aha
zapomniałem dodać że ten groszołap, który na pewno pisze tu na forum super o spółce w konwencji 'wiem coś wielkiego o spółce ale nie powiem', ma więcej akcji bo wczoraj próbował zachęcić leszcza do kupowania z prawej ale dostał psztyczka w nosek
i co on teraz zrobi z tym towarem jak spółka umarła na długie miesiące?
to nie te czasy ze wystarczyło wyłapać akcje, napisać: ' zobaczycie co będzie w I kwartale', stworzyć wrażenie popytu i upchnąć towar z 1-2 tys zl zysku
nie nie, to już nie te czasy, ci co zostali w tym barłogu kumają takie prymitywne sztuczki, leszcze dawno wybite w pień
podebrał ci ze straszaka.i teraz się mścisz?taki wniosek nachodzi mnie z twoich wpisów.oby przez ciebie nie było jakiś problemów,bo ci funfle nie wybaczą.
Dnia 2013-02-27 o godz. 09:10 ~star napisał(a):
> podebrał ci ze straszaka.i teraz się mścisz?
nie wiem o co ci chodzi
wierzysz w jakieś bajki o straszakach ,grubasach, o blokadach i popychaczach - to brednie dla ubogich, kurs spada pod ciężarem kasujących straty
chłopcze to leci w przepaść, ilu tu już utopiło kase?
wielkie wygi forumowe, nieudacznik larry, albo rysiu z marzeniami o mercedesie
akcji nie posiadam żeby była jasność ale mam nadzieję że paru drobnych uratowałem przed wejściem na mine
w takim razie w dupie miej moje wypowiedzi
są tacy którzy wierzą w te brednie i są tacy którzy w grupach te brednie wypisują
więc naśmiewam się z nich przy okazji otwierając niektórym oczy żeby nie dawali się dymać przez ryśków, larrych czy innych kendali!!
e groszołap złaź z tą swoją krwawicą na 23, bo na 24 masz ukryciaka
ajajaj nie tak miało być, miało być szybko pare stówek a tu będzie trzeba uciekać poniżej 20 gr
ajajaj a miało być tak fajnie :)))
to może napisz coś chociaż w stylu: "ten tydzień należy do ari" albo "wiem coś super zobaczycie"
buahahahaaha
a groszołapów przybywa.. już poziom 24 opanowują..co to za gracze jednodniowi ?? idzcie sobie na OIL tam pogracie do woli bo tu kurs leci na dół .. hmm.. z tego co widać to wnioskuje że ma lecieć na dół
Jakby dał na 0,23 to nie wiem czy w jeden dzień by to rozebrali.wczoraj cały dzionek od rana,na niższych poziomach wolumin był niespełna19.Nie wiem,czy czasem nie życzyć już dziś, wszystkim posiadaczom ari Wesołych Świąt Wielkanocnych,Smacznego Jajka i mokrego Dyngusa.Hmm