Ten tekst powtarzasz od dawna. Myślę, że sporo osób sprzedało. Prawie na 100% kupią niżej.
To jest giełda i takie ruchy -kupno - sprzedaż - są jak najbardziej wskazane
Ja niestety znów nie sprzedałem chociaż czuć było z daleka że śmierdzi
Również obecne wypowiedzi Prezesa są nieszczere. Dlaczego milczy o 2 kontraktach za 50???
A może ten jeden za 300 byl "zrolowany"
i zawierał w sobie te dwa mniejsze???
Ale o tym powinien Prezes informować
Zostaję. Jak napisałem mi jest wszystko jedno.
To co mi zostało...nic mi nie pomoże
A Ty co robisz?
Mam przeczucie, że nie zbierasz. Jeszcze wczoraj marzyłeś o 1zł!!!
Dziś pewnie marzysz o 0,5 i wcale się nie dziwię. Pewnie tam zajdziemy więc po co przepłacać
Z Tobą mam jednak problem. Do końca nie jestem pewien czy zbierasz czy tak jak już sugerowałem kiedyś - sypiesz.
Nikt z nas przecież nie wie czy to co nam pokazujesz po 40 nie jest pozostałością czegoś większego....Ale to już Twoja sprawa.
Nikt przecież nie będzie Cię potępiał. Każdy zarabia jak może - to "dziki kraj"
Mam jednak nadzieję (chociaż to wersja gorsza dla Ciebie) że jedziesz na tym wózku co my
sprzedawać to było trzeba na początku stycznia, teraz to już trochę późno, chociaż, jak kto wchodził po 6 czy po 20 gr to i tak realizuje piękny zysk.
Czy nadal przewidujesz w marcu 15 - 20 zł a w czerwcu na 40 do 50 zł?
Ja myślę, że tu każdy jest sam, mimo że piszemy razem...
Każdy ma własne konto...
Czy tu można komuś ufać? Lepiej tego nie robić
Ja na GPW jestem od początku.
Były lepsze i gorsze dni
Chyba jednak nastał czas, aby zakończyć tę 20 letni związek...
Akcje BGE już mnie nie interesują.
Zapomniałem o nich. Teraz są nic dla mnie nie warte...
Nie sprzedam, ale mam je gdzieś...
Może kiedyś mój syn przejmie kontynuację dzieła (oby nie)
mms, byłeś tu chyba jedyną osobą, której byłbym w stanie zaufać
Zgadzam się. Mms nie leciał sobie w h...... przynajmniej. Ja dziś lekko dokupiłem i uśredniłem. Średnia lekko ponad 1 zł. Myślę, że przebije złotówkę za pare dni albo szybciej. BGE nauczyło mnie, że jak masz zysk to realizuj i nie licz, że zarobisz 1000%.
wiedzialem ze maja wywalic milion i o wszystkich poczynaniach czasem z poltora lub miesiecznym wyprzedzeniem
I jak myslisz jezeli o tym wiedzialem to co moglem zdobic
I mam do ciebie pytanie jezeli bys wiedzial o wywaleniu akcji i o dodruku to co bys zrobil na moim miejscu odpowiedz sobie na to pytanie sam w glebi duszy
mms, a ty znów zaczynasz? Nie potrafisz samodzielnie myśleć? Mało już się przejechałeś? Trzeba było mnie posłuchać, gdy pisałem ci dwa dni temu, że odkupisz po 70 gr.
Co do ceny to od dzisiaj wy ja ustalacie nie ja oczywiscie chcialbym kupic jak najtaniej oto w tym chodzi nieprawdasz kupujesz tanio sprzedajesz drozej normalna kolej rzeczy
Do oszoloma o niku df jezeli nie umiesz grac na gieldzie to pusc lotka
I jeszcze jedno nie jestem Bogiem poprostu chce odkupic tanio swoje akcje
żadna sztuka dwa miesiące temu napisać, że spadnie (podaj link). Ja precyzyjnie wskazałem na to dwa dni temu.
Mam propozycje. Napisz sobie teraz, że znów będzie up. Za pół roku się pochwalisz, że przecież o tym wspominałeś. :-P
Mądrze piszesz. To jest giełda.
Ja niestety Cię nie posłuchałem w odpowiednim czasie.
Zostałem z papierami.
I zostaję dalej...czy wg Ciebie to dobra decyzja?
I jedno konkretne pytanie.
Dlaczego masz 3 miesiące???
Czy spodziewasz się aż tak dobrego raportu za Ikw, że wtedy już będzie za drogo
Piotrek - tu prawie sami naganiacze w jedną bądź drugą stronę...także nie masz się co pytać...jak wiesza też nic nie sprzedałem wręcz niestety przed raportem dokupiłem:(
ale przy tych cenach nie zamierzam sprzedać ani jednej sztuki - czekam na raport za 1 kw 2013 jeśli tamten będzie bez szału to wtedy się pozbędę....a teraz cóż nie pozostaje nic innego jak czekać...
patrząc na nowych akcjonariuszy to jednak płacono gotówką więc na logike możliwe, że nawet oni zaczną dobierać w tych cenach...
aktualnie jak dla mnie nawet przy tym słabym raporcie to spadki były przesadzone...
uważam że spadek jest duży jak na dane z raportu
dla porównanie byłem do poniedziałku na fluidzie i wyszedłem bo spodziewałem się słabego raportu - no i proszę to czy tam ma być teraz 0,23-0,25 gr?
bezsens
tu raport jest troche lepszy
społka jest dobra
jaki NC taki inwestor
pozdro dla cierpliwych
Przesadzone? Tylko dlatego nie znaleźliśmy się na dzisiejszych poziomach świeżo po emisji, że wszyscy zakładali rewelacyjny raport za 2012.
A tu psikus.
Lecimy niżej, niestety ale po dodruku, raporcie, śliskich słowach o kontrakcie, zapowiedzi braku nowych kontraktów, czeka nas boczna konsola, powoli opadająca.
Ja się skracam, ale z tego co czytam znajdę popyt:).