Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Podjechala cysterna i tankuje

Czy można prosić administratora by pousuwał te bełkoty niedojrzałych emocjonalnie pół-idiotów, którzy inwestują drobne ze swoich świnek i siusiają w spodnie?!!! Do jasnej cholery to jest forum czy smietnisko? ...jak macie wględem siebie uczucia to dajcie po razie albo na maile sobie piszcie te smaerskie wypociny... kto chce niech kupuje kto ma zdanie ze spadnie - niech sprzedaje...tak jest zawsze... i prosze ..BARDZO PROSZE ...ZEBY PISAĆ TU O AKCJACH...WYKRESACH TRENDACH PRZEWIDYWANIACH... a nie o swoich emocjach i puszczaniu gumy w gaciach.... dzieci niech dojrzeją...i uszanujuą czas kogoś kto wchodzi od czasu do czasu z nadzieją ze przeczyta choć jedno mądre zdanie.... DLATEGO PROSZE ADMINA O INTENSYWNĄ PRACĘ NA FORUM.

a teraz pozwolę sobie rozpocząć mam nadzieję dyskusję merytoryczną... wg mojego odczucia/wyczucia... spólka - po uwzględnieniu perspektyw na najbliższe 24 mies. jest warta. ok. 2,5 zł +/- 1zł...oznacza to ze - z duzym prawdopodobieństwem będzie poruszac się w przedziale 1,5-3,5. Brnąc dalej - kazdy poziom w okol. 1,5 to dobry czas na kupowanie i odwrotnie w okol. 3,5 na sprzedawanie. Nie oznacza to ze ktos będzie bronił kursu 1,5 i wysypie wszystko przy 3,5... to jak z celem inflacyjnym NBK...jest przedział...ale zdarzają się- i to całkiem naturalne wybicia poza jego granice... i takie jest zycie-przygoda na GPW... gdyby nie szereg subiektywnych poglądów uczestników rynku..nie byłoby handlu...i to jest najwazniejsze i najpiękniejsze zarazem "sedno" gry o sumie zerowej, przepraszam...wzg mnie o sumie równej wartosci PKB + inflacja w czasie... Podkreslam to są poglądy moje i tylko moje i nie zamierzam się przy tym emocjonowac... chętnie posłucham powaznych opinii... pozdrawiam. Powazny A.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MGMSYS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.