Ty wsztystko łykasz jak mały dzieciak. Oficyjalnie po 1,03zł a ile pod stołem poszło a może wrozliczeniu przekazali sobie taki pakiecik. Scenarjuszy może być wiele.
po pierwsze, nigdzie nie ma takiej informacji po ile kupił bakalland, jesli ją masz to wklej link. po drugie zapewne wraca pomysl stworzenia duzego koncernu spozywczego o ktorym kiedys byla mowa. po trzecie w obecnej sytuacji mozna byc juz spokojnym ze pomysl z dematerializacja nie przejdzie. na moje oko cos tu w trawie zaczyna mocno piszczec. bylby numer gdyby bakal zrobil wezwanie :D i zgarnął z przed nosa sporą część tortu litwinom
Są 2 transakcje pakietowe 12.02 w transakcjach pakietowych - poszukajcie a nie wszystko na tacy... wezwanie Bakallandu byłoby bez sensu ponieważ nie przejmą kontroli nad MISPOLem.
Jeśli chodzi o pod stołem to nie wiem po co mieli by to robić.. czas wszystko wyjaśni.
Niewątpliwie mamy arcyciekawą sytuację, gdzie może zdarzyć się wszystko, przede wszystkim dużo zalezy od Bakallandu i Polsatu ich intencje i wobecnej sytuacji.
tiaaa, Jeszcze dwa tygodnie temu Jutkiewicz mowil ze nie odpowiedzial na wezwanie litiwnow bo jest skandalicznie niska cena, a teraz niby ze sprzedal bakalowi po 1.03 ? :D
ciekawe jak na to wszystko jutro kurs zareaguje