Za ile godzin zaczną sprzedawać poniżej ceny emisyjnej tj 1.07 zł.
Skoro sprzedają ze stratą z PP (najwyższa cena była 0.70gr)
Reasumując z ceną PP to jedna nie powinna być sprzedawana poniżej ~1.50.-
(inaczej to strata)
Jeżeli są tacy co sprzedają poniżej tej ceny to po jakiego grzyba kupowali akcje z PP.
Akcjonariusze tej spółki to są jakoś mało rozgarnięci jak elektorat PO
(Platformy Obywatelskiej).
Mikołaj Rej mylił się pisząc o Polakach.
.....są głupi i po szkodzie.
Statystycznie najgłupszy jest elektorat PiS i pewnie plując na PO jesteś jego reprezentantem. Ja reprezentuję lewicę, żeby było jasne.
Oto statystyka:
Wiek 20-24 lata
PO - 54,7
PiS - 22,9 %
powyżej 60 lat:
PO - 27,9%
PiS - 42,1%
Wykształcenie
wyższe:
PO - 52,5%
PiS - 24,1%
średnie:
PO - 41,6%
PiS -31,7%
zawodowe:
PO - 29,0%
PiS - 41,5%
podstawowe:
PO - 25,4
PiS - 44,4%
Jak sam widzisz coś pochrzaniłeś w swojej wypowiedzi. Dodatkowo PiS wygrał na wsi i na wschodzie Polski czyli w rejonie Polski B
Więc lepiej zapamiętaj to sobie, że jeśli chcesz krytykować to musisz korzystać z wiedzy i faktów.
A teraz pytanie:
1. Czy nie zdarzyło Ci się sprzedać ze stratą?
2. Skąd wiesz czy ci co kupili z PP teraz sprzedają?
I mój komentarz:
Siedź cichutko na dupie i czekaj aż cena urośnie zamiast opluwać innych bo nie masz do tego żadnej legitymacji.
Agatko Agatko jeszcze przed Tobą kilka lat życia potrzeba byś zrozumiała że miarą mądrość człowieka są decyzje które podejmuje a nie tytuły które zdobył.
Do Agatki " Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć"
Sięgnij do danych Europejskich odnośnie wszystkich dziedzin życia w poszczególnych krajach.
Na koniec.
"Jeżeli ktoś nazwie cię koniem ........ resztę znajdź w internecie"
Alternatywą dla Polski jest tylko PIS.
To nie jest moja partia ale cóż począć .....
Króla... Jana III Sobieskiego w Europie nazywali wieśniakiem .... mówi Ci to coś?.
Najbardziej pewni siebie są ludzie głupi. Łatwo podejmują decyzje i w zasadzie są w stanie narzucić ją innym. Ludzie mądrzy mają pełno wątpliwości.
Najgorszym jest paskudne zjawisko w myśleniu grupowym gdyż największy baran przeforsuje swoją decyzję czy opinie.
Dlatego w małych i słabo wyszkolonych środowiskach, /wieś, parafia, grupka młodzieży/ łatwo przeforsować populistyczne hasełka gdyż nawet jak zjawi się głos rozsądku to miernoty go zakrzyczą, zjedzą i okrzykną wrogiem Polski czy Kościoła nie zauważając nawet, że to tylko inne zdanie w sprawie.
Przykład:
Hasło Solidarna Polska, Prawo, Sprawiedliwość i za tym idzie waloryzacja rent zero procent.
Okazuje się, że nikt z tych wyborców nawet nie zauważył, że w 2007 roku nie było waloryzacji.
Ja jestem już po niezłej szkole życia i z niezłym bagażem doświadczeń i można przyjąć, że moje zdanie nie jest zdaniem młokosa. A zabierając głos w dyskusji nie pozwalam sobie na improwizacje i kłamstwa.
kobiecina posunięta zdrowo... w latach no i mózg totalnie lewicowo-liberalnie sprany, nie władny do samodzielnego myślenia - prawdziwa buisnes-jewropejka, więc daj sobie z nią spokój
Widzisz Agatko jakich masz rezolutnych fanów, ale nie tylko takich się przeżyło.Osobiście zgadzam się z tobą ze wszystkim co napisałaś tym panom, ale te twoje lewicowe spojrzenie troszkę mnie ukłuło.
TYLKO SOLIDARNA POLSKA , a wiecie jaka to jest solidarna polska? Otóż taka gdzie prostytutka ,adwokat ,ksiądz i lekarz jednakowe podatki płacić będą. Gdzie kościół zajmie się duszpasterstwem a nie komercją i biznesem .Gdzie ograniczony będzie monopol państwa ,kiedy liberałowie przestaną być liberałami tylko dla siebie...Gdzie lewacy nie będą milionerami...A wiecie kiedy taka polska będzie? NIGDY ,a wiecie dla czego ,otóż dla tego że polacy nie nadają się do samorządzenia ,nigdy się nie nadawali........ "historyk" wam to mówi
Ty @emeryt mózg Ci się glancował.
W/g europejskich badań Polska "w skrócie" zeszła na psy i rynsztok.
W PRL stopa życiowa była wyższa niż za czasów III RP.
Nie chcę się rozpisywać bo już wcześniej napisałem "przysłowiami".
Polak to taka egoistyczna, samolubna świnia.
"Mnie jest lepiej to drugiego mam w d_ie."
Co smutniejsze... również tak postępują względem własnego rodzeństwa i sąsiadów.
W pracy uprzejmych inaczej co drugi ... u kierownika..... łubudubu .... to ja ......Niech nam żyje prezes....
Od dawna te przywary nazwano polactwem co nie znaczy, że nie ma w Polsce porządnych ludzi.
Polactwo jest powszechne wśród klęcznikowych miernot umysłowych, prawicowych narodowców i kopniętych szowinistów.
Nie wiem jak rozumiesz to lewicowe spojrzenie ale ja uważam, że tylko takie jest właściwe.
Lewicowość to nie socjalizm i rozdawnictwo ale postęp, rozum, wartości humanistyczne, człowieczeństwo, rozum, wiedza i równość.
Rozumiem, że lewactwo to jakieś pogardliwe określenie użyte w nieuczciwej argumentacji lub braku argumentacji.
Większym problemem jest Twój całkowity brak wiedzy na temat narodowego socjalizmu.
Ale to już nie mój problem tylko Twój ogromny wstyd.