Pluto kolego to pisał tu o możliwym odwróceniu trendu w lipcu 2012, wzrosty zaczęły się pod koniec sierpnia. On pisał o trendzie a nie o jednorazowym wyskoku. Jeśli teraz wpomina o II fali to ja to czytam jako ruch w trendzie, czyli licząc od dołka. Druga fala nie zatrzyma się więc na 2.5, bo tam nic nie ma. Druga fala będzie podobna do pierwszej, czyli skończy się gdzieś przy 4.7-4.9. Fundamentalnie to będzie 150 mln kapitalizacji.
Oj janie , janie dzięki za troskę.Żal sprzedanych akcji rozumiem.Też kiedyś żałowałem teraz zmądrzałem i nie płacze.To nie przedszkole.Tacy jak ty są potrzebni.Może kiedyś to zrozumiesz.
Ładnie ciągną ...
Maly pakiecik mam zastanawiałem się czy nie sprzedać jak leciał ...
Jednak zostawiłem mam sentyment do tej spółki...:-)
Ale dokupić juz nie maiłem odwagi ... hehehe
A szkoda .
pozdr
Wiesz, na takich spółkach 14% to nie jest aż taka egzotyzacja.
Tutaj nie ma dużej płynności a na dzisiejszej sesji obróciło się więcej akcji niż w tydzień (średnio).
Prawda jest taka, że te 14% i tak mało kto zarobił (chodzi mi o ten krótki okres, bo ci którzy trzymają od dawna, zarobili już znacznie więcej). Drobni tak mają, że gdy spada, boją się dokupywać. Wchodzić będą dopiero teraz.
Ja kupiłem po 2,03. Potem uśredniałem po 1,93 i po 1,79. Na niższych poziomach byłem już niestety bez gotówki.
bardzo ładnie było i 2,06 , a ja sprzedałem ... jak dla mnie to za duże te wzrosty czuję spadki na następnych sesjach ... może nie poniżej 1,7 ale będą na pewno, oczywiście wg mnie !
Poczytajcie strone główną spółki.Oni cały czas coś wdrażają.Robota idzie na całego.
O wynikach za IV kwartał nie wspomnę.Dobrze to wróży dla wyceny spółki.