• groszołapek he he Autor: ~odys [62.141.212.*]
    0,28 18 000 08:00:19

o groszołapek z 23 gr :)
    wydaje mu się że zarobi 5 gr na sztuce
    i wy chcecie rosnąć?
    hahaha
  • Re: groszołapek he he Autor: ~odys [62.141.212.*]
    aha
    zapomniałem dodać że ten groszołap, który na pewno pisze tu na forum super o spółce w konwencji 'wiem coś wielkiego o spółce ale nie powiem', ma więcej akcji bo wczoraj próbował zachęcić leszcza do kupowania z prawej ale dostał psztyczka w nosek
    i co on teraz zrobi z tym towarem jak spółka umarła na długie miesiące?
    to nie te czasy ze wystarczyło wyłapać akcje, napisać: ' zobaczycie co będzie w I kwartale', stworzyć wrażenie popytu i upchnąć towar z 1-2 tys zl zysku
    nie nie, to już nie te czasy, ci co zostali w tym barłogu kumają takie prymitywne sztuczki, leszcze dawno wybite w pień
  • Re: groszołapek he he Autor: ~kant [87.105.249.*]
    0,27 18 000 08:00:44

i groszołapek schodzi niżej
    oj będzie bolało, poczekamy aż odda ze stratą :))
  • Re: groszołapek he he Autor: ~star [83.242.88.*]
    podebrał ci ze straszaka.i teraz się mścisz?taki wniosek nachodzi mnie z twoich wpisów.oby przez ciebie nie było jakiś problemów,bo ci funfle nie wybaczą.
    Dnia 2013-02-27 o godz. 09:10 ~star napisał(a):
    > podebrał ci ze straszaka.i teraz się mścisz?

nie wiem o co ci chodzi
    wierzysz w jakieś bajki o straszakach ,grubasach, o blokadach i popychaczach - to brednie dla ubogich, kurs spada pod ciężarem kasujących straty
    chłopcze to leci w przepaść, ilu tu już utopiło kase?
    wielkie wygi forumowe, nieudacznik larry, albo rysiu z marzeniami o mercedesie
    akcji nie posiadam żeby była jasność ale mam nadzieję że paru drobnych uratowałem przed wejściem na mine
  • Re: groszołapek he he Autor: ~Brock Lesnar [37.31.25.*]
    to dobrze że są tacy ludzie jak ty na giełdzie i bezinteresownie się martwią o nasze pieniądze
    a co powiesz o ludziach którzy piszą "21 gr. jest nie do przejścia", "zbiorę wszystko" albo "wiem coś super o spółce, zobaczycie w I kwartale"

no co o takich powiesz?
  • Re: groszołapek he he Autor: ~Brock Lesnar do kant [37.31.25.*]
    nie sugerujesz się chyba wpisami na forum przed kupnem papieru
    w takim razie w dupie miej moje wypowiedzi
    są tacy którzy wierzą w te brednie i są tacy którzy w grupach te brednie wypisują
    więc naśmiewam się z nich przy okazji otwierając niektórym oczy żeby nie dawali się dymać przez ryśków, larrych czy innych kendali!!
  • Re: groszołapek he he Autor: ~Brock Lesnar do kant [37.31.13.*]
    no dobra tylko nie rób z siebie Robin Hooda
    Niech gościu czyta co pisze.Z jego wpisów wychodzi że manipuluje kursem. Wszystko jest do czasu.
    e groszołap złaź z tą swoją krwawicą na 23, bo na 24 masz ukryciaka
    ajajaj nie tak miało być, miało być szybko pare stówek a tu będzie trzeba uciekać poniżej 20 gr
    ajajaj a miało być tak fajnie :)))

to może napisz coś chociaż w stylu: "ten tydzień należy do ari" albo "wiem coś super zobaczycie"
    buahahahaaha
    chłopacy,pogódźcie się.osiemnaście na dwadzieścia pięć,i trzeba rozruszać papier?
    0,26 18 000 09:54:53

i kolejny grosz niżej z tym że przed nim stoją już tłumy soranych
    będzie wesoło na dniach :)))
    10 gr jak nic w panice
  • Re: groszołapek he he Autor: ~Michał [77.253.1.*]
    a groszołapów przybywa.. już poziom 24 opanowują..co to za gracze jednodniowi ?? idzcie sobie na OIL tam pogracie do woli bo tu kurs leci na dół .. hmm.. z tego co widać to wnioskuje że ma lecieć na dół
    0,25 18 000 10:45:00

he he i groszołapek już na 25 gr.
    nerwy puszczają :)))
    Jakby dał na 0,23 to nie wiem czy w jeden dzień by to rozebrali.wczoraj cały dzionek od rana,na niższych poziomach wolumin był niespełna19.Nie wiem,czy czasem nie życzyć już dziś, wszystkim posiadaczom ari Wesołych Świąt Wielkanocnych,Smacznego Jajka i mokrego Dyngusa.Hmm
[x]
ARI -0,47% 0,43 2026-05-15 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.