Strata dosyć spora -61,66%.
Ale pamiętaj życie jest tylko jedno, a fortuna kołem się toczy raz na wozie raz pod wozem.
Pamiętaj że po burzy świeci słońce i Tobie też zaświeci.
Wiem co mówię już to przerabiałem (zjazd po debiucie BSK, przekazanie Hong Kongu Chińczykom, kryzys Rosyjski, wojna w Kosowie, Atak na Kuwejt, Atak terrorystyczny na WTC itd.). Będzie dobrze, tylko nie uśredniaj już na tym papierze, bo jakby ogłosili upadłość to bardzo długo będziesz lizał rany. Pamiętaj "nie wszystkie jajka do jednego koszyka".
Nie załamuj się, będzie dobrze.
Jak dzwoniliście bo chce kupić tylko nie wiem co teraz tam jest grane w budopolu ? Czy ogłoszą czy nie upadłość bo chce kupić 100000.sztuk w głowie mi chodzi o 150000sztuk .przy najbliszej poprawie czyli chossie budopol mega kosmos .ale jest właśnie jeden problem? CZY OGŁOSZĄ CZY NIE ...upadłość.....DZWONILIŚCIE CO TAM MAJĄ GRAŃE BO JEST zaj?biście tanio
co za gość . najlepiej zadzwoń sam i pogadaj ... najlepiej z prezesem , na pewno Ci prawde powie ;)
a tak w ogóle to zazwyczaj im większe ryzyko i niepewność tym większy zysk , jak nie jesteś w stanie tego zrozumieć i zaakceptować to lepiej omijaj giełdę z daleka