nie przejmuj sie nami.... po co. martw sie o siebie. moze my lubimy astorie. moze lubimy tracic kase.... moze .... .takze sie nie denerwuj.odpusc sobie astorie i nie martw sie o nas.
nie wypowiadam sie na forum bo takie wypowiedzi jak twoja przekonuja mnie o tym ze zawsze negatywne opinie o spolce tworza ludzie ktorzy nie maja akcji.. . nie mowie ze pozytywne opinie nie tworza tzw naganiacze aby sprzedac , ale takich jest malo. ale negatywne zawsze ci co nie maja ani jednej akcji,wiec mniej w sobie wiecej kultury i nie obrazaj nikogo i a przedewszsytkim siebie chamskim zachowaniem.
pozdrawiam, zycze ci sukcesu poza astoria.papa
jasne ale kiedy to prawda. nie mam akcji astoria bo w życiu nie kupię takie czegoś. :/ bez szans. to się nadaje na śmieci. przecież oni sprzedają akcje ktore są w zaniżonej cenie. zamiast trzymać je i dokupować by podciągnąć kurs ożywić je oni je sprzedają :/ i tracą. to firma wydmuszka chyba mająca tylko robić straty bo nie widzę innego sensu takiego działania :(
zgadzam sie z Toba ze mozna juz stracic cierpliwosc i popukac sie w glowe : co ja tu robie z tymi akcjami ..?" ale pamietaj ze new connect to nigdy nie dziala logicznie :D .
nie, nie mam tego az tak duzo by nie moc sprzedac ..kupowalem po 5 gr dwano temu, sprzedalem, znow mam po 5 gr, narazie nie wystawione na sprzedasz.
powodzenia.