Troszkę trzeba się postarać panie Robercie
Bo będzie to was drogo kosztować( to wam mogę obiecać)
Coś dajcie mocnego bo jak na razie to słaby polonista zatrudniony?
Kurs zwala banda Jakubowskiego a po sesji wysyła ludziom sms na zasadzie: "a widzicie z nami nie wygracie"
Jeszcze CZŁONKI będziecie kupować w panice wywalane teraz akcje. Inaczej to wy nie dostaniecie skwitowania na Walnym i będzie po prokuraturach ciągani (moge was zapewnić ze tak będzie)
a wartości nominalnej i tak nie obniżycie. Ludzie już się pokapowali co kombinujecie
jaki ty naiwny mintaj jestes , madralo
z tego co wiem to inwestorzy skupieni wokol J dali w ostatnich emisjach potezna kase by ratowac spolke i m.in twoje cztery litery.
gdzie wtedy byles ciulu glupi?
a dzis sa tak samo oszukani przez zarzad jak reszta akcjonariuszy bo maja akcje nie w obrocie , obejmowane po duzo wyzszej cenie niz gieldowa ,
wiec jak sie kupowalo po 1,65 i nawet nie mozna sprzedac to trzeba zanizac kurs ?
wiekszego idiotyzmu nie slyszalem,
wiec zamknij ta swoja niewyparzona gebe i przestan pisac kalumnie skoro nie wiesz o co chodzi,
swoja droga kolego , ciekawe kto ci robi taka sieczke z mozgu?
Sygnał kursu na dodatek od kilku dni
wisi a tu kicha ,ważniejsze kuźwa rozgrywki wewnętrzne aniżeli
dobro finansujących spółkę .
Analiza z dnia 17.01.2013
Nazwa ATON-HT SA (ATO)
Kurs 0,69
Zmiana w % -1,43 %
Zmiana w PLN -0,01 zł
Kurs MAX 0,76
Kurs MIN 0,69
Ostatni sygnał
Data wystąpienia
Kurs Sygnał zakupu
07.01.2013 przy kursie 0,57
Teoretyczny zasięg kursu 1,55 (kompletny)
Siła relatywna -
Średnia 50 tygodniowa 0,00
Średnia 150 tygodniowa 0,00
Zwrot miesiąc 2,99%
Zwrot pół roku -46,09%
Zwrot rok -61,02%
Zwrot 2 lata -84,67%
Zwrot 5 lat nie dotyczy
pokaż notowania bieżące
to nie nerwy , to pojecie jest nieznane
staram sie przedstawic rzetelnie stan rzeczywistosci i moze troche walczyc z glupota ale to tak jak z wiatrakami niestety.
na niemoc reaguje sie obrazaniem ale ja sie nie obrazam , tylko czy to nam zwroci nasze naklady finansowe?
pewnie to moje wymysly ale zaczynam myslec ze takie kreatury , ktore tylko na forum sieja ferment a nie maja nic konstruktywnego do zaproponowania procz narzekania i obwiniania innych to mitomani nie posiadajacy akcji aton.
cieszy sie jeden z drugim ze cos napisze i spi lepiej a najbardziej z tego ze jak straci 100 zl to kto inny straci kilkaset razy wiecej.
tragedia