tak jak ktoś już pisał pbg wie że po likwidacji zostanie syndykowi kasa do podziału dla akcjonariuszy i za swoje 80 baniek akcji dostaną kilkadziesiąt mln złotych ! Bo wątpie aby pbg spisało swoje akcje na straty !
Witam. ZAładowałem cały wagon akcji yego badziewia po 2 grochy...WSpółczóję tym co to kupowali po cenie 100 i więcej krotnie wyższej....Oddam wam po 50 grochów za jakiś czas...W przyrodzie nic nie ginie jedni muszą stracić by inni mogli zyskać...Generalnie gra na tej szulerni to gra o sumie mocno ujemnej ale w tym wypadku liczę na 20-krotmą przebitkę- mnie się nie śpiezszy-cierpliwie poczekam na te 40 groszy za tego śmiecia...
Dnia 2013-03-03 o godz. 21:13 ~wituś sprytuś napisał(a):
> Witam. ZAładowałem cały wagon akcji yego badziewia po 2
> grochy...WSpółczóję tym co to kupowali po cenie 100 i
> więcej krotnie wyższej....Oddam wam po 50 grochów za jakiś
> czas...W przyrodzie nic nie ginie jedni muszą stracić by
> inni mogli zyskać...Generalnie gra na tej szulerni to gra o
> sumie mocno ujemnej ale w tym wypadku liczę na 20-krotmą
> przebitkę- mnie się nie śpiezszy-cierpliwie poczekam na te
> 40 groszy za tego śmiecia...
po co te pyskówki ?
i głupie pytania kto ile ma papiera
bo może mam kilo lub 10 a brałem po 10 pln lub 1 gr
pytanie brzmi czy nas wszystkich wyruchają ????