• JAK to jest z tym FF naprawde ??????? Autor: ~aer [37.30.88.*]
    Gdzie jest reszta akcji ?
    Taka akcja 99 groszy , a tu powiedzmy cisza ! bo 6,5 ml jak to inaczej nazwać ?
    Ludzie gdzie jest 200 mili akcji ????????????????????
    O co tu chodzi??
    Zachęcam do dołączenia sie do akcji ! Tylko wspólnie możemy coś zdziałać !
    Pozd...............
    A i pytanie , czemu nadal pojawia sie komunikat przy zakładaniu zlecenia (spółka w upadłości)?????
    Czy chłop z mazur może jeszcze jest wśród nas???? Oczywiście chodzi mi o sp Reg!
  • Re: JAK to jest z tym FF naprawde ??????? Autor: ~kkkk [95.40.35.*]
    tez mnie to dziwi. Tyle milionów akcji poszło do ludzi a tutaj taka cisza.

Moja teoria jest taka....nabywcy tych wystawionych 6.5 mln są niezadowoleni,a reszta nadal liczy na zarobek i nie chce pogrążać swojego ulubionego prezia . Niepoprawni optymiści : D
  • Re: JAK to jest z tym FF naprawde ??????? Autor: ~Rugi [84.39.168.*]
    Akcja o,99 jak najbardziej przydatna tylko, że miarodajnie nie odzwierciedla aktualnej sytuacji ilościowej drobnicy. Ja stawiam, ze góra 20 baniek będzie do zliczenia w ten sposób. 45 baniek oficjalnie w rekach figurantów - bo jak ich inaczej nazwać. TO GDZIE JEST PRAWIE 180 000 000 tego kurewskiego badziewia ????????? Nawet niech z tego JESZCZE z 80 banieczek jest w rekach umoczonych to i tak wygląda na to że reszta to słupy tłustego przekręta. Nie chce mi sie wierzyć że wszystko jest w tłumie a to świadczy że ten złodziej wali przekręt i wszystkie instytucje powołane do kontroli dobrze o tym wiedzą. jak dla mnie to KNF na GPW powinna tego śmiecia zablokować już na wyższym poziomie zwłaszcza przy podawanym ff aż do czasu spełnienia wszystkich zapowiedzi przez Prezesa. I żadnych nowych emisji i żadnego scalania. Firma w profilu działalności nie wspomina nic o handlu własnymi akcjami a tym się tylko zajmuje.
    I JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM - NIE RÓWNAC ILOSCIOWO SWOICH AKCJI DO SCALENIA !!!!!!! JAK CHCE MOJE AKCJE SCALAĆ TO NIECH TŁUSTY ZAPŁACI MI ZA POZOSTAŁĄ ILOŚC NIEWYMIENNĄ TYLE ILE JA ZECHCĘ !!!!
  • Re: JAK to jest z tym FF naprawde ??????? Autor: ~aer [213.195.168.*]
    A czy pamięta ktoś jaką nagrodę za pozytywne doprowadzenie do układu dostaną ?
    w sensie w jakiej formie , bo o ile się nie mylę to nagroda ma być w formie określonej kwoty tylko przeliczonej oraz przeznaczonej na wykup akcji.
    Jakoś nie mogę tego znaleźć, może pomożecie ? .
    Czemu tłustemu jest na rękę nic nie mówić żadnych pozytywów jak najmniej info ?
    Dlaczego ciągle jest im na ręke by spółka była traktowana i postrzegana jako w upadłości??
    Czemu nie było planu naprawczego by wyjść z listy alertów tak jak obiecali ???
    Gdzie jest kasa za komi ???
    Po co podpisali w zeszłym roku umowę wynajęcia tak ogromnego budynku / co w nim robią ??/
    Co te suk...koty wymyśliły ??
[x]
REGNON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.