W związku z odejściem z Rady Nadzorczej pod koniec ub. r. Barczyka i Parosy, Zarząd jest zobligowany "niezwłocznie" zwołać NWZA. Warto się przygotować, bo chociaż na ubiegłoroczne NWZA przybyło nas sporo, to delikatnie mówiąc daliśmy ciała, dopuszczając hołotę do spółki. Osoby dysponujące niewielkimi nawet pakietami po 10-20 tys są w stanie dużo zmienić, stać się języczkiem u wagi - razem mamy 1-2 miliony albo i więcej, co przy 50% obecności na walnym daje 10-20% głosów - dość, żeby zostać "kingmakerem". Panie i Panowie akcjonariusze, zapraszam do kontaktu: atonmaciekk@gmail.com
Jak widać z przytoczonego powyżej tekstu Zarząd nie rozgarnia co oznacza sformułowanie niezwłoczonie a my barany chcemy żeby ogarniał technologię i umiał ją sprzedać. Popieram każdego członka RN który mi obieca że wypier..... tą chołotę ze stołków
Dnia 2013-02-15 o godz. 14:51 ~xyz napisał(a):
> sprzedać. Popieram każdego członka RN który mi obieca że
> wypier..... tą chołotę ze stołków
Każdego nie. Średnie pocieszenie z Rady, która nie będzie w stanie zaoferować niczego poza personalną vendettą. A tym bardziej z takiej, której celem jest udupienie spółki...
Dzięki - proszę o kontakt na maila: atonmaciekk@gmail.com - i mimo wszystko zachęcam do osobistego stawiennictwa, pochopne udzielanie upoważnień doprowadziło po części do tego bigosu, w którym się znajdujemy...
jesli masz na mysli jakies konkretne dzialania i przemyslane pomysly to napisz na czym mialyby polegac , jak to nie jest bicie piany to chetnie sie dolacze ,
Dnia 2013-02-18 o godz. 19:41 ~mis 12 napisał(a):
> jesli masz na mysli jakies konkretne dzialania i
> przemyslane pomysly to napisz na czym mialyby polegac , jak
> to nie jest bicie piany to chetnie sie dolacze ,
Misiu12, jak interpretować Twoją gotowość dołączenia się, w obliczu:
Dnia 2013-02-16 o godz. 16:52 ~mis 12 napisał(a):
> sprzedalem swoje w pierwszych
> dniach notowan nowych akcji i mam spokoj , i jak widzisz
> nawet wyzej niz 0,5 dla mnie dzis niech spolka pada albo
> przejmuje ja abramowicz , nic mi do tego. nie chce
> tymczasem miec nic wspolnego z tymi oszustami, trzymam
> kciuki za wszystkich akcjonariuszy , no prawie wszystkich
Dnia 2013-02-18 o godz. 21:59 ~maciekk napisał(a):
> Dnia 2013-02-18 o godz. 19:41 ~mis 12 napisał(a):
>
> jesli masz na mysli jakies konkretne dzialania i
>
> przemyslane pomysly to napisz na czym mialyby polegac , jak
> > to nie jest bicie piany to chetnie sie dolacze ,
> Misiu12, jak interpretować Twoją gotowość dołączenia się, w
> obliczu:
Dnia 2013-02-16 o godz. 16:52 ~mis 12
> napisał(a):
> sprzedalem swoje w pierwszych
>
> dniach notowan nowych akcji i mam spokoj , i jak widzisz
> > nawet wyzej niz 0,5 dla mnie dzis niech spolka
> pada albo
> przejmuje ja abramowicz , nic mi do
> tego. nie chce
> tymczasem miec nic wspolnego z tymi
> oszustami, trzymam
> kciuki za wszystkich
> akcjonariuszy , no prawie wszystkich
?
no coz, jestem frajerem.... pisalem juz kiedys ale mi nikt nie wierzyl
Swoją drogą rok temu leciałem na walne OLT za 200zł w dwie strony, równowartość 50 akcji. Teraz wyszukiwarka proponuje mi lot z dwoma przesiadkami w Berlinie i Frankfurcie za 5000zł, czyli 10 tys akcji...
jak pisalem nie mam , ale mam gotowke , to teraz lepsze bo nie wierze w feniksa z popiolow
jak spadnie a mysle ze tak bedzie to mozna odkupic by odrobic straty pod warunkiem ze ktos bedzie mial rozsadny pomysl na te spolke ,
patrz moje IP bo idiot oko uczynil sobie sens zycia z podszywania sie
Dnia 2013-02-19 o godz. 11:31 ~mis 12 napisał(a):
> jak pisalem nie mam , ale mam gotowke , to teraz lepsze bo
> nie wierze w feniksa z popiolow
jak spadnie a mysle ze tak
> bedzie to mozna odkupic by odrobic straty pod warunkiem ze
> ktos bedzie mial rozsadny pomysl na te spolke ,
patrz moje
> IP bo idiot oko uczynil sobie sens zycia z podszywania sie
Autor | ~mis 12 [37.225.117.*] 2013-01-22 22:00
Zobacz wątki dotyczące ATON-HT
Zobacz profil ATON-HT
dziekuje Gerg ze odpisujesz , ale moj cel to jest taki by jak najszybciej sprzedac akcje i zapomniec o tych stratach , temu tez czekam na uchwale gpw i jak to zalatwie to juz mojego wpisu nie zobaczysz i do zobaczenia
Dnia 2013-02-19 o godz. 15:21 ~mis 12 napisał(a):
> straciles wszystkie oszczednosci , czy tez niechcacy
> przelecialem twoja kobiete ?
o co ci chlopie chodzi? troche
> sie osmieszasz
Dnia 2013-02-19 o godz. 15:40 ~mis 12 paranoik napisał(a):
> Dnia 2013-02-19 o godz. 15:21 ~mis 12 napisał(a):
>
> straciles wszystkie oszczednosci , czy tez niechcacy
> > przelecialem twoja kobiete ?
o co ci chlopie
> chodzi? troche
> sie osmieszasz
Dnia 2013-02-19 o godz. 16:55 ~mis 12 napisał(a):
> a niewinny zapewnia o winie , popadacie juz w dziwny stan
> koledzy prez te straty zamiast myslec jak to naprawic, ale
> tak to juz jest
Nigdzie nie napisałem, że zamierzam zwoływać NWZA, tylko chcę zmobilizować akcjonariat przed walnym, które "niezwłocznie" ma zwołać Zarząd, w celu m.in. zablokowania np. Twojej chorej propozycji rozwodnienia kapitału...
Rozumiem, ze otwarcie przyznales, ze to mis 12 proponowal rozwodnienie. Czy tez proponowal obnizenie wartosci nominalnej i czy byl testerem opinii pewnej grupy akcjonaruiszy, z ktora naprzemiennie kontaktowaly sie Zarzad i ex RN siejac naprzemiennie perspektywy i defetyzm? Maciek, niezmienne te pakiety, o ktorych wiesz nie pozwola na obnizenie wartosci nominalnej i bezmyslnego rozwadniania. Pora tez przepytac kilka osob na okolicznosc potencjalnego dzialania na szkode spolki i jej akcjonariuszy. Na walnym bedziemy mieli wsparcie.
spolka potrzebuje finansowania zewnetrznego ,poniewaz nie ma pieniedzy tylko ogrom dlugow. skoro nikt nie chce kupic akcji po 1 pln to nalezy sprobowac sprzedac taniej a do tego potrzebne jest obnizenie kapitalu .
to proste jak cepa konstrukcja ,
inaczej do piachu
a jesli to komus sie nie podoba to przeciez moze objac akcje po 1pln,
czemu tego nie robicie?
do kontraktow tez nalezy podchodzic ostroznie bo sa palcem na wodzie pisane a by cos wyprodukowac trzeba miec za co
ale powodzenia , albo ktos pojdzie po rozum do glowy albo spotkamy sie na pogrzebie
Dnia 2013-02-25 o godz. 12:00 ~mis 12 napisał(a):
> spolka potrzebuje finansowania zewnetrznego ,poniewaz nie
> ma pieniedzy tylko ogrom dlugow. skoro nikt nie chce kupic
> akcji po 1 pln to nalezy sprobowac sprzedac taniej a do
> tego potrzebne jest obnizenie kapitalu . to proste jak cepa
> konstrukcja , inaczej do piachu
Proste jak rzeczonego cepa konstrukcja jest to, że jeśli kontrakty okażą się fikcyjne, to i za 10 groszy się finansowanie nie znajdzie, a jeśli prawdziwe, to po 1zł będzie kolejka.
Jeśli z akcjonariuszy non stop robią durni to wątpię by ludzie poważni dalej wierzyli w tę ich dziecinadę. Emisja tu nie potrzebna bo to kolejna farsa i złodziejstwo.
Najpierw muszą i bez emisji pokazać, że potrafią sprzedawać i realnie zarabiać nawet kosztem sprzedaży części majątku.
Nie popieram emisji bo ile można grać w rosyjską ruletkę i strzelać sobie w głowę. !
no i jest jak jest , jaki kon jest kazdy widzi ,
wasza frakcja sie tym charakteryzuje ,ze albo nie odpowiada na pytania lub odpowiada czesciowo , to ta sama szkola co zarzad spolki , no ewentualnie przebakuje o prokuraturze i sciganiu nie wiadomo kogo , zwolennicy pisu zapewne , bicie piany i bicie .
wydaje sie niestety ze nasze pieniadze macie gdzies ,
co do wza to mysle ze mozemy spokojnie czekac do czerwcza wtedy moze bedzie ale niekoniecznie
Ja na pytania zawsze odpowiadam. Politycznie też zupełnie nie trafione. No i przede wszystkim nie zmieniam zdania z dnia na dzień, czy jestem zaangażowany kapitałowo czy nie.
zaangazowanie kapitalowe ma to do siebie ze wlasnie zmienia sie z dnia na dzien , inaczej niz polityczne , moze to trudne ale tak jest ,
postaraj sie prosze nie wyrazac mysli gerga tyko swoje , bo juz wszyscy wiemy ze jestes jego forpoczta,
ufam ze jeszcze kiedys dojdziemy do porozumienia by wspolnie zarobic
Misiu drogi jak ktos inwestuje setki tysiecy to mysli samiodzielnie i nie jest niczyja formpoczta. I doceń to, ze po tych kilku seriach dezinformacji jeszcze w ogóle chce z Toba rozmawiac.
Zwyczajnie nikt z nas nie chce byc ogrywany przez chamskie naganianie, a to jednych a to drugich. Dlatego nie wyjeżdżaj z tekstami politycznymi bo na tym forum nikt polityką sie nie zajmuje. Wrecz przeciwnie, mamy wystarczająco dożo argumentów, aby pare zblazowanych pysków mogło obawiać sie argumentów czysto merytorycznych.
Niech najpierw rozliczą 5 baniek. na co poszły skoro "w okresie objętym sprawozdasniem nie były realizowane cele emisji", to na co k... przekjedzono tyle kasy ?
Na waciki? Bez produkcji 300 tys rocznie powinno wystarczyc na nadzrorowanie tego innowacyjnego szczęścia.
A jak spółka jest tak doskonała jak pisze Zarząd to nie ściemniaj, ze nikt nie chce kupic za cenę nominalna. Zarząd twierdziże chce za 1 - 1,1 zł. To Twojej opcji marzy się potracenie umowne długów za pół ceny nominalnej i przejęcie kontroli w spółce.
A jak to Ty masz rację, czego nie wykluczam, i spółka jest taka gówniana, jak Ty mówisz to NIE NAGANIAJ NA POTRZEBE KOLEJNEJ EMISJI, bo tym samym wsadzasz ludzi na minę. Przerabialiśmy te teksty 3 albo nawet 4 razy wliczając etapowanie ostatniej emisji.
Mnie juz nie zalezy. Narazie mam tyle że mi wyystarczy. Niech ratują te osoby, kóre mają wiecej do starcenia i siedziały przy korycie dojąc nasze portfele.
I cytując klasyka
"Poczekam popatrzę zrozumiem wiecej, i kiedyś wreszcie sam też włączę się do akcji".
Otóż to. Fakt, że dochodzimy w wielu kwestiach z Gergiem do tych samych wniosków, nie oznacza bezmyślnego kopiowania osądów.
Dla Twojej informacji - z wieloma interpretacjami Gerga do końca się nie zgadzam - natomiast w 100% popieram, to co napisał wyżej - jeśli prawdziwy jest Twój czarny scenariusz, to naprawdę nie warto kolejnej emisji "ratunkowej" przeprowadzać.
Zarobić tak, jak najbardziej, chętnie - ale nie okradając innych.
termin emisji jest do konca miesiaca , oczywiscie jak zawsze od pol roku mozna przdluzyc, ale jak nikt sie nie zapisze to moze naprawde nalezy rozwazyc co zrobic by ktos to kupil?
Przede wszystkim jeśli chciałbyś poważnie rozmawiać o ewentualnej emisji w cenie poniżej nominału, to przynieś mi weksel od osoby, która gotowa jest po danej cenie objąć określoną liczbę akcji. W przeciwnym razie będzie to zamiana siekierki na kijek, jednej obietnicy na drugą - dodam, że ze strony osoby, która raz już zarzekała się, że poważnego inwestora jest w stanie zapewnić.
Uprzedzając Twoją odpowiedź, że ściepy mieliby dokonać obecni akcjonariusze za pośrednictwem PP - spółka do tej pory nie rozliczyła się z kilku poprzednich emisji, w których brali udział akcjonariusze. Emisja z PP poniżej nominału doprowadziłaby do momentalnego spadku wartości PP do 0,01, dając możliwość przejęcia spółki za bezcen. Chyba, że o to właśnie chodzi?
Chcecie położyć łapę na spółce, to weźcie cholera te 5mln akcji za 1zł i dajcie spółce odetchnąć - już i tak swoje nabroiliście, ściągając kurs z 4,0 na 0,4...
Nie rozumiem już. Kto to zwalił tak nisko? Ci co chcieli coś tam jeszcze uratować sprzedając po niżej zakupów? Czy Ci co obiecywali sprzedaż i dużo innych rzeczy do których nie doszło.
Dnia 2013-02-26 o godz. 17:45 ~Yety napisał(a):
> Nie rozumiem już. Kto to zwalił tak nisko? Ci co chcieli
> coś tam jeszcze uratować sprzedając po niżej zakupów? Czy
> Ci co obiecywali sprzedaż i dużo innych rzeczy do których
> nie doszło.
Ci, którym zależało, żeby kolejne emisje odbywały się po coraz niższych cenach, czym. m.in. doprowadzili do niedoborów kapitału, którym teraz łaskawie chcą zapobiegać. Ci, którzy chwalili się niemalże publicznie, że mają zasługi w tym, żeby cena emisji F wynosiła 1,65zł.
gdybym kogos znal kto jest chetny do objecia emisji po 1 lub po jakiejkolwiek cenie to bym poszedl do Czestochowy i jeszcze tego kogos zaniosl , a Ty chcesz weksel .
to jakies czyste szalenstwo
Dnia 2013-02-15 o godz. 14:45 ~maciekk napisał(a):
> atonmaciekk@gmail.com
Kto chce mieć udział w propozycji rozszerzenia porządku obrad m.in. o rozliczenie emisji G i I, wyjaśnienie kwestii egzekucji należności i relacji spółki z nowym podmiotem p. Barczyka, proszę pilnie o kontakt dzisiaj do południa.
Jeśli dobrze liczę, dzisiaj ostatni dzień na ew. zakupy przed NWZA - 3 dni dla KDPW, a 10/3 wyznaczenie prawa. Jakiegoś wielkiego zbierania nie widać :)
Przypominam wszystkim zainteresowanym zarówno osobistym uczestnictwem w NWZA, jak i tym, którzy przekazują upoważnienia, że do poniedziałku najpóźniej należy w swoim domu maklerskim złożyć wniosek o zaświadczenie o prawie do udziału. Kto tego jeszcze nie zrobił, najlepiej dla pewności złożyć je jeszcze dzisiaj :)