• Raport nie wplynie na kurs Autor: ~naBGE [91.94.102.*]
    w zaden znaczacy sposob.
    Tutaj nie ma ani sypania ani ubierania. Animator trzyma kurs za morde.
  • Re: Raport nie wplynie na kurs Autor: ~asasd [193.200.215.*]
    też tak uważam, animator się bawi 2-3 tyś akcjami i robi sobie nieżła jaja z co niektórych co wypisują bzdety. Jestem na jeszcze dodatkwoą emisja i podniesieniem kapitału do wysokości możłiwej by przejść na jednolte notowania
  • Re: Raport nie wplynie na kurs Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Nie zgadzam sie z Wami. Uważam, że raport znacząco wpłynie na dalszy bieg wydarzeń na tej spółce. Jak będzie bardzo zły to lecimy na grosze, natomiast jak okaża się, że spólka realizuje kontrakty i ma z tego zakładane zyski to można będzie zapomniec aby kupić akcje w cenie 2 zł.
    Zachowanie kursu wskazuje, że nie ma przecieków ile BGE zarobiło w IV kwartale. Nikt nie wywala ani nikt nie kupuje. Każdy czeka z podjęciem decyzji do czwartku.
  • Re: Raport nie wplynie na kurs Autor: ~asad [193.200.215.*]
    no to radku jak nie będzie ciekawie poczekam na ciebie bo pewnie po 1 zł bwedziesz jeszcze wywalał -) na giełdzie sie kupuje przyszłosc a nie to co wiadome. Raport będzie dobry ale co z tego tym popytu na akcje nie kupi sobie
  • Re: Raport nie wplynie na kurs Autor: ~as wywiadu [199.101.98.*]
    nabraliście za grosze i czekacie błagalnie , że nikt wam kursu nie ciągnie,A może by tak każdy z was kupił po kilka kilo to i kurs ruszy , wywalających brak, ale nikt wam nie bedzie ciągnął żebyście mogli sprzedac po 2-2.50 i z powrotem zaniżyć
  • Re: Raport nie wplynie na kurs Autor: ~asad [193.200.215.*]
    a czy mi sie spieszy wywalać to po 2,50, przeceiż był okres co mogłem i powyżej wywalić 2,50; ja to nie ten co kupił by zarobić i zapomnieć, więc nie sprzedam po 2,50, nawet za 3 zł nie będę sprzedawał, za to z chęcią dokupie poniżej 1,50 dla tych co sie peniają
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.67.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.