powiedzcie po co blokujecie kurs pow. tego poziomu?
ani od Was nikt tego nie zgarnie (brak popytu)
ani nie zasypiecie tym rynku ( nie zbierzecie po niższej cenie z rynku) bo podaży nie ma.
czy zamiast tak się jeszcze trzymać ze dwa lata nie lepiej ruszyć w końcu tym kursem niech się jakieś obroty zaczną ? każdy byłby zadowolony, a tak to takie wyczekiwanie , tylko na co?
Ci co kupili po 10 a oddali po 1 zeta nie oddadzą teraz, kto miał Wam oddać oddał , więc chyba pora już rosnąć znacznie szybciej i intensywniej?
oo dziś coś ruszyło, obrót ok.60tys. i przebiliśmy w końcu te zblokowane 1,45
podpisanie umowy z lidl
i gdyby nie Anioła i jego kumple to na jakich poziomach mogłaby być spółka
tak zniechęcili akcjonariuszy, że jeszcze trochę czasu upłynie zanim ktokolwiek zainteresuje się spółką
póki co żadne fundusze nie chcą jej w swoim portfelu
spokojnie i ten co sypał w przedziale 1,40-1,45 się w końcu wysypie
zobacz jak zachowawczo ustawił się wyżej ponad 1,55 omijając to mniejszymi zleceniami
ja się tylko zastanawiam po co to wszystko? bo przecież za wiele nie uzbiera,
normalnie obroty są jak w warzywniaku
nie rozumiem, kto może mieć interes w blokowaniu kursu?
i kto może mieć interes w oddawaniu na takich poziomach? dzisiejszy obrót to już nie drobne jak na tą spółkę ,
ludzie po co oddajecie na tych poziomach?
ominol 1.55 i dalej blokuje to jutro go poprosze aby nie blokowal najpierw kazach napisze ze zdejmujemy podaz a potem zdejmiemy poprosze kolege i ruszamy w gore pomozcie ja was wspomoge bo 15tys jutro mi wlywa
pozdrawiam i wszyscy zdejmijmy podaz a kurs szybko wroci na 2 zl
cisza przed czym kupujacy zastanawiaja sie czy warto kupic spolke ktorej wartosc ksiegowa 3 razy wiekszaod ceny gieldowej ale urosla juz tyle no ale spadla z 11.5 po tyle na pierwotnym placili
zastanowmy sie co miesiac nowe kontrakty wiec wynik za 2012 bedzie ok podaz marna do 2zl jest w arkuszu 22tys akcji dalej nic
mam troche ale ja nie sype to co na podbitce we wtorek sprzedalem to jak byla cofkato pierwszy na k stalem i odkupilen wczoraj wypychalem kurs bo calyczas n k 2tys bylem i kupowali nawet po 1.52 dzis sam na 1.49 stalem potem 1.48 dostalem jak koles 4500 na s na 1,49 powiesil i zalamal kurs
tu 2 3 z 10000pln i mozna rozruszac papier bo widac nawet dzis ze na s duzo nie bylo ponizej 1.5 ale cala gielna dupnela
poadrawiam Kazach
nie, dziś jeszcze się nie ustawiałem
wczoraj tak jak napisałem wziąłem za 3k po 1,48
i uważam że gdybyśmy się w 3-5 zebrali to przy wkładzie 20k na głowę ...................
a dziś pewnie też coś dobiorą,
cena 1-1,50 to śmiech, nawet jak na Proteaowo-Aniołow-Cyprowe zwalanie
Dajcie sobie spokoj z ta spolka jest nie wyplacalna w krotkim terminie Aktywa obrotowe ma na poziomie 37ml a zobowiazania krotkoterminowe na poziomie 60 mln...Zarzad jest do dupy dajcie sobie spokoj..Trzeba by jakiegos cudu zeby sytuacjie w spolce poprawic....