A inne spółki lepsze? Przyjdzie w tym roku czas na spółki i spółeczki malutkie to zobaczysz. Anale się nie mylą, bluchipy już podkręcili teraz czas na nas.
kiedy większość straci nadzieję...NTT nie jest na liście do gry i zabawy dziennej, więc jedyny bodziec to dobre wyniki; ale źle nie jest, bo do 45gr raczej nam daleko - jak jeszcze podciągniemy do 90 gr to może trend się wyraźnie odwróci; oby 4 Q był dobry. Mają jeszcze 2,5 roku na skup... i 2 bańki do wydania;
za bgz pojechalem do japoni agroma robi mi terz nepal i indie a za ntt wyspy pacyfiku tz bora bora, thaiti, wyspy towarzystwa wyspy salomona na razie dwie z trzech wypalily doczekam sie tej ostatniej Panowie wy jesteście straszne pierdzimączki a to trzeba czekać z 3 lata żeby nie być goloslowny jak mnie pamięć nie myli to misio malinowy dostał fotki mailem.
za bgz pojechalem do japoni agroma robi mi terz nepal i indie a za ntt wyspy pacyfiku tz bora bora, thaiti, wyspy towarzystwa wyspy salomona na razie dwie z trzech wypalily doczekam sie tej ostatniej Panowie wy jesteście straszne pierdzimączki a to trzeba czekać z 3 lata żeby nie być goloslowny jak mnie pamięć nie myli to misio malinowy dostał fotki mailem.
panowie módlcie sie za wałęsę że nie zrobił nam drugiej japoni mam zdjęcia robione w tokio u rzeżnika bo nikt nie uwierzy ile kosztuje 1 kg miesa mogę podeslac dajcie maile szok 5500 jenów 100 gram schabu lub karczku jeden jen 4 grosze