idzie ku dobremu.
dzisiejsza sesja to puszczenie po stopach na dolne widły z myślą by zrobić panikę, tylko 10 000 papiera i niemal 14% na minusie. potem kolejne 12 000 oddane do kosza na 4,50. nastepnie mulenie papiera bo juz nikt nie chcial za bardzo oddawac, niestety znalazl sie 1 albo 3 pajacow, ktorzy oddali pod koniec sesji razem niemal 20 000 papiera co z pewnoscia było po myśli moderatora...a w dogrywce kolejne kilkanascie tysiecy wziete do gory do poziomu z jakiego sie otworzylo :)
i jestesmy znowu w grze by w ciagu miesiaca odreagowac osiagniete niziny.
stawiać zlecenia na kupnie.Ja ustawiałem i na dogrywce też ale nie kupiłem ani 1-akcji !!!!!!!!!! dlaczego ? bo zawsze było 1-2-5 gr. wyżej oto moja odpowiedz na wasze rozmyślania.Mogłem zakupić ze sprzedaży ale wcale mi nie zależało bo nakupiłem ile chciałem po : 3,50 -3,30 pln. więc teraz mogę nawet sprzedawać !!! ale tego nie robię-niech leżą.Pozdrawiam -te wczorajsze tanie zagrywki to Fund -znudzony z NICnierobienia.
Dlatego dalej dobieram-coraz taniej.Wyzbyłem się części akcji na którychy jestem dobrze zarobiony i biorę JWC-BO TANI JEST !!! będziecie żałować że nie kupujecie. Pozdrawiam
dla sprzedajacych jwc po tych cenach dedykuja dzisiejszy ''parkiet'' i zestawienie polskich akcjii kupowanych przez norweski fundusz rzadowy o aktywach ponad 2 bilionow zl.okazuje sie ze z polskich akcjii norwegowie najbardziej zwiekszyli zaangazowanie w akcje jwc do 2.85 pr.milej lektury.moze to niejednego otrzezwi.dzieki za nastepna akcje po 3.87zl
wg mnie maja polnord.najgorsze jest to ze ich interesy w polsce reprezentuja wyjatkowe nieudaczniki z bph tfi-specjalisci w traceni pieniedzy.to oni kupowali dla norwegow b.drogo akcje np.abm-solid/upadlosc/ czy tesgas.\cudem uniknal upadlosci za zwiazki z pbg/ ale maja tez taka perelke jak atrem.zwiekszyli tez zaangazowanie w orbisie ale procentowo najwiecej zaangazowali sie jwc i zobacz gdzie ich banana.pl wywiozla