• Dobrze Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    że ktos oddaje akcje za darmo oby tak dalej dawać dawać
  • Re: Dobrze Autor: ~atanazy [83.12.233.*]
    faktycznie 1,20 za sztuke a za 2013 bedzie tyle zysku na akcje pewnie
  • Re: Dobrze Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    20 mln przychody .......................................
    niech zarobią 10%
    to więcej niż obecna wycena akcji przez rynek = to jakaś kpina ??????????????????
  • Re: Dobrze Autor: ~olo [82.143.177.*]
    to nie kpin ato sie nazywa popyt. nik tego nie tyka bo prawdopodobnie sam walor to wirtualna spólka. najprawdopodobniej nic tego nie zmieni.
  • Re: Dobrze Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    mały FF
    150 tys i masz udział 10% .............................. czy to nie kpina ,,,,,,,,, spółka nie jest wirtualna = odpowiadają na meile Ha, ha ha ha ha ha
  • Ja Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    cały czas skubię ............................................ moja Babcia skubała kiedyś gęś :-) ................................ wyszła z tego piekna poducha ha ha ha ha
    zaglądałes w ksiegi? byłeś w siedzibie firmy?? widziałeś jakiś produkt tej spólki? wiesz o akcjach wydanych w programie motywacjyjnym???? jak jest tak tanio to czemu nie kupisz????
    i co dalej ktoś wali w rynek te perełke
  • Re: Dobrze Autor: ~ra [62.152.148.*]
    nie mecz sie czlowieku z ta spolka ,rzad ta decyzja o nasiennictwie pocial skrzydla tej spolce, tam szukac przyczyny niskiej wyceny akcji!!!!!!!!!!!!!!!
  • Co ma piernik do wiatraka Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    o czym tu piszesz ................... oni produkują z ekologicznej a nie z modyfikowanej genetycznie = tego na pewno nikt do ust nie weźmie = bynajmniej ja nie zaryzykuję
    poza tym robia wspaniałe rzeczy które można nabyć w marketach = sa trochę 20-30% drozsze od zwykłych artykułów (nie mylić z artykułami Bie ......ki)
    no i co?? daje Ci te akcje za darmo a Ty ich nie bierzesz??? no dawaj czekam 1,27 to przecierz darmo
  • Udało Ci się Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    ........... mnie rozsmieszyć Ha ha ha ha
  • wolę Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    po 1,20
  • Re: wolę Autor: ~ra [178.183.168.*]
    ktos tu jaja robi ,przeciez to niepowazne po 10 czy 20 szt mieszac to nie wypada,
    mam ustawione alarmy kupna na 0,50 gr!!!
  • Życzę Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    i Tobie i sobie te poziomy ......................... ciekawe taka firma za 600 tys. zł no no no ..... samo biuro w Lublinie warte 2 x tyle ha ha ha
  • Re: Dobrze Autor: ~janeta [86.63.137.*]
    rozwój sprzedaży detalicznej robi wrażenie
    i jeśli spowolnienie w eksporcie okaże się tylko chwilowe to będzie super

pozdr
[x]
SYMBIO 6,56% 0,65 2019-06-03 09:31:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.