• CENTROZAP - pytania Autor: ~mg44 [89.68.30.*]
    czy pamiętacie zadawane pytania do zarządu centrozapu - zapomniałem gdzie to było - oczywiście nie na wszystkie pytania odpowiadali ,ale czy to jeszcze działa, czy zostało zniesione ? Mam kilka bardzo ważnych pytań.........................................................................
  • Re: CENTROZAP - pytania Autor: ~Użytkownik [89.72.222.*]
    Ostatnio przypadkowo widziałem króla na jednym z kanałów telewizyjnych, mówił, że już nie rozmawia z mediami, to z akcjonariuszami tym bardziej :) Niezły wał.
  • Re: CENTROZAP - pytania Autor: ~mg44 [89.68.30.*]
    Dzięki.Jednym słowem-Król doszedł do wniosku, że uciążliwe i niewygodne pytania działają na szkodę spółki.
  • Re: CENTROZAP - pytania Autor: ~mg44 [89.68.30.*]
    Dnia 2013-02-10 o godz. 22:16 ~Użytkownik napisał(a):
    > Ostatnio przypadkowo widziałem króla na jednym z kanałów
    > telewizyjnych, mówił, że już nie rozmawia z mediami, to z
    > akcjonariuszami tym bardziej :) Niezły wał.
    może znajdziesz LINK do tego wywiadu
  • Re: CENTROZAP - pytania Autor: ~Użytkownik [89.72.222.*]
    To było na kanale TTV, ogólnie o Polonii Warszawa, dzwonili do niego i powiedział tak, jak napisałem wyżej.
  • Re: CENTROZAP - pytania Autor: ~my z peło [178.183.146.*]
    Dajcie rzyc temu prezsowi ,przecierz to wyksztalcony czlowiek z dórzego miast ,prezes Poloni,on nie ma czasu nawet sie dobże załatwic ,a co dopiero rozmawiac o bzdurnych problemach akcjonariórzy
  • Re: CENTROZAP - pytania Autor: ~MK [159.255.176.*]
    Jako Pan Król - prezes dołączył do plejady nieudaczników prezesów spółek (śmieciowych bankrutów) barwo ! malina to za mało !
    A kasę i tak straci, stracił ktoś inny jego nie przepadnie a jak to co ? to dla takich jak on jak splunąć - kogoś się po jakimś czasie omami jakąś nową inwestycyjką. Zresztą ma prawo szczególnie w dzikim kapitaliźmie. Do dzieła prezesie ! Życzę co najgorsze !
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.