• Wtopę z poljadła odrobisz na IGR, dobrze ci radzę :)))) Autor: ~confit [95.215.194.*]
    pomarańczowy, pakuj do wora :D
  • Re: Wtopę z poljadła odrobisz na IGR, dobrze ci radzę :)))) Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    pomarańczowy pakował poljadło do wora po 0,19,teraz gość jest wypłukany z kasy ja ci co proszą o zeta na wino za 4,99.
  • Re: Wtopę z poljadła odrobisz na IGR, dobrze ci radzę :)))) Autor: ~cph [77.66.1.*]
    W tym biznesie zdarza sie dosc czesto, zwlaszcza jak sie lubi grac na bankrutach.
    Troche szkoda ze tak naganial na kupno. No ale w stosunku do liskow z IGR, wszyscy za zadowoleni i szukaja pocieszenia na innych forach.
  • Re: Wtopę z poljadła odrobisz na IGR, dobrze ci radzę :)))) Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    miałem farta aż dziwne że mi się upiekło i sprzedałem te 70% ale i tak mam sobie za złe że reszcie ustawiłęm SL tak nisko, a nie na 18 gr... no i jakoś dziwnie nie kupiłem więcej, no dziwny fart... a co do naszej perełeczki to taaaak... tutaj to jest wyśmienicie. Swoją drogą poljadlo można jako bankurta dać na przykład klasyka... info o upadłości... mielenie, błędy we wniosku, następnie podbitka pod pseudo inwestora, inwestora nie ma bo nie wiadomo skąd ma kasę (hahahahaha ale jaja)... no i później sąd ustanawia nadzorcę, później pałowanie i likwidacja. W ostatnim roku było kilka takich podobnych przypadków. szczególnie z tym inwestorem to klasyk ech... co mają powiedzieć ci co brali poljadlo za 60 gr... albo igroupa za 50-60 gr ;) mówiąc przekornie...
  • Re: Wtopę z poljadła odrobisz na IGR, dobrze ci radzę :)))) Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    hehehe... rozbawiłeś mnie, poniedziałek na wesoło. Ustawiłem pierwszy na K na 0.09 na poljadlo i zobaczymy... nie jestem przekonany, ale moje alter-ego hazardzisty kazało mi wbrew robionej dystrybucji ustawić tam pierwszy pakiecik ... zobaczymy... tam raczej na 1-2 gr się zagra...
  • Re: Wtopę z poljadła odrobisz na IGR, dobrze ci radzę :)))) Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    AO widzę żeś obeznany w walce na spadające sztylety, hehehe
    kupuję tylko to co spadło, kiedyś próbowałem inwestować w dobre spółki i wychodziłem na tym marnie w stosunku do poświęconego czasu, kasy i czasami nerwów... zapewniam cię, że gra na bankrutach... ale wg określonego systemu i trzeba mieć jednak jakieś tam doświadczenie daje realne zyski. Oczywiście zdarzy się wtopa, ale ile razy zarobiłem na bomi, energopld a nawet obsranym HBP grając pod głupie info... na hbp miałem akcje 2 h i wywaliłem w momencie opublikowania infa z espi 2 gr zarobku... myślę, ze to nie jest głupia metoda. Można oczywiście pisać listy do RI, czytać po nocach ESPI oraz zagłębiać się w niuanse prawa spółek oraz wałki księgowe, albo czytać wypociny jakiegoś pseudo specjalisty na blogu... ale suma summarum tutaj zawsze was przerżną. Statystyki są nieubłagane :-) zobaczymy jak będzie z perłą 2012... czyli IGR... perła spadków.

do miłego zobaczenia :-)
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.