czy pamiętacie zadawane pytania do zarządu centrozapu - zapomniałem gdzie to było - oczywiście nie na wszystkie pytania odpowiadali ,ale czy to jeszcze działa, czy zostało zniesione ? Mam kilka bardzo ważnych pytań.........................................................................
Ostatnio przypadkowo widziałem króla na jednym z kanałów telewizyjnych, mówił, że już nie rozmawia z mediami, to z akcjonariuszami tym bardziej :) Niezły wał.
Dnia 2013-02-10 o godz. 22:16 ~Użytkownik napisał(a):
> Ostatnio przypadkowo widziałem króla na jednym z kanałów
> telewizyjnych, mówił, że już nie rozmawia z mediami, to z
> akcjonariuszami tym bardziej :) Niezły wał.
może znajdziesz LINK do tego wywiadu
Dajcie rzyc temu prezsowi ,przecierz to wyksztalcony czlowiek z dórzego miast ,prezes Poloni,on nie ma czasu nawet sie dobże załatwic ,a co dopiero rozmawiac o bzdurnych problemach akcjonariórzy
Jako Pan Król - prezes dołączył do plejady nieudaczników prezesów spółek (śmieciowych bankrutów) barwo ! malina to za mało !
A kasę i tak straci, stracił ktoś inny jego nie przepadnie a jak to co ? to dla takich jak on jak splunąć - kogoś się po jakimś czasie omami jakąś nową inwestycyjką. Zresztą ma prawo szczególnie w dzikim kapitaliźmie. Do dzieła prezesie ! Życzę co najgorsze !