Co się dzieje w Sobecie? W zeszłym tygodniu w siedzibie spółki w Brzegu Eugeniusz Kończyło w rozliczeniu proponował mi maszynę należącą do Sobetu. Maszyna jest dużo więcej warta niż Sobet jest mi winny więc róznicę miałem dopłacić ale Kończyle prosto do ręki (nie chciał wystawić faktury).
sobet już nie ma sprzętu wszystko pozabierały leasingi a to co było jeszcze w ich posiadaniu już dawno poszło do mery z lewina jedna gąsienica na placu stała ale już dawno przez kogoś była kupiona
Napiszcie konkrety kiedy, jaką maszynę, co tam im zostało co próbują sprzedać i zapieprzyć prawdopodobnie kasę z pominięciem syndyka, wierzycieli, akcjonariuszy i rubikonów?
Coś wiadomo co się teraz w Sobecie dzieje? Kończyło z wesołą drużyną uskuteczniają jakieś plany wyjścia z impasu czy położyli wacka na spółce i ją skreślili?
Jesteś CYMBAŁ jak dawał należało brać i morda w kubeł,a ty jeszcze tym się chwalisz.Dawał nie skorzystałeś i już nie skorzystasz w raporcie jest kasa ale do oddania tylko nie nam.Jestes CYMBAŁ TO MAŁO POWIEDZIANE.