• Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~Paliwo [46.77.212.*]
    jw
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~mgm [31.1.145.*]
    Tu sie cos szykuje i to wielkiego. Przegladam spolki na nc i wiekszosc to smiecie bez obrotow itd. Mgm mam na oku od poczatku i te zagrywki na kursie ktos wie co robi. Jako inwestor dlugoterminowy nieomieszkam wejsc w poniedzialek. Pozdrawiam
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~mka [85.221.208.*]
    taaa chciałbyś kupić i na forum to ogłaszasz,wszyscy ci wierzą
    och,ach,
    podbitka i wysyp prędzej baj baj bajerancie
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~jk [193.200.47.*]
    to czekaj z boku he he,wszyscy wiedzą że będzie jazda ,lock upy są do końca roku i tutaj będzie grubo czy sie to podoba czy nie ,baj:)
    p.s
    sprawdz sobie wszystkie ,,akcje,,na spółkach z lock upami ,tutaj wisienką na torcie są b.solidne fundamenty i to że spółka nie jest wydmuszką!!
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~jk [193.200.47.*]
    na termoexp. będzie korekta:)
    zobaczymy jutro i przez następne dni ????? :-))) naganiajcie mądrzej.pozdrawiam
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~Teletechnik [46.7.102.*]
    A ty imbec... na jakim siedzisz smieciu. WON mi stad !!!
    Nie porownywac mi warzywniaka z porzadna spolka !!!
    ej ty telefelek,kim ty jesteś?rozkazywać i ubliżać możesz swojej starej bucu i chamie
    co za gnida forumowa
    Golodupcu jak nie masz akcji MGM to spadaj z tego forum !!!

Chyba, ze masz cos madrego do napisania. Ale nie wyglada na to. Twoje IQ na oko to ok. 50.

Uzywam dosadnego jezyka, aby odstarszyc takie glupie i gole leszcze jak ty.
    Telegumiś bo ci żyłka w d... pęknie :-)))

• Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~Majster [89.79.50.*]
    mka wszedzie sie wymądrza także luz ;) żebys sie nie zdziwil jak cysterka odjedzie
    w piątek odjechała,telegumiś nie dał rady taka szkoda
    on z tych Grubasów z IQ 100 proc oj jaki biedny wywala żale i jad na forum
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~Majster [89.79.50.*]
    Czyli jak mowia ze odjechala czyli up od poniedzialku

Telekiełbik ma bronić kursu-matka rentę dostała,nie będzie tak źle
    Telekiełbas zakładaj pampercha,oko demona zaciśnij i walcz chłopie!!! bo jak spadnie poniżej 1,50 grocha toś cienki Boleś
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~cierpliwy [213.199.218.*]
    Czy można prosić administratora by pousuwał te bełkoty niedojrzałych emocjonalnie pół-idiotów, którzy inwestują drobne ze swoich świnek i siusiają w spodnie?!!! Do jasnej cholery to jest forum czy smietnisko? ...jak macie wględem siebie uczucia to dajcie po razie albo na maile sobie piszcie te smaerskie wypociny... kto chce niech kupuje kto ma zdanie ze spadnie - niech sprzedaje...tak jest zawsze... i prosze ..BARDZO PROSZE ...ZEBY PISAĆ TU O AKCJACH...WYKRESACH TRENDACH PRZEWIDYWANIACH... a nie o swoich emocjach i puszczaniu gumy w gaciach.... dzieci niech dojrzeją...i uszanujuą czas kogoś kto wchodzi od czasu do czasu z nadzieją ze przeczyta choć jedno mądre zdanie.... DLATEGO PROSZE ADMINA O INTENSYWNĄ PRACĘ NA FORUM.

a teraz pozwolę sobie rozpocząć mam nadzieję dyskusję merytoryczną... wg mojego odczucia/wyczucia... spólka - po uwzględnieniu perspektyw na najbliższe 24 mies. jest warta. ok. 2,5 zł +/- 1zł...oznacza to ze - z duzym prawdopodobieństwem będzie poruszac się w przedziale 1,5-3,5. Brnąc dalej - kazdy poziom w okol. 1,5 to dobry czas na kupowanie i odwrotnie w okol. 3,5 na sprzedawanie. Nie oznacza to ze ktos będzie bronił kursu 1,5 i wysypie wszystko przy 3,5... to jak z celem inflacyjnym NBK...jest przedział...ale zdarzają się- i to całkiem naturalne wybicia poza jego granice... i takie jest zycie-przygoda na GPW... gdyby nie szereg subiektywnych poglądów uczestników rynku..nie byłoby handlu...i to jest najwazniejsze i najpiękniejsze zarazem "sedno" gry o sumie zerowej, przepraszam...wzg mnie o sumie równej wartosci PKB + inflacja w czasie... Podkreslam to są poglądy moje i tylko moje i nie zamierzam się przy tym emocjonowac... chętnie posłucham powaznych opinii... pozdrawiam. Powazny A.
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~Teletechnik [147.252.213.*]
    Starsznie merytoryczna wypowiedz !!! Brawo. Plakac czy smiac sie. ?
    Moze jakies uzasadnienie ? A nie belkot.

A dlaczego nie 10 zl +/- 1.

PS. Popatrz sobie na piLAB. Wedlug Twoich 'teorii' powinnien byc wyceniany na 1 zl. A nie jest !!!

• Re: Podjechala cysterna i tankuje ODP do Teletechnika Autor: ~cierpliwy [217.153.72.*]
    Teletechniku i inni wielcy...
    jezeli jestes taaaki pewiem kokosów...dlaczego nie zwijasz wszystkiego do 3zł np...
    przecież czeka cie 300%...
    Chętnie oddam Ci swoje 19000 akcji po np. 3zł równiotko...które udało mi się nadziobać... Miej jak to sie mówi jaja... wystawiam ci spory pakiet w okazyjnej cenie. To prawdziwa i męska propozycja..podejmiesz rękawice czy podkulisz ogon? Stawiam na drugie...
    Nie pusz się niepotrzebnie... lockupy są oczywiscie OK...ale trzeba patrzeć trzeźwo.
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje ODP do Teletechnika Autor: ~jk [193.200.47.*]
    wy byscie wszyscy chcieli na raz,cierpliwości p. niecierpliwy,wszystko w swoim czasie:)
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje ODP do Teletechnika Autor: ~młody [89.228.144.*]
    Dnia 2013-02-18 o godz. 10:59 ~cierpliwy napisał(a):
    > Teletechniku i inni wielcy...
    jezeli jestes taaaki pewiem
    > kokosów...dlaczego nie zwijasz wszystkiego do 3zł np...
    > przecież czeka cie 300%...
    Chętnie oddam Ci swoje 19000
    > akcji po np. 3zł równiotko...które udało mi się
    > nadziobać... Miej jak to sie mówi jaja... wystawiam ci
    > spory pakiet w okazyjnej cenie. To prawdziwa i męska
    > propozycja..podejmiesz rękawice czy podkulisz ogon? Stawiam
    > na drugie...
    Nie pusz się niepotrzebnie... lockupy są
    > oczywiscie OK...ale trzeba patrzeć trzeźwo.

Panie cierpliwy, czy może wystawić Pan te 19000 akcji po 3 zł, chcę zobaczyć a może inni też, nie lubię takiego straszenia, że mam i mogę sprzedać. Tu naprawdę potrzeba niewielkiego kapitału, aby było 8-10 zł
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje ODP do Teletechnika Autor: ~cierpliwy [217.153.72.*]
    Proszę bardzo...wystawione... czy teraz uszanujecie powagę forum...?
    dodam tylko ze podtrzymuję to co wczesniej pisałem... zakres 1,5-3,5 jest dla mnie natyuralny. nie wykluczam wybicia..poza..nawet znacznego... natomiast każde okolice dolnego zakresu uznaję za okazję do zakupów...
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje ODP do Teletechnika Autor: ~młody [89.228.144.*]
    Dnia 2013-02-18 o godz. 13:39 ~cierpliwy napisał(a):
    > dodam tylko ze podtrzymuję to co wczesniej pisałem...
    > zakres 1,5-3,5 jest dla mnie natyuralny. nie wykluczam
    > wybicia..poza..nawet znacznego... natomiast każde okolice
    > dolnego zakresu uznaję za okazję do zakupów...

Sprzedaj to, niech inni się nadziobią, 2 dni i nie masz akcji, po co to trzymasz. Tu naprawdę niewielkie pieniądze wyniosą te akcje bardzo wysoko (sam to przyznajesz), ale ciebie już tu nie będzie.

Chociaż to brzmi mało prawdopodobnie, to może być tak jak pisał teletechnik:
    "To proste.
    Jesli Termorex
    - bedzie mial zysk 1.700.000 zł za 2012 r
    - przy 113 000 000 akcji
    - zysk na akcje = 0.015 zl
    - cena jednej akcji 8.5 zl
    - C/Z = 565

to MGM Systems
    - z zyskiem ok. 500 tys za 2012 r
    - przy 2 821 500 akcji
    - zysk na akcje = 0.18 zl
    - cena akcji powinna wynosic przy tym samym C/Z = 565

100 zl (slownie sto zlotych)

Czy jeszcze ma ktos watpliwosci? I jeszcze jedno FF MGM jest duuuuzo mniejszy

Trzymac i czekac na 100 zl ".

Co do zysku teletechnik niewiele się pomylił. Można więc przypuszczać, że przy tym tempie rozwoju firmy, akcje mogą osiągnąć bardzo wysoką cenę.
    Kto ma niech sprzedaje, do 1,50 "dobra cena", a można się pozbyć paru tysięcy akcji
  • Re: Podjechala cysterna i tankuje Autor: ~młody [89.228.144.*]
    Wreszcie jeden odważny, sprzedawać dalej, póki "okazja"
[x]
MGMSYS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.