Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BGE - co dalej???

Hej

Ten tekst powtarzasz od dawna. Myślę, że sporo osób sprzedało. Prawie na 100% kupią niżej.
To jest giełda i takie ruchy -kupno - sprzedaż - są jak najbardziej wskazane
Ja niestety znów nie sprzedałem chociaż czuć było z daleka że śmierdzi

Również obecne wypowiedzi Prezesa są nieszczere. Dlaczego milczy o 2 kontraktach za 50???

A może ten jeden za 300 byl "zrolowany"
i zawierał w sobie te dwa mniejsze???
Ale o tym powinien Prezes informować

Zostaję. Jak napisałem mi jest wszystko jedno.

To co mi zostało...nic mi nie pomoże

A Ty co robisz?

Mam przeczucie, że nie zbierasz. Jeszcze wczoraj marzyłeś o 1zł!!!
Dziś pewnie marzysz o 0,5 i wcale się nie dziwię. Pewnie tam zajdziemy więc po co przepłacać

Z Tobą mam jednak problem. Do końca nie jestem pewien czy zbierasz czy tak jak już sugerowałem kiedyś - sypiesz.

Nikt z nas przecież nie wie czy to co nam pokazujesz po 40 nie jest pozostałością czegoś większego....Ale to już Twoja sprawa.
Nikt przecież nie będzie Cię potępiał. Każdy zarabia jak może - to "dziki kraj"

Mam jednak nadzieję (chociaż to wersja gorsza dla Ciebie) że jedziesz na tym wózku co my

Mnie zawiedli całkowicie.

Pozdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.