• mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~Aneta [91.189.223.*]
    Witam wszystkich którzy maja problem z Mbank-iem, a raczej z wypłaceniem premii za polecenie znajomego. ja spełniłam wszystkie warunki a premi dalej nie dostałam. jestem bardzo zła, gdyż składałam już reklamację i mi odpisali że premia zostanie wypłacona
    " Szanowna Pani
    odpowiadając na Pani reklamację nr ..................informuję, iż operacje kartą kredytową zostały wykonane w grudniu, w związku z powyższym wypłata premii nastąpi w kolejnym miesiącu po spełnieniu warunków zgodnie z regulaminem programu tj. do końca styczniu 2013.
    Wyrażam nadzieję, iż powyższe informacje okażą się dla Pani kompletne. "

Żadnej premii dalej nie mam i zaczynam się bardzo wkurzać, jak macie podobną sytuację piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZEBA OSTRZEC INNYCH BO PROMOCJA DALEJ TRWA!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~tom [37.209.159.*]
    I nie dostaniesz. Weź się do roboty a nie naganiaj klientów bankom. Śmiechu warte kombinacje. Ciekawe czy bank naganiał by klientów tobie za te 50 czy 100zl. Banksterskie zagrywki. Ja bym nie przyłożył się palcem, żeby banksterom ułatwiać życie.
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~gienek [151.248.40.*]
    Ja też myślę,że bardzo dobrze ,że ci nie wypłacił i nie powinien wcale wypłacić. Nie będziesz naganiać bankom klientów.
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~aneta [178.36.214.*]
    a co Ci do tego? skoro pisze że dają to niech dadzą!!!!!!! nie po to spełniałam warunki, PRZYNAJMNIEJ LUDZIE ZOBACZĄ ŻE SZKODA Z NIMI WOGÓLE ZACZYNAĆ
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~tom [37.209.128.*]
    A widzisz... Nie zadawaj się z BRE. Nie naganiaj klientów bankowi. Nie leć na parę groszy. Pisać może wszystko. Co będziesz banksterom robotę ułatwiać za jednorazową przynętę. To są banksterskie zagrywki.
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~soull [83.5.141.*]
    Kolego bierz pod uwagę że żadna praca nie hańbi. Dla jednego te grosze, to może być spora suma. Wszystko zależy od sytuacji. Ktoś jest prezesem i zarabia grubą kasę, a inna osoba dorabia sobie i.in. polecaniem klientów.
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~ja [31.61.248.*]
    dobrze że nie korzystam z tego banku
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~tom [151.248.33.*]
    Buchachachacha.... Bardzo dobrze. Naganiajcie dalej banksterom jelenii za przysłowiową marchewkę.
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~WS [83.23.239.*]
    Hej a w jaki sposób napisałaś do nich tą reklamacje?
    Bo mam właśnie podobny problem i chciałabym złożyć
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~Xxz [37.47.152.*]
    Mam tak samo
  • Re: mBank nie wypłaca premi!!! Autor: ~Gość [89.73.244.*]
    Ja również nie dostałem premii. Być może mają już problemy z płynnością przez ilość umów kredytowych we frankach i kombinują jak się da. Tylko co będzie jak UOKiK nałoży na bank kolejną karę za nieprzestrzeganie umów? Myślę, że warto już przenieść pieniądze do bezpieczniejszego banku.