Misiu drogi jak ktos inwestuje setki tysiecy to mysli samiodzielnie i nie jest niczyja formpoczta. I doceń to, ze po tych kilku seriach dezinformacji jeszcze w ogóle chce z Toba rozmawiac.
Zwyczajnie nikt z nas nie chce byc ogrywany przez chamskie naganianie, a to jednych a to drugich. Dlatego nie wyjeżdżaj z tekstami politycznymi bo na tym forum nikt polityką sie nie zajmuje. Wrecz przeciwnie, mamy wystarczająco dożo argumentów, aby pare zblazowanych pysków mogło obawiać sie argumentów czysto merytorycznych.
Niech najpierw rozliczą 5 baniek. na co poszły skoro "w okresie objętym sprawozdasniem nie były realizowane cele emisji", to na co k... przekjedzono tyle kasy ?
Na waciki? Bez produkcji 300 tys rocznie powinno wystarczyc na nadzrorowanie tego innowacyjnego szczęścia.
A jak spółka jest tak doskonała jak pisze Zarząd to nie ściemniaj, ze nikt nie chce kupic za cenę nominalna. Zarząd twierdziże chce za 1 - 1,1 zł. To Twojej opcji marzy się potracenie umowne długów za pół ceny nominalnej i przejęcie kontroli w spółce.
A jak to Ty masz rację, czego nie wykluczam, i spółka jest taka gówniana, jak Ty mówisz to NIE NAGANIAJ NA POTRZEBE KOLEJNEJ EMISJI, bo tym samym wsadzasz ludzi na minę. Przerabialiśmy te teksty 3 albo nawet 4 razy wliczając etapowanie ostatniej emisji.
Mnie juz nie zalezy. Narazie mam tyle że mi wyystarczy. Niech ratują te osoby, kóre mają wiecej do starcenia i siedziały przy korycie dojąc nasze portfele.
I cytując klasyka
"Poczekam popatrzę zrozumiem wiecej, i kiedyś wreszcie sam też włączę się do akcji".