• Niestety Autor: ~in [85.222.114.*]
    Wyrzucaja akcje, szkoda, troche Pan Wiśniewski przegina. Spokojnie mógłby podciągnąć kurs, ale po co, jeszcze ktoś inny by się wzbogacił przy nim, typowa polska mentalność.
  • Re: Niestety Autor: ~procka [83.4.185.*]
    Gdzie Ty tu widzisz wyrzucanie - obroty na kilkadziesiąt tys. ?
    Akcje z emisji przecież nawet jeszcze nie są w obrocie, więc 100% ma ulica...
  • Re: Niestety Autor: ~Maruder [193.239.58.*]
    Witam

Procka nie do końca masz akcje. Zgodnie z ostatnimi komunikatami przed zakupem mln akcji IGR Pan Wiśniewski podał że miał 10 akcji :) Więc ulica nie ma 100%

To tak na rozluźnienie atmosfery

Serdecznie pozdrawiam Ciebie i życzę wytrwałości oraz pozytywnego obrotu spraw na IGR:)
  • Re: Niestety Autor: ~in [85.222.114.*]
    Spokojnie Pani Procka, każdy ma własne zdanie. Może wielu uważa Panią na tym forum swego rodzaju guru, ale każdy ma prawo interpretować sytuację na kursie spółki jak uważa. Proszę trochę pokory w słowach. Też mam akcje Igroup i chcę wzrostu spółki, ale nie podzielam hura optymizmu. Proszę zobaczyć co zrobili przed chwila po info zamieszczonym na ESPI, to po prostu, kolejny raz ubieranie drobnych w akcje po 18 i 19 gr. Oczywiście tym postem narażę się Pani wielbicielom, ale może w końcu trzeba jasno powiedzieć, że merytoryczne wypowiedzi na temat informacji jakie udostępnia spółka nie ma żadnego pokrycia w kursie akcji. To takie bla,bla,bla, nic poza tym.
  • Re: Niestety Autor: ~dasad [164.126.51.*]
    zeby chcieli ubrać po 0,19 to by zrobili podbitke pod 0,20 - 0,21 i wtedy powolne wywalanie w atmosferze eufori... mysle ze dzis jeszcze kolejne info/a ...
    Mam nadzieję, że Dasad ma rację. Czekamy więc na info.
  • Re: Niestety Autor: ~dasad [164.126.51.*]
    w takim razie czekamy...
    IN,

Daruj sobie pisanie o guru i wielbicielach, sorry, ale to dziecinada.

Gdzie Twoim zdaniem nie jestem pokorna ? Napisałam jak jest - akcje, które zostały objęte i wg wielu mają byc puszczone w rynek jeszcze nie są w ogóle w obrocie (nawet ich KRS jeszcze nie zarejestrował). Oficjalnie więc to ulica ma wszystkie akcje - czyli my.
    Obroty są prawie zerowe, więc po prostu nie wiem, gdzie dostrzegasz z jednej strony hura optymizm, a z drugiej strony ubieranie ?

Wszystko się dzieje tutaj ślamararnie, do tego nieodłączny brak zaufania do Spółki, wszyscy spodziewają się spadku na poziomy wiadome i wywalania przez Cypr, więc po prostu ci, którzy mają już dośc najzwyczajniej w świecie się ewakuują i tyle.

A Ty piszesz, że jacyś "ONI" zrobili coś z kursem. Tu nie ma żadnych "ONYCH", tylko tacy jak Ty czy ja handlują między sobą, z czego większośc ma nastawienie raczej pesymistyczne i tylko marzy żeby pozbyc sie akcji jak najwyżej.

A co do wypowiedzi merytorycznych - napisałeś tak, jakbyś miał pretensje, że kurs na to nie reaguje - naprawde myslisz, że forum ma taką sprawczą moc ?

Pozdr.:)
    Forum to miejsce do 'wylewania żali" i do pisania różnych często nie związanych z giełdą wypowiedzi. Tak, nie którzy znudzeni sytuacją z kursem tej spółki pozbywają się ich, ale niepodzielnie uczestniczy w tym makler, który tym steruje. Ma oczywiście dostęp do informacji. Co do posiadania, że ma tylko "ulica" akcje Igroup to się nie zgadzam. Czy jeśli mając np. 3 mln zł w akcjach spółki jest się " ulicą" ? Nie,po prostu nie muszą się ujawniać poniżej progu i bawią się kursem, grają na tak zwany 1 lub 2gr. Ok, miejmy nadzieję, że w końcu Pan Wiśniewski się określi, co dalej będzie robił z Igroup.
    3 mln zł to 67%, więc chyba nie do końca o to Ci chodziło...

• Re: Niestety Autor: ~zakurwiony [37.225.28.*]
    czloieku IN ,jakie ubieranie piecet kilo papierka obrotu ubieranie
  • Re: Niestety Autor: ~elzor [79.191.202.*]
    Dnia 2013-02-04 o godz. 13:52 ~zakurwiony napisał(a):
    > czloieku IN ,jakie ubieranie piecet kilo papierka obrotu
    > ubieranie

mają ci rzucić od razu 2000k? wywalili trochę przed infem. a teraz wywalają dalej.
    Uważam, że ubierają. Jeśi się mylę to po prostu na tym forum napiszę, zę się pomyliłem, nie tak jak inni zmieniają nick. Posiadam akcje, ale niestety tak to widzę, to tylko moja interpretacja na zimno.
  • Re: Niestety Autor: ~Martin. [37.30.4.*]
    INFO-wycofanie wniosku o upadłość.
  • Re: Niestety Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    Autor: ~elzor [79.191.202.*], 2013-02-04 13:57

> ubieranie

mają ci rzucić od razu 2000k? wywalili trochę przed infem. a teraz wywalają dalej.
    elzor czy ty naprawdę jesteś taki debil czy tylko takiego udajesz
    napisz kto ubiera ulicę w papier

ubierają ci ,co zaraz będą mieli tego 100x więcej.
    Po co piszesz takie bzdury, przecież już dawno wszystko sprzedali i dobrze o tym wiesz.
  • Re: Niestety Autor: ~prez [82.132.225.*]
    chciałbym zwrócić uwagę na podpis prezesa pod tym espi! !!
  • Re: Niestety Autor: ~INKA [192.109.140.*]
    CZY TO JUŻ CZWARTY PREZIO W CIĄGU 6-MIESIĘCY? WIĘKSZA ROTACJA NIŻ NA KASIE W BIEDRONCE
  • Re: Niestety Autor: ~prez [82.132.225.*]
    ucieczka z własnego okrętu? najpierw sawala teraz wisnia. śmierdzi bałaganie a ulica kupuje
    Dnia 2013-02-04 o godz. 15:12 ~INKA napisał(a):
    > CZY TO JUŻ CZWARTY PREZIO W CIĄGU 6-MIESIĘCY? WIĘKSZA
    > ROTACJA NIŻ NA KASIE W BIEDRONCE

a dziwisz się? przychodzi taki . przegląda dokumenty i na drugi dzień składa wymówienie. Kto będzie firmował swoim nazwiskiem to co się dzieje?
    Procka. Mam do Ciebie proste pytanie. Skoro ulica już wszystko posiada to kto sprzedaje po 18 gr? bo chyba nie DT.
    Po pierwsze z Prezesem to pomyłka i będzie korekta raportu.

A ze sprzedażą - trochę głupie pytanie. Uważasz, że sprzedawac mogą albo DT albo "Oni" i nikt poza tym ? Sprzedają ci, którzy uznali, że ta cena im odpowiada i tyle. Np. ci, którzy juz maja dośc tej spółki i chcą się pozbyc akcji. Popyt sie zwiększył , to mają okazję wyjśc, zanim spadnie jeszcze niżej - bo wg nich spadnie.
    Tutaj jest taki wszechobecny brak zaufania w to, że kiedyś może byc dobrze, że żadni "Oni" są niepotrzebni. Drobny akcjonariat sam blokuje wzrost kursu. Dlatego bez kopa to raczej nie urośnie... niestety...
  • Re: Niestety Autor: ~boo [37.109.67.*]
    Dnia 2013-02-04 o godz. 15:32 ~procka napisał(a):
    > Po pierwsze z Prezesem to pomyłka i będzie korekta raportu.

tyle energii i poświęcenia w sprawdzaniu wszystkiego tutaj. Jestem pod wrażeniem, normalnie aż to ciut nienaturalne ;)
    Czemu ciut ? - napisz, że to nienormalne, nie obrażę się ;)

Prawda jest taka, że skoro mam trochę akcji, to wolę wiedziec coś ze źródła, a nie czerpac wiedzę z forum. Napisanie maila do RI spółki jest za darmo i zajmuje parę minut, wstydzic się też nie ma czego.

Inna sprawa to pisanie o tym na forum - może i nienaturalne, a już na pewno bezprouktywne i za dużo czasu pochłania - ale to chyba z przyzwyczajenia...
  • Re: Niestety Autor: ~zakur....juz spokojn [37.225.28.*]
    dobrze ze jest ktos taki kto analizuje sytuacije ,przetwaza informacje na bierzaco i ich wyszukuje nastepnie bez interesownie przekazuje na forum podziw dla Procki.poza tym widac ze mozg ma na swoim miejscu.
    Dnia 2013-02-04 o godz. 14:55 ~procka napisał(a):
    > Po co piszesz takie bzdury, przecież już dawno wszystko
    > sprzedali i dobrze o tym wiesz.

a cypryjskie słupy?
    Jeżeli masz na myśli nowe cypryjskie słupy, to one jeszcze akcji nie mogą sprzedac, a jeżeli mówisz o ilościach kupionych od JRW, to one już dawno poszły. Przeciez tego było raptem 11 mln szt. - już dawno się tyle przewinęło w okresie dużych obrotów.
  • Re: Niestety Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    elzor przeczytaj jeszcze raz co napisałeś,normalnie brak słów
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.