Nie piszcie głupot! Wystarczy spojrzeć na stronę K, gdzie duże stoją batony i pilnują ewentualnych spadochroniarzy kursu - gdyby chcieć spuścić kurs w okolice 50 gr trzeba by kilkaset kilo - w drugą stronę kilkadziesiąt; nie znam się na AT, ale ta niesymetryczność coś zapewne mówi... nie zmienia to faktu, że nic nie wiemy i skok może się zdarzyć za tydzień, albo za rok - albo spadek...dlatego piszę o AF i wynikach, bo w końcu się duzi będą na Walnym dywidendy, a wtedy kurs musi być adekwatny do oprocentowania lokat...do tego odblokowali środki na informatyzację no i w USA rekordy...
tylko ze mamy jeszcze jeden "problem" bo teraz postrzegam to jako problem spolka jeszcze nigdy od poczatku nie byla grana na wzrosty... nie wiem czy jest jeszcze jakas spolka na glownym ktora nie byla grana na wzrosty?
batony to panowie naiwniacy stawia maszyna :dawny animator: co mi przychodzi do głowy to za dużo nas za dużo nas do pieczenia chleba na żadnej spółce z bagażnikiem nie idzie do góry na agromie wytrzepał wszystkich siedze już 2 lata i dopiero ruszył na samym dole dokupilem sporo i usilowal mnie strzepać z 60 gr zjechal do 28 gr ostro nie podałem i musi jechać już ze mną drobnicę cała strzepał tam przez 1 rok nie było ani jednego wpisu na forum
jeszcze jedno jak sie robi zimno to wszystkie ICKI walą do Cezarei Nadmorskiej tam żydzi pierwszej kategorii muszą mieć nieruchomość byłem widzialem posiadłosć sorosa ,doldmana spilberga i naszego kulczyka jak nie masz nieruchomości w izraelu to jesteś żydem drugiej klasy możesz mieć z 5 miliardów i tak będzie 2 klasa musi być nieruchomość oni w nowym jorku są tylko w delegacji
jak mam nie pisac skoro Was lubie? ja tam nic do Zydow niem am a jakby jaki kupil ntt to bym go nawe ucaloal taki jestem...;) czasami mysle ze jestem gorszy od Zyda bo chce pieniedzy a o tym glosno nie mowie a Zydzi chca i otwarcie o ym mowia czyli przynajmniej sa szczerzy...:)
Panie Egzorcysto, choć to nie na temat, to muszę zwrócić uwagę na Pana żenujące tekściki o korelacji narodowości (etnicznej, narodowej, religijnej, kulturowej?) z giełdą, a szerzej, z gospodarką. O co Panu chodzi z tymi "Ickami"? Czy w XXI wieku są jeszcze przedstawiciele homo sapiens, którzy mogą serio takie rzeczy myśleć??? Niech już Pan lepiej pisze o cenach wołowiny w Wietnamie... wstyd
panie kolego to jakieś nieporozumienie ja mam w izraelu masę kumpli z liceum chcę powiedziećtylko że żydzi nigdy na to nie pozwolą polakom, żeby wprowadzili prawo takie jak w izraelu tam są żydzi i obywatele na izraelskim paszporcie kto w polsce na to pozwoli a powiedz Pan kto oskarża izraelitów że łamią demokracje i są ksenofobami a Pan już mi zarzucasz że jestem antysemitą co jest nieprawdą chce tylko w polsce prawa izraela bo jest b,dobre
Nie chodzi mi o jakieś dyskusje typu Gross czy Rydzyk, nie nazwałem też Pana explicite jakoś tam (celowo), irytuje mnie tylko, że akurat Pan cały czas wtrąca coś o jakiś Ickach, jakby to miało jakieś znaczenie dla naszych utyskiwań nad NTT; wiele państw ma lepsze przepisy i tradycje obywatelskie, a Pan ciągle te Icki, Icki - jakaś obsesja czy co? - akurat Izrael jest przykładem dziwacznym, bo to kraj bardzo konserwatywny i religijnie upośledzony (co nas to jednak obchodzi?); tak się stało, że bez Pana i mojej winy jesteśmy Polakami i musimy nasze złote pomnażać lub tracić nad Wisłą - lepiej rodaków namawiać, aby wyjęli ze skarpety te 800 mld i kupili nieco akcji NTT; już się zamykam z tą inkwizycją i czekam na wyniki 21 marca...
Witam Panowie.
Na początek
- to ja namieszałem z tymi ickami dlatego szybko tłumaczę.
Co znaczy icek
1. potocznie, lekceważąco o Żydzie; Icek;
2. nitka przymocowywana do wanty pokazująca kierunek wiatru pozornego
Ktoś kiedyś przed zwałą entka napisał sensowny post z ostrzeżeniem i podpisał sie icek. Ja z kolei ponieważ interesuję się żeglarstwem, a nie polityką (szczególnie żydowską) używam często tego zwrotu. Ta nitka (icek)kojarzy mi się z ludźmi tzw kiwigłówkami.
Pozdrawiam
ps. Egzorcysto , o żydkach chętnie czytam na tym forum. Nawet sobie nie zdawałem sprawy ilu ich jest wokół nas
Tak, rozkład jazdy już jest, można się zatem spodziewać jakiś ruchów skupowych przed marcem - przyglądajcie się czasem transakcjom pakietowym - ale i u nas będzie widać, tylko wcześniej; gdyby ktoś coś wiedział o wynikach za 4 Q...
I. Raporty kwartalne:
- Raport kwartalny za I kwartał 2013 r. - 15 maja 2013 r.
- Raport kwartalny za III kwartał 2013 r. - 14 listopada 2013 r.
Jednocześnie Emitent zawiadamia, iż zgodnie z § 101 ust. 2 Rozporządzenia Spółka rezygnuje z publikacji raportu kwartalnego za II kwartał 2013 r. oraz zgodnie z § 102 ust. 1 Rozporządzenia Spółka rezygnuje z publikacji raportu kwartalnego za IV kwartał 2012 r.
II. Raport półroczny:
- Raport półroczny za I półrocze 2013 r. – 02 września 2013 r.
III. Raport roczny:
- Raport roczny za 2012 r. – 21 marca 2013 r.
A ja mam na giełde i wszystko wiersz J. Tuwima
:)))
Całujcie mnie wszyscy w dupę
Absztyfikanci Grubej Berty
I katowickie węglokopy,
I borysławskie naftowierty,
I lodzermensche, bycze chłopy.
Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajką wytwornych pind na kupę,
Rębajły, franty, zabijaki,
Całujcie mnie wszyscy w dupę.
Izraelitcy doktorkowie,
Widnia, żydowskiej Mekki, flance,
Co w Bochni, Stryju i Krakowie
Szerzycie kulturalną francę !
Którzy chlipiecie z “Naje Fraje”
Swą intelektualną zupę,
Mądrale, oczytane faje,
Item aryjskie rzeczoznawce,
Wypierdy germańskiego ducha
(Gdy swoją krew i waszą sprawdzę,
Werzcie mi, jedna będzie jucha),
Karne pętaki i szturmowcy,
Zuchy z Makabi czy z Owupe,
I rekordziści, i sportowcy,
Socjały nudne i ponure,
Pedeki, neokatoliki,
Podskakiwacze pod kulturę,
Czciciele radia i fizyki,
Uczone małpy, ścisłowiedy,
Co oglądacie świat przez lupę
I wszystko wiecie: co, jak, kiedy,
Item ów belfer szkoły żeńskiej,
Co dużo chciałby, a nie może,
Item profesor Cy… wileński
(Pan wie już za co, profesorze !)
I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Item Syjontki palestyńskie,
Haluce, co lejecie tkliwie
Starozakonne łzy kretyńskie,
Że “szumią jodły w Tel-Avivie”,
I wszechsłowiańscy marzyciele,
Zebrani w malowniczą trupę
Z byle mistycznym kpem na czele,
I ty fortuny skurwysynu,
Gówniarzu uperfumowany,
Co splendor oraz spleen Londynu
Nosisz na gębie zakazanej,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu,
Item ględziarze i bajdury,
Ciągnący z nieba grubą rętę,
O, łapiduchy z Jasnej Góry,
Z Góry Kalwarii parchy święte,
I ty, księżuniu, co kutasa
Zawiązanego masz na supeł,
Żeby ci czasem nie pohasał,
I wy, o których zapomniałem,
Lub pominąłem was przez litość,
Albo dlatego, że się bałem,
Albo, że taka was obfitość,
I ty, cenzorze, co za wiersz ten
Zapewne skarzesz mnie na ciupę,
Iżem się stał świntuchów hersztem,
Całujcie mnie wszyscy w dupę !…
skąd ty wygrzebałeś taką perełkę literatury wielkie dzięki dokładny wiersz o mnie odkąd przestałem być niewolnikiem {emeryt} mam wszystko w dupie idealnie zdrowy egoista nawet 2 córki sie do mnie nie odzywają bo dbam tylko o siebie jestem niepijącym alkoholikiem 22 lata w :AA: i robię wszystko dla swojego dobra {trzeżwości} dzieki jeszcze raz