ing pozbyl sie gniota,
przeciez to nigdy nie urosnie.
kiedy 0,5?
jest coraz nizej i nizej.
i te wasze gadanie ze zima to akumulatory schodza, ale bełkot, zobaczycie raport to na wyscigi bedziecie puszczac te wasze akcje.
tpsa sie zes***a o 40% w pare dni. a co moze byc na wescie? strach pomyslec
kolega promował kiedyś bardzo mocno taki żart: twoja stara jest tak gruba, że spada z łóżka z obu stron naraz.
to tak w nawiązaniu do twojego wywodu odnośnie spadków na tpsa versus to co się dzieje na weście- jeżeli rozumiesz co mam na myśli.
co do wywalania w biegu po 0,50 to cie rozczaruję. z przyjemnością utopię na tej spółce swoją kasę. powieszę sobie na ścianie dokument o umorzeniu akcji wartych 0,01 grosz i będę miał ogromną satysfakcję, że dałem się wyleszczyć ukraińskiej spółce z niezłym potencjałem i zaawansowanej technologicznie której nie poszło zamiast zasilić konta moich rodaków polaków- cwaniaków.
Jak trzeba mieć mocno zryty beret, żeby wierzyć, że wypisywanie takich farmazonów kogoś wzruszy.
Wujkowie dobra rada zarabiają grubą kasę gdzie indziej, a w wolnych chwilach, na innych spółkach uświadamiają maluczkich, jaki popełniają błąd :-)
Procent "wolontariuszy" na forach tego typu, bije wszelkie rekordy i chyba nigdy się to nie zmieni.
Autor | ~twoja stara [89.72.151.*]
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wyjątkowej wiedzy i ponadprzeciętnych zdolności analitycznych ;-)
Chyba jesteś z Katowic, więc zorganizuj wykłady dla maluczkich, a zarobisz majątek :-)
Od razu zapisuję się w ciemno do takiego geniusza, bo mieszkam niedaleko.
jaka macie srednia zakupu?
pochwalcie sie?
wszyscy z was posiadacze akcji westy jak tralala jestescie na mega stracie wiec o czym tu pisac.
po prostu wchodze sobie na forum zeby poczytac ujadanie ludzi uwiezionych w akcjach i ciagle marzacych o odrobieniu strat i nawet zarobieniu jezcze. wszak nandzieja umiera ostatnia.
a wasze saldo na rachunku coraz mniejsze.
bez odbioru
rozumiem,że masz takie hobby -wchodzę na forum i piszę,,,interesuje Cię średnia zakupu innych ludzi?!zajmij się sobą i nie martw się o problemy innych,skup się na swoich,,,,