• jwc Autor: ~mar [178.37.55.*]
    co się dzieje, wie ktoś? Wydawało się, że idzie ku dobremu, a tu znowu niż
  • Re: jwc Autor: ~dzbanek bez ucha [93.105.57.*]
    kupiłeś na górce, a teraz siedzisz robisz pod siebie nyga :-)
  • Re: jwc Autor: ~hiehie [77.254.158.*]
    ;0daj spokój, nie osłabiaj chłopaka....

idzie ku dobremu.
    dzisiejsza sesja to puszczenie po stopach na dolne widły z myślą by zrobić panikę, tylko 10 000 papiera i niemal 14% na minusie. potem kolejne 12 000 oddane do kosza na 4,50. nastepnie mulenie papiera bo juz nikt nie chcial za bardzo oddawac, niestety znalazl sie 1 albo 3 pajacow, ktorzy oddali pod koniec sesji razem niemal 20 000 papiera co z pewnoscia było po myśli moderatora...a w dogrywce kolejne kilkanascie tysiecy wziete do gory do poziomu z jakiego sie otworzylo :)
    i jestesmy znowu w grze by w ciagu miesiaca odreagowac osiagniete niziny.
  • żeby cokolwiek wiedzieć trzeba było wczoraj nabywać ! Autor: ~jack [62.244.157.*]
    stawiać zlecenia na kupnie.Ja ustawiałem i na dogrywce też ale nie kupiłem ani 1-akcji !!!!!!!!!! dlaczego ? bo zawsze było 1-2-5 gr. wyżej oto moja odpowiedz na wasze rozmyślania.Mogłem zakupić ze sprzedaży ale wcale mi nie zależało bo nakupiłem ile chciałem po : 3,50 -3,30 pln. więc teraz mogę nawet sprzedawać !!! ale tego nie robię-niech leżą.Pozdrawiam -te wczorajsze tanie zagrywki to Fund -znudzony z NICnierobienia.
  • Re: żeby cokolwiek wiedzieć trzeba było wczoraj nabywać ! Autor: ~he he [199.197.164.*]
    chłopaki kupujcie sobie drogie jw, ja wole 3 razy tańszego ganta

więcej od was zarobie- pogadamy za parę miechów
  • NIE! bądz taki cwany bo ja p. 2-mce zarobiłem na spółce 80 % Autor: ~jack [62.244.157.*]
    I co Ty na to " Gościu "
  • Re: jwc Autor: ~maccartur [46.186.9.*]
    Myślę, że spadki chwilowe zawsze będą i że akcje firmy pójdą w górę tym bardziej, że coraz więcej budują i popyt na ich mieszkania jest spory
  • Re: jwc/// dobrze napisałeś jestem za ! Autor: ~jack [77.255.237.*]
    Dlatego dalej dobieram-coraz taniej.Wyzbyłem się części akcji na którychy jestem dobrze zarobiony i biorę JWC-BO TANI JEST !!! będziecie żałować że nie kupujecie. Pozdrawiam
  • Re: jwc/// dobrze napisałeś jestem za ! Autor: ~mario [178.37.61.*]
    pod co rośniemy? dlatego, że jesteśmy nisko, bo nie ma żadnej informacji, albo coś nie wiem
  • w pulsie biznesu był art. o Wojciechowskim i JWC ! Autor: ~jack [77.254.246.*]
    Ma być giT-O.K.
  • Re: w pulsie biznesu był art. o Wojciechowskim i JWC ! Autor: ~kris b [193.239.124.*]
    boom na rynku nieruchomosci mieszkaniowych w usa-link.puls biznesu.a banana pl.swoje
  • Re: jwc Autor: ~kris b [193.239.124.*]
    dla sprzedajacych jwc po tych cenach dedykuja dzisiejszy ''parkiet'' i zestawienie polskich akcjii kupowanych przez norweski fundusz rzadowy o aktywach ponad 2 bilionow zl.okazuje sie ze z polskich akcjii norwegowie najbardziej zwiekszyli zaangazowanie w akcje jwc do 2.85 pr.milej lektury.moze to niejednego otrzezwi.dzieki za nastepna akcje po 3.87zl
  • Re: jwc Autor: ~alex [78.9.155.*]
    kris z tego co pamiętam norwegowie mieli też polnorda nie wiesz vczy go jeszcze mają?
  • Re: jwc Autor: ~KRIS B [193.239.124.*]
    wg mnie maja polnord.najgorsze jest to ze ich interesy w polsce reprezentuja wyjatkowe nieudaczniki z bph tfi-specjalisci w traceni pieniedzy.to oni kupowali dla norwegow b.drogo akcje np.abm-solid/upadlosc/ czy tesgas.\cudem uniknal upadlosci za zwiazki z pbg/ ale maja tez taka perelke jak atrem.zwiekszyli tez zaangazowanie w orbisie ale procentowo najwiecej zaangazowali sie jwc i zobacz gdzie ich banana.pl wywiozla
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.