A może to Ty masz kompleksy i musisz pisać dużą czcionką, żeby rzucać się w oczy?
Przychodzi facet do lekarza:
- Panie doktorze. Nie wiem co jest, ale wszyscy mnie ignorują.
- Następny proszę.
nie kojarzę na wątku której spółki czytywałem naszego "bałwanka". Ale jeśli tacy ludzie się tutaj pojawiają i zaczynają snuć dywagacje, że za wiele z tego nie będzie.... że urośnie co najwyzej... to najwyraźniej uznali, że bedzie się działo i warto tutaj być. Tylko,że to wiedzą już nie tylko oni :-))))
Ciężko idzie, bo na razie się nikt nie podłącza, bo i obroty mizerne, ale niech tylko zaczną kręcić lody, to się ulica podłączy i będzie ciekawie.
Papier od dołu wyzbierany a i w karnecie słabo, ale wiadomo, że podczas atakiren karnet się sukcesywnie będzie uzupełniał w ramach wymiany akcjonariatu.
chłopaki, też wolałbym zarobić dziś przed obiadem, ale mogę poczekać. Nawet dużo dłużej niż do raportu. Jeśli jest na co czekać, to nie ma problemu. A tutaj najwyraźniej warto.
Z tego samego powodu, z jakiego w polsce nie mamy wielkich strajków czy demonstracji. Wtedy to nie społeczeństwo chodziłoby na krótkiej smyczy rządu, ale odwrotnie. Bo zawsze potrzebny jest lider, inicjator, wtedy wszystko ma szansę się zacząć. I zacznie się, pytanie tylko ile my leszczynki będziemy musieli na to czekać.
Nie doszukuj się w tym wpisie ukrytej wiedzy. Po prostu autor liczy na wzrosty związane z raportem, którego termin zbliża się szybkimi krokami. a kolejny większy zakup sprowokował go do wpisu. Na razie nie ma o czym pisać i prawie nikt nie pisze. Ja bardziej niż na raport liczę na rozwój współpracy z Niemcami Był list intencyjny, było podpisanie umowy, pora na kolejny ruch.
~~ BAŁWAN ŚNIEGOWY NAPISAŁ .......
Nie doszukuj się w tym wpisie ukrytej wiedzy. Po prostu autor liczy na wzrosty związane z raportem, którego termin zbliża się szybkimi krokami. a kolejny większy zakup sprowokował go do wpisu. Na razie nie ma o czym pisać i prawie nikt nie pisze.
Ja bardziej niż na raport liczę na rozwój współpracy z Niemcami Był list intencyjny, było podpisanie umowy, pora na kolejny ruch.....
....Zarząd HRT od kilku lat prowadzi systematycznie rozmowy w sprawie inwestora
strategicznego - branżowego ....
...... chciałbym się zapytać co sądzicie o umorzeniu przez chińczyków , niemałej przecież sumki tj ponad 1 000 000 zł , przecież to jest biznes - za friko nic nie ma , a jak wszystkim wiadomo chińczyki bardzo prą na Europę , do tego dodać jeszcze nie grane
250 000 USD zobowiązań umorzył Hurtimexowi dostawca z siedzibą w Chinach, co nie oznacza, że jest to firma chińska. Na razie nie ma podstaw, żeby doszukiwać się dodatkowych korzyści z tego faktu.