• Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~Nick [83.9.96.*]
    Obserwowałem dziś kurs tej spółki, bo dała mi jesienią zarobić. I wyglada to na podbitke. Podaż na 0,73 - 0,75 była potężna. Ktoś niewielkim kosztem podciagnal kurs na 0,7 potem klasyka, czyli wchodzą gracze. I wielka dystrybucja papieru. Nie zdążyłem rano wejść, ale gdyby mi się udało, to sprzedałem pod koniec sesji. Jeżeli w poniedziałek spadek, to nie ma co kupować, bo ktoś wie coś i opyla podbitka. Jeżeli wzrost przy dużym obrocievi potem przebicie 0,88 - 0,90 to będzie pewnie można jeszcze pojechać tym pociągiem.
  • Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~dank [188.47.137.*]
    ku..rw..a tak samo to dziś oceniłem!!!
    tak samo grają za kazdym razem i zawsze mysle ze moze teraz:(
    miałem dzis zredukowac przy 0,75 i musialem wyjechac mialem nadzieje ale jak to mówia nadzieja matką głupich:(

obym się mylił:)
  • Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~abcde [77.254.146.*]
    myślę, że będą wzrosty choć ta podaż przy 0,75 była duża

ja również obserwowałem kurs i trochę inne mam przemyślenia niż ktoś już tu napisał, iż wygląda to na podbitkę, by wywalać

moje spostrzeżenia są takie: chodziły dość spore pakiety, a popyt był silny nawet przy kursie 0,75 ale brakło mocy i uważam, że była tu walka pomiędzy kimś kto chciał, by kurs zamknął się jak najniżej i tym kto chciał, by kurs zamknął się jak najwyżej (mówię o końcowce notowań w tym momencie). Moje spostrzeżenie jest takie, że ktoś chce dużo akcji w swoim portfelu i nie chce przepłacać. Widać było jak stłamsił pierwszą dość silną falę popytu, co spowodowało wyprzedaż do 4 groszy w dół - zebrał na tym dość sporą ilość akcji. Drugafala popytu, o której myślę to już końcówka, w której ktoś sztucznie lub na siłę chciał już zamknięcia na poziomie 0,75 ale znów druga strona się zdenerwowala i wywaliła 50k po 0,73 (ten kto wyłożył na zakończenie 50k na S po 0,73 to może być ktoś całkowicie przypadkowy, bo z drugiej strony jeśli chciałby zwalić kurs to mógł tym pakietem sięgnąć do 0,71). W skrócie AKCJE SĄ ZBIERANE

to moja opinia

warunkiem są wzrosty w poniedziałek potwierdzone wysokim wolumenem
  • Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~mno [89.231.179.*]
    ...na 1 gr to, chcę mieć ff cały dla siebie!!!
  • Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: blokowy [95.144.189.*]
    Tak się akurat złożyło, że na poziomie 75 groszy były drugie widły. Trzeba to brać pod rozwagę.
    Dlatego z jednej strony nie można traktować tego poziomu jako istotnego, były zresztą momenty gdy cała podaż z 75 groszy była wyzbierana i kurs równoważył się na 76 groszach.

Zobaczymy co będzie w poniedziałek i kolejne dni następnego tygodnia.
    Ja jak już napisałem dobierałem i nie sypałem. Dla mnie zdecydowanie przeważała strona byków przez cały dzień, kurs wspinał się powoli bez żadnych wyskoków.

• Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~West [83.4.92.*]
    Już niebawem zdziwienie
    będzie wielkie ,
    wrócą dobre czasy .
    Jedni chcą w górę
    drudzy w dół
    myślą że jeszcze uda się trochę taniej kupić ,
    może tak może nie ,pożyjemy zobaczymy .
    Wyścig szczurów się rozpoczyna .
  • Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~wojtek [188.33.188.*]
    jaka podbitka chłopie?o czym ty piszesz?zbieranie się zaczęło a nie podbitka...podbić to sobie można 20 tysiącami a nie 500 tys
  • Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~tok [213.195.157.*]
    dokladnie , te smieszne poziomy ktore wlasnie pozegnalismy juz nie wrocą

• Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~navii [87.207.107.*]
    No niestety podbitka była :-( już się nie da zbierać papieru po 0.6x, i nie ma się co dziwić że trzeba było kurs podnieść poziom wyżej aby ludziska zaczęły oddawać... Każdy decyduje o sobie, ja nie zamierzam skóry sprzedać za tanio...
    P.S ING wyszło więc sypać raczej też nie ma już komu; + o ile Westa skończyła z dumpingiem względem rynku rosyjskiego to wyniki też powinny się automatycznie poprawić
  • Re: Niestety. Wyglada na podbitke Autor: ~asd [89.191.152.*]
    1.00 pęknie w najbliższym tygodniu. Tutaj się dopiero zaczyna. W styczniu i pierwszej połowie byłem na KOMpie, poźniej przerzuciłem wszystko na MONię, z której wyszedłem w czwartek i zacząłem wchodzić w WEStę. Ten pociąg dopiero rusza, na szczęście ja już mam tego papiera tyle ile zakładałem, a w poniedziałek dokupię jedynie dla sportu.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.