swojak się pojawił największy smakosz tego walora, który jak się pisało przy 20 gr uciekać opluwał jak wściekły pies... nadal ma dobre samopoczucie, czy ktoś mu za to płaci?
agencie nie martw się o moje samopoczucie,czuję się wyśmienicie ,interesy idą jak nigdy (a wszyscy w koło mówią o kryzysie) dzieci zdrowe,pogoda super.
Jestem szczęśliwy że jestem posiadaczem tak cennych walorów IG ,nawet jak perełka miała by zbankrutować to biorę to na miekko,stać mnie na to,w przeciwieństwie do ciebie po ostatnich twoich wtopach.
nie wiem czym się zajmujesz, ale odkąd zaczął się kryzys ja pracuję od rana do wieczora (inne firmy padają) i pamiętam dwa kryzysy z końca lat 90tych 2008 oraz teraz i powiem, że moje interesy szły wtedy najlepiej, a co do walora, trzymaj trzymaj... moi znajomi też już tylko mogą to trzymać, bo co sprzedać i odebrać te 20%?
Reasumując im gorzej tym lepiej, czego wam wszystkim życzę.
Nikt nie sypie. Papier zaleszczony przez wszelkiego rodzaju stonke. nakupowali po 17-18 groni akcji w ilosci 5-10 k i mniejszej. Teraz wywalaja, gdyz kwotowo to niewila kasa strata.
Problem maja ci co nalykali sie w ilosciach 100 k ++++ przy ostatnim rajdzie na polnoc i wizji 120 groni do konca grudnia 2012.
Tu spadek 50% to strata fajnych wakacji pod palmami. A tak no coz, wojciechowski tez ma dzieci, a Wisniewski nie wiem, ale pewnie tez, moze nowy samochod itp. Ktos musi za to zaplacic.