• Podobno patro to przejmuje Autor: ~gortzt [109.197.175.*]
    to prawda ?
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~T23 [89.144.192.*]
    Cicho ! Bo nie wpadnie mi nic po 22 :(
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~papi [5.173.24.*]
    nie smuć sie, zaczekasz z miesiac i wpadnie po 15 gr , nic tu sie nie wydarzy , no tak wszyscy licza na grubasa który kupował z ukrycia lub przewalał akcje :)) nagonili was a teraz nie wiadomo co tu zrobic,
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~Patro [83.19.102.*]
    juz drukuję miliard po groszu nie bójcie się
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~opty [83.23.178.*]
    A chciałem zapytać co tam z tym żałosnym poważnym? Uciszył się ostatnio biedaczyna sprzedał ostatnią makulaturę i zbiera się żeby sobie odbić latem na lodach.
  • opty Autor: ~papi [5.173.24.*]
    nie ładnie szydzic z kogos ze ma prace , ze pracuje , i zarabia dodatkowo , ty nie wiem co robisz ale wyglada na to ze nic, zyjesz z giełdy i to marnie albo wcale i szlag cie trafia ze inny ma prace , nie wazne jaka ale ma i uczciwie zarabia , czyba to nie powód ze gosc sobie odbije strate na sezonowej działnosci
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~papi [5.173.24.*]
    i dodam jak kanalia by na forum publicznym pisac o koms , mniemam ze to twój kolega skoro wiesz czym sie zajmuje , ja nie spotkałem sie zeby ktos pisał o tobie cos , tak czy siak bydle z ciebie wysmiewac sie z wartosci jak jest praca .... ciekawe czego ty swoich dzieci uczysz jezeli takowe posiadasz,
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    o opty jak miło że wpadłeś rozumiem że ferie już skończyłeś;-) Widze że humor ci dziś nie dopisuje pewnie dzieciaki w szkole nieźle dokuczaja twojej osobie bo miec takiego nauczyciela to porażka życiowa zostaną same złe wspomnienia
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~opty [79.184.159.*]
    piszta bezrobotne po polsku bo nijak wyrozumieć nie mogę ło co wam sie rozchodzi. Ps. Przepraszam, że piszę do was takim wyszukanym językiem przez co mogę być nadal przez was nie zrozumiany ale niżej już zejść nie potrafię...hahahhah.
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    opty ty jak zawsze na temat haha. Ferie sie skończyły to i mniej aktywny na forum jesteś;-)
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~opty [217.212.230.*]
    musiales miec zle doswiadczenia ze szkola i z nauczycielami dzieki temu teraz jestes zalosnym bezrobotnym tracacym zasilek na gieldzie;)
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    wiesz jak to jest niektórzy pracują tylko 3 miesiące w roku i zarabiają tyle że starcza spokojnie na cały rok. Inni np. nauczyciele pracują około 10miesięcy w roku i ledwo im na życie starcza, w dodatku odłożoną skromną kase na giełdzie tracą i z tego powodu co niektórzy zachowują się jak ułomni ludzie. Przykre ale prawdziwe panie opty
  • do T23.... Autor: ~papi [5.173.24.*]
    dostałęs po 22gr??? a tk sie martwiłęs, ja rozumiem jakbys sie martwił ze po 15 nie dostaniesz ale po 22gr ??? szok :))
  • Re: do T23.... Autor: ~T23 [89.144.192.*]
    Dostalem i sie bardzo ciesze, licze na wiecej ! Z checia zjem ten papiero po 22 gr bo wiem ze za miesiac powiem ze mi smakowalo !! Skad klikasz papi ? :>
  • Re: do T23.... Autor: analytyk [46.204.52.*]
    ja mam inny scenariusz, nażarłeś się, miałeś budżet ale nie spodziewałeś sie że wszyscy święci wysypią się, więc teraz desperato naganiac na paitiego:)
    i ewakuacja na maxa
    Widzisz kochaniutki zebym gdzies kogos namawial do kupna badz sprzedazy ? Mowie ze chetnie lykam wieksze ilosci papiera po 22 grosze i tyle . Jak bedzie zobaczymy za miesiac.
  • Re: do T23.... Autor: ~kon [5.173.24.*]
    nie ma znaczenia skąd, napisze i beda sie wyśmiewać ...szydzi, odpowiem tak: z centralnej polski i to niech wystarczy :)
  • Re: do T23.... Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    dziwne to że wszyscy martwią się o nasza kasę dobra rada: niech każdy martwi się o swoją kasę.
  • Re: do T23.... Autor: ~papi [5.173.24.*]
    zeby nikt nie myslał ze nick zmieniłem , to KON wyskoczyło jak pisałęm w okoinku AUTOR , ot taki psikus... ale jestm dalej papi... :)) :))
    Powiedzcie czemu uaktwniasz sie papi przy obrotach i handlu a w zasadziu przy zanizaniu kursu ? Mniejsza z tym kto to kupuje po co i ile.. Powiedz czemu byla taka cisza a tu nagle ciach. Ty moze i nie chcesz kupic ale co jak inni sie zastanawiaja ? No wlasnie co... Kazdy tu radzil ale jakos nie widze waszych wpisow przy 45 groszach tylko teraz przy 21... Prawda jest taka ze stergames jest na msxa zdolowany a reztki drobnych sa meczone dzien w dzien tak zevy sami nie wiedzieli czy sprzedali akcje czy nie. Dla potencjonalnego nabywcy w tym momencie miec papier ze srednia - 21-23 marzenie !
  • Mariusz Patrowicz Autor: ~Mariusz Patrowicz [5.184.197.*]
    Mariusz Patrowicz
  • Re: Mariusz Patrowicz Autor: ~T23 [89.144.192.*]
    W zasadzie typowe odleszczenie i umeczenie akcjonariatu dla Patro! To jest trafna sugestia ale po co byla by mu kolejna slolka hmmm
  • Re: Mariusz Patrowicz Autor: ~Damazy16 [91.94.244.*]
    Dnia 2013-02-05 o godz. 16:30 ~T23 napisał(a):
    > W zasadzie typowe odleszczenie i umeczenie akcjonariatu dla
    > Patro! To jest trafna sugestia ale po co byla by mu kolejna
    > slolka hmmm
  • Re: Mariusz Patrowicz Autor: ~waldi45 [188.33.2.*]
    ktos usilnie zacheca do kupna akcji , oj zeby jakies złe info sie nie ukazało
  • Re: Mariusz Patrowicz Autor: ~Jjnnj [78.154.86.*]
    Dnia 2013-02-07 o godz. 13:11 ~waldi45 napisał(a):
    > ktos usilnie zacheca do kupna akcji , oj zeby jakies złe
    > info sie nie ukazało
  • Re: Mariusz Patrowicz Autor: ~inwestor_gpw [164.127.49.*]
    juz wiadomo ze nowy jest i ma kase, ale to teraz na info czekamy , 50 gr dla nowego , nie zle , szykuje sie jazda
  • Re: Mariusz Patrowicz Autor: ~Mariusz Patrowicz zn [46.134.71.*]
    Dnia 2013-02-07 o godz. 09:38 ~Damazy16 napisał(a):
    > Dnia 2013-02-05 o godz. 16:30 ~T23 napisał(a):
    > W
    > zasadzie typowe odleszczenie i umeczenie akcjonariatu dla
    > > Patro! To jest trafna sugestia ale po co byla by
    > mu kolejna
    > slolka hmmm

Mariusz Patrowicz znany inwestor giełdowy z listy 100 najbogatszych jest zainteresowany inwestycjami w Mewę tak czytałem
  • Re: Mariusz Patrowicz Autor: ~nnnnnnnnn [78.154.74.*]
    > > W zasadzie typowe odleszczenie i umeczenie akcjonariatu dla
    > > Patro! To jest trafna sugestia ale po co byla by mu kolejna
    > > slolka hmmm

nnnnnnnnnnnn
  • Re: Mariusz Patrowicz Autor: ~MMMMMMMM [78.154.95.*]
    > > W zasadzie typowe
    > odleszczenie i umeczenie akcjonariatu dla
    > > Patro! To jest trafna
    > sugestia ale po co byla by mu kolejna
    > > slolka hmmm

MMMMMMMM
  • PRZEJĘCIE Autor: ~Gemilo [164.126.6.*]
    a jednak...Komunikaty, prasa nie są ważne, ważne jest czy wejdziesz w trend - tak mówi ceniony analityk Paweł Juś, zresztą co tu mówić, jego sygnały dokładnie sprawdziły się i nie zamierzam wnikać czy wiedział więcej, czy typuje celnie

męczycie się bez potrzeby a rozwiązania są już gotowe
  • Re: Podobno patro to przejmuje Autor: ~OK [93.159.188.*]
    OKKK
  • Re: Podobno patrowicz to przejmuje Autor: ~PATROWICZ [93.159.188.*]
    Dnia 2014-11-22 o godz. 18:24 ~OK napisał(a):
    > OKKK
    patrowicz
[x]
CENTURION -2,78% 2,10 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe