• cos sie szykuje Autor: ~papi [5.173.177.*]
    akcji jest ponad 5ml, z tego investcon i cebula moze miec 1ml, ulica mogła złapac 2-3ml ale sporo juz oddało , szacuje ze ulica ma góra 1-1,5ml a to oznacza ze reszta pochowana na słupy podprogowo, ujawnia sie przd walnym , duzo sie pisało o odwrotnym przejeciu lub o przejeciu zwykłym , widac ze to jest bardzo prawdopodobne, to nie jest procec 4 sesji ale długo terminowy , ciągnie sie od połoqy stychnia a do walnego zostało 3 tyg , widać ze kurs nie spada ale zaczyna isc w góre , to swiadczy o czyms pozytywnym, powinniśmy sie spodziewać przed walnym informacji pozytywnych , spóka jest tania, nima długów, to co robi nie ma znaczenia , ta sama sytuacja była z legal streamem ....rok temu 7 gr za akcje i wszyscy wołali ze do piachu , ja kupowałem i grałem bo nie inwestuje na longa , a gdzie dzisiaj jest kurs , kurs na sgm spadł i zaczyna marsz w góre , ci którzy cos sie znają zapraszam do dyskusji , ktos kontroluje kurs , to moze byc kwestja godzin lub kilku sesji na mocny wzrost , to jest dobry moment na rozpczcie uśredniania, bo usrednia sie od dołka w góre to tak dla początkujących
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~abc1 [83.0.129.*]
    Bardzo bym chciał aby to była prawda ale dopuki ktoś wiekszy się nie ujawni ,to możemy tylko pomarzyć.Co do uśredniania to jak najbardziej .kto brał po 0,4-0,25 ma szansę na zniwelowanie strat .Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~ona 34 [109.243.36.*]
    ja nie widzę żeby tu się coś szykowało !!! tu się po prostu kurs odbił od dna , spółka zacznie robić się interesująca technicznie dopiero po przebiciu 24 groszy na razie to nie ma jej co ruszać ewentualnie jak spadnie do 12 groszy !!! a tak nie tykać lepiej mniej zarobić niż stracić kasę !!!
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~macd [109.243.10.*]
    Zaraz przyjdzie ekipa Premeta i dependa i bedzie 1zl.
    tu się nic nie szykuje !!! oni nie mają nawet 20k żeby rozruszać kurs !!! boją się nawet postawić batonów zachęcających po lewej stronie !!!! bo może ktoś im by sypnął te perłki !!! i co oni by z nimi zrobili !!!! przecież ta spółka nie ma praktycznie żadnych przychodów !!!
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~xcvcx [77.254.143.*]
    podbili i tyle w temaćie wywalom i pozamiatane
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~TOP [83.23.177.*]
    Ludzie nie ośmieszajcie się nawet podstaw ortografii nie macie. Widać, że najgorsza ulica wręcz rynsztok ubrany w stera jest...
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~xcvcxx [77.254.143.*]
    top ładnie ubrali co .......
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~xcvcx [77.254.143.*]
    i to by było na dziśaj tyle .......
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~papi [5.173.177.*]
    no to zaczyna sie coś dziać , cos jednak jest na rzeczy .....
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~cwaniaczek [83.145.186.*]
    ty papi to lepiej sie nie odzywaj kilka postów niżej wystrczy prześledzić aby zobaczyc jaki jesteś pokrętny
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~papi [5.173.177.*]
    Dnia 2013-02-20 o godz. 13:50 ~cwaniaczek napisał(a):
    > ty papi to lepiej sie nie odzywaj kilka postów niżej
    > wystrczy prześledzić aby zobaczyc jaki jesteś pokrętny
    wklej moje posty które uważasz za pokrętne
    pierwszy z brzegu, wiec daruj sobie swoje wypociny w stylu jako to spólka jest be a dwa dni później super masz rozdwojenie jaźni czy nie widziałes wcześniej sygnalów?
    "przestrzegałem , pisałem wiele razy na watku, teraz to poleci na 10 gr lub nizej , oby jakis trup z szafy nie wypadł....cos sie szykuje złego skoro tak wywalaja , czyzby ktos cos wiedział? "
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~papi [31.174.210.*]
    zobacz z kiedy to było napisane, wpisy na forach sa adekwatne do sytuacji, napływu informacji , dynamika rozwoju , ale ty jak talib , zakotwiczony w swoich przekonaniach , jest takie powiedzenie, "tylko świnia nie zmienia swoich poglądów" także daruj sobie obrażanie mnie ze jestem dwulicowy , itp, wiac ze sytuacja jest jakas dziwna , raczej odwrócenie tego co sie zapowiadało , podaż jest zbierana i to jst sygnał ze idzie dobre , moze jakies informacje ze spółki bedą i ktos cos juz wie, bo ulica by nie porwała sie na kupno akcji siedzi obesrana, ci co maja nie wiedza co robic, moze to kwestia czasu kilku sesji a na pewno do walnego i dowiemy sie moze kto kupuje akcje
    ok jakoś wybrnąłeś można przyjac że w porę zrozumiełeś.....mi to przypomina lesne runo z tym że tu sa wieksze kombinacje no i spadek wiekszy...ale ważne żeby zakończenie było podobne a jak będzie to zobaczymy bo tak jak napisałeś "tylko świnia nie zmienia zdania"
    przy obrocie 35k nic nie może się zdarzyć nic się nie dzieje !!! po prostu jeszcze nikt nie sypną perełkami !!! ja k zobaczę 25 groszy to uwierzę że coś się dzieje !!! a na razie nie warto tego ruszać !!!
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~waldi45 [188.33.183.*]
    dziwnie to wyglada , ciekawe co to z tego bedzie , ja czekam na 1 zł tu niebawem moze byc ogien
    podaz ucieka jak idzie w góre , o co chodzi???
    oby tylko to nie skończyło sie zaraz zjazdem na 16 gr , ktos buduje popyt , sztuczny czy naturalny ,
  • Re: cos sie szykuje Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    zapytaj człowieka o nicku opty on jest w temacie bardzo kumaty koles
    to jest podbitka? chyba bedzie okazja wywalić papier wreszcie
[x]
CENTURION 2,07% 1,48 2025-12-02 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.