Akcja o,99 jak najbardziej przydatna tylko, że miarodajnie nie odzwierciedla aktualnej sytuacji ilościowej drobnicy. Ja stawiam, ze góra 20 baniek będzie do zliczenia w ten sposób. 45 baniek oficjalnie w rekach figurantów - bo jak ich inaczej nazwać. TO GDZIE JEST PRAWIE 180 000 000 tego kurewskiego badziewia ????????? Nawet niech z tego JESZCZE z 80 banieczek jest w rekach umoczonych to i tak wygląda na to że reszta to słupy tłustego przekręta. Nie chce mi sie wierzyć że wszystko jest w tłumie a to świadczy że ten złodziej wali przekręt i wszystkie instytucje powołane do kontroli dobrze o tym wiedzą. jak dla mnie to KNF na GPW powinna tego śmiecia zablokować już na wyższym poziomie zwłaszcza przy podawanym ff aż do czasu spełnienia wszystkich zapowiedzi przez Prezesa. I żadnych nowych emisji i żadnego scalania. Firma w profilu działalności nie wspomina nic o handlu własnymi akcjami a tym się tylko zajmuje.
I JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM - NIE RÓWNAC ILOSCIOWO SWOICH AKCJI DO SCALENIA !!!!!!! JAK CHCE MOJE AKCJE SCALAĆ TO NIECH TŁUSTY ZAPŁACI MI ZA POZOSTAŁĄ ILOŚC NIEWYMIENNĄ TYLE ILE JA ZECHCĘ !!!!