śmieszne jest to ,że np na 8 gr ze sprzedażą 129 k ustawiło się 8 gości - czyli po ile akcji 15 k ??? ni nie rozśmieszajcie to wy gracie po marne 1 K zł ?
Tu jak widać nikt z grubszych nie wywala , tylko dzieci się bawią i zaniżają kurs, zarobią na lizaka i zadowoleni.Tu myślę ,że do 25 marca jeszcze z dwa razy się pokręci od 6-7 gr do 10 gr.Chociaż mogę się mylić i ktoś z grubej rury może pociągnąć wysoko.
i jednak kapnęło trochę wczoraj a dzisiaj witamy 0,06 a potem 0,05......
nadal nie widać podstaw do wzrostów a ostatnie info o walnym pokazuje, że nawet może znowu dojść do zawieszenia notowań i tym razem to może być na dłużej niż ostatnio........
co ma wisieć nie utonie , to nie spółka na krótkie granie, tylko na inwestycje na dłuższy czas, a do czerwca będzie grubo.
Twoim tokiem myślenia to dziś 6 jutr0 5 w pon. 4 we wtorek 3 w środę 2 w czw. 1gr -a w nast. piątek ZERO!!!! super kombinujesz.Ty nie masz ani grosza ,żeby kupić nawet gr.więc nie wysilaj się.
Tak jak pisałem tu może do 25 marca chodzić między 6 a 10 gr, a później kierunek znany.
moim zdaniem nie powinno zejsc nizej niz 7 gr a do 25 marca kurs powinien byc w granicach 15 gr wyzsze poziomy nie sa wcale zasypane wiec podciagniecie nie wymaga wkladu ogromnego kapitału a j23 jak zdarzylem poczytac jak byly wzrosty rozpisywal sie jaki to cud miod z tej spolki a teraz psy na niej wiesza ogarnij sie chlopie i idz do domku
j23 to dwulicowiec sprzedał swoje 500 akcji po 9 gr i teraz nagania na spadki bo chce kupić za 1 gr, świat pełen dzieciaków i takie chwasty trzeba odrzucić z tej spółki
na konkretne pytanie konkretnie odpowiedz"ile mama dała Ci kieszonkowego'?
kupowałem poniżej obecnej ceny więc o mnie się nie obawiaj, a mam zamiar sprzedać na groszowej dwucyfrówce wyższej , nie cieszy mnie na tej spółce zarobek 2-3 gr jak Ciebie.
I przestań już pierdoły pisać i ludziom w głowie mieszać.
tutaj bedzie wysoko a pakiety ktore byly rzucone odebrane byly w miare wysokimi wolumenami patrz na transakcje wiec za duzo to oni tej ulicy nie ubrali a jeszcze im akcyjki zabiora ktos zrobil psikusa na 9 gr dlatego taki obrot spraw a nie inny
J23 dzisiaj miało wystartować od 6gr, a w pon 5gr ma być. zobaczymy.
Jeżeli tak nie będzie to znaczy, że jestes leszcz i tak jak napisali wyżej nabrałeś za tys po 6, sprzedałeś po 9 i znów nawołujesz na 6gr.
Jak dla mnie spokojnie może spaść na 5gr to sobie coś dobiorę. I nie pisz, że mnie ubrali, bo mam kupione po 7gr. A zarobek 2-3 gr mnie nie interesuje, jak niektórych tutaj.
ja coś nie widzę tutaj wzrostów, chyba, że mam złe okulary. Dlaczego to ma rosnąć do 50-60 gr jak któryś napisał i to jeszcze w tym roku? Budowlanka na dnie, a tu piszecie o kilkuset procentowych wzrostach! Na jakiej podstawie tak myślicie, do tego mówi się o jakiejś prywatnej emisji bez pp? W dłuższej perspektywie jak najbardziej może będzie nawet 1 zł, ale teraz.... nie wydaje mi się, żeby tu była dzida, chyba, że gruby wejdzie, żeby się zabawić; jak myślicie? proszę o rzeczowe wypowiedzi
kupiłem dla zabawy trochę Jantar Dev i wynalazłem to ścierwo. Która z tych dwóch "pereł" jest bardziej atrakcyjna (czy może będzie w przyszłości). Myślałem, żeby kupić trochę tego i mieć coś do powiedzenia w tej spółce (1 - 2 mln szt.), ale jeżeli ktoś chce w to władować 5 mln zł., to wtedy niewiele z takim pakietem mógłbym się udzielać...