Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: OSTUDZILI NAS I SKUPUJA PERLE OD NIEZDECYDOWANYCH

gdayby bylo cos nie tak to rezygnacja nie bylaby ze skutkiem na 26 marca tylko od razu ja mysle ze to zagrywa na powolny wzrost , widocznie panika nie wskazana ,JESZCZE czuje tu spolke SEZONU. przeciez cos produkowali rozwijali sie sprzedaz szla a nie jak spolki typu biorko i komp i wielki szu na nc. NA NC to spolki bez pokrycia A TA ja uwazam ze miala i to duzy potencjal a wypadki chodza po ludziach i zakladach . POZBIERAJA SIE , i bedzie dobrze , a prawdziwy inwestor wierzacy w spolke GLOBAL TRADE BEDZIE NAGRODZONY, .TO moje zdanie kto chce niech kupuje i kto chce niech oddaje , JA WIERZE. I TAK JEST MEGA PROMOCJA

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.