IN,
Daruj sobie pisanie o guru i wielbicielach, sorry, ale to dziecinada.
Gdzie Twoim zdaniem nie jestem pokorna ? Napisałam jak jest - akcje, które zostały objęte i wg wielu mają byc puszczone w rynek jeszcze nie są w ogóle w obrocie (nawet ich KRS jeszcze nie zarejestrował). Oficjalnie więc to ulica ma wszystkie akcje - czyli my.
Obroty są prawie zerowe, więc po prostu nie wiem, gdzie dostrzegasz z jednej strony hura optymizm, a z drugiej strony ubieranie ?
Wszystko się dzieje tutaj ślamararnie, do tego nieodłączny brak zaufania do Spółki, wszyscy spodziewają się spadku na poziomy wiadome i wywalania przez Cypr, więc po prostu ci, którzy mają już dośc najzwyczajniej w świecie się ewakuują i tyle.
A Ty piszesz, że jacyś "ONI" zrobili coś z kursem. Tu nie ma żadnych "ONYCH", tylko tacy jak Ty czy ja handlują między sobą, z czego większośc ma nastawienie raczej pesymistyczne i tylko marzy żeby pozbyc sie akcji jak najwyżej.
A co do wypowiedzi merytorycznych - napisałeś tak, jakbyś miał pretensje, że kurs na to nie reaguje - naprawde myslisz, że forum ma taką sprawczą moc ?
Pozdr.:)