• '' dziadowizna '' i tyle ! Autor: ~pp [84.107.195.*]
    tj. wyzej!
  • Re: '' dziadowizna '' i tyle ! Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    A inne spółki lepsze? Przyjdzie w tym roku czas na spółki i spółeczki malutkie to zobaczysz. Anale się nie mylą, bluchipy już podkręcili teraz czas na nas.
  • Re: '' dziadowizna '' i tyle ! Autor: ~mis malinowy [46.115.68.*]
    ciagle mowimy ze czas na nas...:)kiedys na pewno pytanie kiedy...
  • Re: '' dziadowizna '' i tyle ! Autor: ~makmk [87.207.231.*]
    kiedy większość straci nadzieję...NTT nie jest na liście do gry i zabawy dziennej, więc jedyny bodziec to dobre wyniki; ale źle nie jest, bo do 45gr raczej nam daleko - jak jeszcze podciągniemy do 90 gr to może trend się wyraźnie odwróci; oby 4 Q był dobry. Mają jeszcze 2,5 roku na skup... i 2 bańki do wydania;
  • Re: '' dziadowizna '' i tyle ! Autor: ~egzorcysta [46.76.158.*]
    za bgz pojechalem do japoni agroma robi mi terz nepal i indie a za ntt wyspy pacyfiku tz bora bora, thaiti, wyspy towarzystwa wyspy salomona na razie dwie z trzech wypalily doczekam sie tej ostatniej Panowie wy jesteście straszne pierdzimączki a to trzeba czekać z 3 lata żeby nie być goloslowny jak mnie pamięć nie myli to misio malinowy dostał fotki mailem.
    Witam, agromę widziałem jak spadła i teraz spojrzałem jeszcze raz.
    Jesteś gość, szacun.
  • bez tematu Autor: ~egzorcysta [46.76.158.*]
    za bgz pojechalem do japoni agroma robi mi terz nepal i indie a za ntt wyspy pacyfiku tz bora bora, thaiti, wyspy towarzystwa wyspy salomona na razie dwie z trzech wypalily doczekam sie tej ostatniej Panowie wy jesteście straszne pierdzimączki a to trzeba czekać z 3 lata żeby nie być goloslowny jak mnie pamięć nie myli to misio malinowy dostał fotki mailem.
  • Re: bez tematu Autor: ~mis malinowy [46.115.68.*]
    dostalem, ma Pan zdrowe podejscie do zycia a miejscaktore sa na tych fotkach cos pieknego...az trudno uwierzyc ze tak wyglada swiat:)
  • Re: bez tematu Autor: ~egzorcysta [195.8.97.*]
    panowie módlcie sie za wałęsę że nie zrobił nam drugiej japoni mam zdjęcia robione w tokio u rzeżnika bo nikt nie uwierzy ile kosztuje 1 kg miesa mogę podeslac dajcie maile szok 5500 jenów 100 gram schabu lub karczku jeden jen 4 grosze
    można powiedzieć "i tyle nacieszyliśmy sie hossą"
[x]
NTTSYSTEM -2,33% 10,50 2026-04-13 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.