Szkoda tylko, zaczeli od tezy nie podając żadnych dowodów. Spora odwaga, bo kolejność powinna byc taka: publikacja wyników za 2012 rok, raport audytora pokazujący nieprawidłowości, odmowa absolutorium i dopiero wtedy roszczenia na podstawie dowodów. Tu wszystko na głowie jest postawione.ciekawy artykuł jest w Pulsie Biznesu na ten temat
Tak jak piszesz Ogon, stawiają zarzuty bez konkretów i to publcznie do głosowania na walnym, a zarazem w artykule Przewodniczący RN mówi, że audytor dopiero bada sprawę i na dodatek Przewodniczący zaprasza Panie do stołu rozmów.Jakaś paranoja.
A ja mam teraz jedną sprawe wyjaśnioną ...Od dłuższego czasu zastanawiałem się dlaczego kurs jest tak nisko , skoro było tak pięknie...
Zaczynamy chyba wszyscy rozumieć...
Dziękujemy byłej Pani Prezes..Dziękujemy
Starej Pani Prezes już podziękowaliśmy. Ale najwyższy czas poprosić od nowego Prezesa o podsumowanie 2012 i przedstawienie pomysłu i perspektywy na 2013.
To, że jest zle już wiemy, ale rozumem,że nowy Zarząd ma jakieś plany na 2013, należy nam to się, Gdzie jest nowy zarząd???
Pewnie tak, aby to nie trwało jak na Walnym u Rubica.
Nowakowska powinna się też "doważyć" (przecież w Pulsie Przewodniczący Golec zaprasza) i zagłosować ZA, to bybyło coś.......Ha..ha...
nic z tego nie będzie, to jakaś rozgrywka personalna. Zarząd w 2012r był 3 osobowy, a skarżą tylko 2 osoby? zabawa dzieci z piaskownicy. przez oskarżenia będą zmuszać Nowakowską i Pierzchałę, aby ponownie złożyły ofertę wykupu menadżerskiego i pomogły RN znaleźć inwestora. No a Nowy Zarząd będzie musiał pewnie zgonić na kogoś, że nie dowiózł prognoz na 2012. To wykorzystają ten sam ruch.
Ps. Tylko jednego nie rozumiem , przecież przedstawiciele Rubiconu także tworzyli zarząd miraculum i podejmowali wspólnie decyzje razem z byłą Panią Prezes. Więc o co im teraz chodzi???
Zarzuty ciężkiego kalibru wytoczyli...
Cikawie się robi..szkoda tylko ,że nic dobrego to nie wróży