gdayby bylo cos nie tak to rezygnacja nie bylaby ze skutkiem na 26 marca tylko od razu ja mysle ze to zagrywa na powolny wzrost , widocznie panika nie wskazana ,JESZCZE czuje tu spolke SEZONU. przeciez cos produkowali rozwijali sie sprzedaz szla a nie jak spolki typu biorko i komp i wielki szu na nc. NA NC to spolki bez pokrycia A TA ja uwazam ze miala i to duzy potencjal a wypadki chodza po ludziach i zakladach . POZBIERAJA SIE , i bedzie dobrze , a prawdziwy inwestor wierzacy w spolke GLOBAL TRADE BEDZIE NAGRODZONY, .TO moje zdanie kto chce niech kupuje i kto chce niech oddaje , JA WIERZE. I TAK JEST MEGA PROMOCJA
HIT MUSI POKAZAC KTO TU RZADZI PONIEWAZ TO OD NICH ZALEZY BYT SPOLKI I PEWNIE BEDA PRZETASOWANIA NA STOLKACH , TO HIT WYKLADA KASE IPRZECIEZ HITOWI TEZ CHYBA BEDZIE ZALEZEC NA KURSIE GLOBALKA ma ich troche NIE MARTWIE SIE MOJ NOS CZUJE TU PARE ZL NA AKCYJKE ALE TRZA CZASU
jeżeli zamkniemy dzisiaj 15 groni to nieżle w ciągu 2 dni ~` 50 % zysku!!!!!!!!! ci co mieli sraczke i oddali po 10 gr chciałbym ich teraz widzieć - jaką mają minę??? a już nie mówię o tym czy szczena im opadła??? bo ci co mają sztuczne szczeny to nawet mogła im wypaść?? he,he,he, !!!!!!!!!
A nie dziwi Was że od dłuższego czasu leci polowa po ukrytym? np dzisiaj
54 484, 96pln dzielimy przez średni kurs 0,14 to wychodzi 389 178 wolumenu...a oficjalnie 194 447 .. :)
Dnia 2013-03-01 o godz. 17:12 ~jaa napisał(a):
> A nie dziwi Was że od dłuższego czasu leci polowa po
> ukrytym? np dzisiaj
54 484, 96pln dzielimy przez
> średni kurs 0,14 to wychodzi 389 178 wolumenu...a
> oficjalnie 194 447 .. :)
o k..a ! :D
i tak się dzieje na wszystkich spółkach na całej giełdzie, "połowa leci po ukrytym" :D
LOL