bleble nie rozmieszaj mnie, wyszedłem po 13 gr, przypominam luty 2012. Fakt, złamałem swoje zasady i dotknąłem kiedyś tego goowna pod wpływem intrygujących wizji insiderów. Ale w porę włączyłem przycisk z napisem myślenie. Staram się obiektywnie komentować wyniki. Zastanów się, jeśli miałbyś biznes, który w ciągu 5 lat dałby Ci 13 mln strat przy 14 mln sprzedaży a w tym czasie Twój majątek zmniejszył by się o 2/3, jaki wyciągnąłbyś wniosek ? To kompletna porażka. Dokładnie taka sytuacja jest w przypadku DENTY. Tyle że cztery osoby, ponad 200 mln akcji, obejmowały je po 1gr. Cena 2 gr to 100% zysku, 3 gr 300% etc. I tylko to liczy się dla nich
bleble, zadowolony to byłbym gdybyś posłuchał mnie rok temu i nie dał się omamić bajkopisarzom. Teraz moje wpisy to przestroga dla nowych naiwnych.
pozdro
czyli nawet jak sprzedam po 3 ze stratą to będziesz niezadowolony? ojej :( to co mam jeszcze zrobić bo czasu nie cofnę. człowieku. nie jesteś zbyt wymagający ? myślę że powinienem sprzedać za 2 , może wtedy będzie ci raźniej. sprzedaję za 2 ,, kto kupi? błagam kup pan ode mnie. błagam kup pan kup!!
oczywiście. już wyrzuciłem. nie chcę śmiecia. taki syf że wolę stracić i oddać wszystko temu mądremu panu co tak pisze niż trzymać i czekać na dobre info które nigdy nie przyjdzie... to syf. zero . dno ostateczne. tu już nic ie ma i nic nie będzie. nieażny zysk. to dno i koniec :) dlatego ja sprzedałem
stomatologia to świetny bussines . Pracuję w tej branży .Dentyści działają półlegalnie , niewielu ma kasy fiskalne . Większość to bardzo bogaci ludzie którzy praktycznie nie płacą podatków . To obok prawników uprzywilowana grupa społeczna .
Dentam też powinien na tej fali dobrze żeglować . Skoro jest inaczej to znaczy że produkcja akcji po 1 groszu to lepszy interes .
rower pracuje w branży i stwierdza że stomatologia to świetny biznes. Na profilu bankiera możemy przeczytać że Dent-a-Medical S.A. to sieć specjalistycznych klinik stomatologicznych. Połączenie idealne. Tyle że to nie prawda, to nie aktualne. Taka była pierwotna idea DENTY, zbudowanie sieci klinik. Nie podołali kapitałowo. Zmienili więc model biznesowy, jak to się ładnie mówi, wypuścili 200 mln akcyjek po 1gr i stali się pośrednikiem usług stomatologicznych. Jak pokazują wyniki, właściciele gabinetów stomatologicznych nie mają zamiaru dzielić się z pośrednikiem, bo jak pisze rower, i bez niego mają się całkiem dobrze.
pozdro
Dokładnie tak, jak napisałem wcześniej. Kto zainteresowany może zapytać Bankiera dlaczego podaje nieaktualne informacje. Nie wiem dlaczego sama spółka tego nie zrobiła, być może powód jest banalny, sieć specjalistycznych klinik brzmi przecież znacznie lepiej niż pośrednik.
pozdro
Jeśli to prawda to złóż skargę do KNFu i niech dostaną karę za fałszywe dane wprowadzające w błąd. Póki co tego nikt nie zrobił, tak więc, bajka, bajka i jeszcze raz bajka. Dent - a - med prowadzi usługi takie jakie pisze na stronie, ich strona jest w przebudowie, więc zobaczymy, co będzie napisane jak się przebudowa owa zakończy. Ale bajki wiarygodnie zabrzmiały, myślę, że nie jeden leszcz da się nabrać i sprzeda temu komuś, kto tak się łasi na akcje po 3 grosze, kto tak zbiera już od dłuższego czasu akcje po 3 grosze. Powodzenia Państwu i leszczom.
Odpowiem tak INWESTOR, mnie inwestycja w tą spółkę już dawno nie interesuje więc skargi do KNFu zostawiam innym. A teraz merytorycznie. Cały majątek spółki to 884 tys PLN. Taką wartość to ma dom pod Krakowem a nie klinika, przepraszam sieć klinik. Pomyśl zanim coś napiszesz.
To czy spółka ma sieć klinik czy tylko pośredniczy w sprzedaży usług stomatologicznych tego nie wiemy ale informacje o profilu działalności spółki prawdopodobnie są sprawdzane.
Mnie zastanawia forma "List intencyjny". W tym przypadku spółka podała informację 7 stycznia br. i dalej nic. Tu przecież nie chodzi o sprzedaż - kupno spółki. Podpisanie umowy bądź nie, nie wymaga czasu aż dwóch miesięcy.
I taka forma "czegoś" powinna być zakazana, ponieważ nie niesie żadnych skutków prawnych a strony mogą w każdej chwili odstąpić od zadeklarowanej intencji bez jakichkolwiek konsekwencji.
negocjacje w toku czytaj wyraźnie :) i nie wprowadzaj ludzi w błąd bo sugerujesz że firma pdb. podała fałsz by sprzedać akcje i żadnej umowy nie ma i nie będzie że to ściema. tak wynika z twojej wypowiedzi...
czytaj dobrze raport i nie insynuuj. negocjacje naprawdę duże na wielkie sumy czasem trwają i miesiącami.
Rozśmieszasz mnie INWESTOR. Teraz już nie upierasz się że to sieć klinik ? Masz nowe aktywo pt. negocjacje. Żałosne. A twoje stwierdzenie cyt. Informacje są na stronie, ale strona w przebudowie, to kabaret. Nie sądzę że jesteś aż tak głupi, naganiasz, ale nieudolnie.