• Wyniki Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Co mysliscie o wynikach?

Wydaje mi sie, ze zyskownosc bardzo siada,,, co niestety kilka osob na tym forum przewidywalo......
  • Re: Wyniki Autor: Jethro-Tull [94.78.187.*]
    Oj tak, tak ...
    Ale są i plusy:
    ============
    1) Wartość księgowa na 1 akcję wzrosła do 37,42 zł,
    2) W IV kwartale ub. roku nastąpił wzrost gotówki + pochodnych do kwoty 6.041 tys. zł,
    3) W porównaniu do III kwartału 2012 nastąpił spadek kosztów finansowych do 1.819 tys. zł/kw. - co może oznaczać, że spółka schodzi ze zobowiązań finansowych.
  • Re: Wyniki Autor: ~kris b [193.239.124.*]
    no niestety w takim kraju jak polska gdzie gornictwo od lat jest potezne i to w skali makro spolki okologornicze wypadaja na gpw b.blado-kopex.bumech fasing czy patentus nie rozpieszczaja swoich akcjonariuszy
  • Re: Wyniki Autor: ~icm [83.30.247.*]
    kris , a są rozpieszczane ( odzieżówka ? ) na chyba najsłabszej obecnie giełdzie świata.Ja bez Fasingu od 27 zł , ale za to mocno ostatnio w Patentusie.Pozdrowienia
  • Re: Wyniki Autor: ~asder [94.229.74.*]
    Bzdury. Wyniki Famuru i Patentusa rosną pod każdym względem.
    Jeśli zainwestowałeś w spółkę która się nie popisała, to nie próbuj się usprawiedliwiać przerzucając winę na kryzys w sektorze.
  • Re: Wyniki Autor: ~Timo [79.185.177.*]
    Przejrzałem pobieżnie raport "-wiem niektórzy są rozczarowani" ,roczny trochę lepszy . Rzeczywiście za 4 Q to zyski cienkie ( pewnie trochę ukrywają) Zobaczymy jaką zaproponują dywidendę ?? Z drugiej strony przejrzałem również raporty innych spólek i lepszych nie znalazłem,wskażnikowo to bijemy wszystkich. Zobaczymy jak jutro ustawi program. opiekun od kursu ?? Zaraz jeszcze przejrzę "Snieżkę"!!
  • Re: Wyniki Autor: ~kk [79.185.177.*]
    Snieżka również dużo wskaznikami odstaje ,a kurs to już pociągnęli.
  • Re: Wyniki Autor: ~zolo [212.244.210.*]
    kicha no ale coz dalej mysle ze najlepsze jeszcze przed nami otak tak moze zeta na dywidende
  • Re: Wyniki Autor: ~Timo [79.185.177.*]
    ::))) Zolo ty tu co niektórym mocno" nadepnąłeś na odcisk" ::))) Mogą wykorzystać sytuację i sprowadzić (położyć) ciebie na glebę :)) ha,ha. Teraz, Ku pokrzepieniu: c/ z =6,25 ( i to przy schowanych zyskach za 4 Q,może juz na przyszły ) c/wk= 0,64 inne wskażniki też ok. Lepszych spólek póki co nie znalazłem.
  • Re: Wyniki Autor: ~greatmongo [81.210.216.*]
    W ogole to forum jest pelne nie inwestorow i fanatykow.

Wydaje mi sie, ze wyniki fasingu powinny byc lepsze ale niestety sytuacja z Kuznia i w ogole z podmiotami grupy jest nieciekawa...

Ja jutro sie w calosci zegnam z firma... zarobilem 10% zamiast wiecej, ale w sytuacji braku zyskow, totalnym oszustwie na MOJ i dziwnych transakcji z Kuznia ja dziekuje.....

• Re: Wyniki Autor: ~Zosia [37.130.46.*]
    http://www.youtube.com/watch?v=OagFIQMs1tw
  • Re: Wyniki Autor: rodin31 [91.232.112.*]
    http://www.youtube.com/watch?v=PscGrGYGjHE
  • Re: Wyniki Autor: ~charlie [83.16.60.*]
    greatmongo szybko sie wystrzelał - 2 K akcji poszło :-) - zdołował kurs o złotówkę, ho, ho :-)
  • Re: Wyniki Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Nie ma znaczenia ile tysiecy akcji mi zostalo... wiekszoscia wyszedlem po 29 ....

Zreszta nikogo nie obchodzi ile Greatmongo zarobil, tu chodzi o to, ze fajna spolka jest totalnie rozwalona przez kilka osob.... na poczatek uwalili MOJ, a teraz kolej na fasing....

Zlodzieje i tyle... Stoklosa skonczyl w pierdlu wiec moze i bicz sie znajdzie na ludzi z Carbonu.....
  • Re: Wyniki Autor: ~kris b [193.239.124.*]
    tak zgadzam sie z graetmongo ze na moj sa doszlo do totalnego oszustwa.bik powinien skonczyc jak bolszewicki senatorek heniu stoklosa-w kryminale.b.drogie ipo moja-przerzut tych srodkow do fasinga i obiecanki cacanki.ewidentne dzialanie na szkode firmy.wg standardow ue powinien trafic do kryminalu
  • Re: Wyniki Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    A co tu myśleć? Wyniki w IV kwartale zawsze są słabe. Osobiście obawiałem się gorszych tzn. straty.
    Pzdr
    Jedni sprzedają, drudzy kupują ... takie mają prawo. Ja zwiększyłem swoje zaangażowanie w FSG do 14% wartości portfela akcji.
  • Re: Wyniki Autor: ~Timo [79.185.185.*]
    Chciałem zlapać po 22.30 zł i nie dojechali do tego poziomu,zawrócili w drugą stronę .::)))
  • Re: Wyniki Autor: ~Zosia [37.130.46.*]
    http://www.youtube.com/watch?v=hu1tDVc91-M

fasing - a hole to china - formacja środkowego palca
  • Re: Wyniki Autor: ~charlie [83.16.60.*]
    Kurs odbił się od średniej 200 sesyjnej w górę. Zatem to ważne wsparcie po raz kolejny sie obroniło. To pozytywny sygnał ja też dzisiaj staram się dokupić jak najniżej :-)
  • Re: Wyniki Autor: ~leif [77.253.248.*]
    Wyniki słabsze niż oczekiwano, tylko ta spółka i tak w dalszym ciągu ma wskaźniki wyglądające b.dobrze na tle innych, do tego różne badziewia prezentują straty i spadają po wynikach tyle co fsg dzisiaj, dalej - jeśli gość z GIG wchodzi do RN, kupują chińską spółkę a do tego Karbon ten zakup jeszcze poręcza wekslem to gdzie tu macie ryzyka, no i umowa z JSW, a na koniec-nie wiem czy jest czy nie ma "ukrytego" zysku w tym kw-tu by się musiał rewident wypowiedzieć co on tu widzi
  • Re: Wyniki Autor: ~Timo [79.185.185.*]
    Ekspansja w Chinach (,kredyt tylko na 3 -miesiące) umacnia się.::)))
    Aktualna wskaźniki wyceny (przy kursie 23,10 PLN):
    C/EBITDA = 2,4
    EV/EBITDA = 3,0
    Daje to potencjał wzrostu kursu na poziomie minimum +60%.
  • Re: Wyniki Autor: ~No, nie [77.223.216.*]
    No, nie ,ale optymista, wszystko to już było,.. patrzmy w przyszłość,.. a ta nie jest różowa , mama tej spółki.. jest nie ciekawa i rynek też..
  • Re: Wyniki Autor: ~Dostojewski [79.185.186.*]
    Oi,oi ,a ten ciągle swoje ,aby szczeknąć :::))) ha,ha. Nie bądz taki nadgoliwy ,jeszcze kilka tys. akcji utopią,to i ty nie będziesz potrzebny i pogonią ciebie z forum. Rzeczywistosć jest bezlitosna "program strząsa akcje a ludzie podbierają" ::))) Po co ty tu potrzebny ,zatrudnli i pogonią ::))) !!!!
[x]
FASING -1,31% 15,10 2026-03-27 15:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.