Cały skład Rady Nadzorczej spółki Stargames stanowią osoby związane z firmą Venture Incubator (informacje ze strony internetowej spółki).
W zwiazku z ostatnią sprzedaża akcji czeka nas chyba rychła zmiana we władzach spółki.
Myślę że nastapi to po ewentualnym ujawnieniu się nowego akcjonariusza.
Między 6 a 11 stycznia czyli kończyło się na piątkowej zbitce. Wyrysowali przy okazji ładne podwójne dno żeby w tym tygodniu mógł ktoś się wysypać. Czy przyszło Wam do głowy, że mogli to zrobić pakietowo poza rynkiem i po dowolnej umówionej cenie. Po co bawić się we wrzucanie w rynek i ryzykować przejęcie papiera przez kogoś niepowołanego?
Założę się, że w przyszłym tygodniu dowiemy się kto wywalał w tym tygodniu, ale oczywiście można sobie wszystko tłumaczyć na plus.
Przy okazji poważny, gdzie Twoje cięcie strat o którym tyle pisałeś?
Jeszcze jedno. Dlaczego odchodząca rada nadzorcza miałaby zbywać papiery - tylko dlatego że odchodzi? Nie jesteście w radzie a w nie się zaopatrzyliście. O wiele bardziej prawdopodobne jest że szczury uciekają z tonącego okrętu.
Mniejsza o to zauważ rosnące obroty na spadku już pisałem przed chwilą być może dzisiaj było przełamanie według mnie tak jest nie było skarmiania gdyby tak się stało przytrzymają do 0,33 i ostry up.
Trochę podzwoniłem po ludziach będą wchodzić większośc uważa żę to odwrót a przy tak małym ff mozna czynić cuda.
Dnia 2013-01-16 o godz. 21:23 ~j23_znowu_nadaje napisał(a):
> Mniejsza o to zauważ rosnące obroty na spadku już pisałem
> przed chwilą być może dzisiaj było przełamanie według mnie
> tak jest nie było skarmiania gdyby tak się stało
> przytrzymają do 0,33 i ostry up.
Trochę podzwoniłem po
> ludziach będą wchodzić większośc uważa żę to odwrót a przy
> tak małym ff mozna czynić cuda.
Można pewnie czynić cuda, w końcu po to wymyślono analizę żeby ludzie w nią wierzyli, tylko że mi to za bardzo na dzień odwrotu nie wygląda. Nie mogli frajerzy lepiej tego wyrysować? Prawdziwi partacze ta była rada nadzorcza.
Dobranoc myslę że jutro ci co nie kupili dzisiaj i widzą wykres i wolumeny będą poustawiani od 0,29 zazwyczaj tak to się zaczyna przy odwrocie mogą jeszcze postraszyć dzisiaj nie mogli 500k bolało i bedzie więcej co do członków rn masz racje.
chlopcyniczego sie nie nauczyliscie wczoraj lanie dzisaj lanie z poniedzialkawa przerwa na odbicie i dalej w rynek oni sa 200% do przodu zrobili emsje wprowadzili spolke nic nie robiaca, bez wplyw ito, latwy sposob na wzbogacenie sie
a wy szukacie drugiego dnia, inwwstoro itp itd, prawda jest prosta , zrobili studencji jaka kiepska gre i juz spolka wprowadzili, oddaali akcje wyemitowane po 110 gr po 30-35gr zarobili dziekuje spolka do piachu
i co panie cerbula i powazny , przyznajcie sie do ledu
widać że nie kumaty jesteś ja tu widzę bardzo wyraźnie dno do tego jeszcze przesilenie dlatego kupuje te akcje. A do OPTY czy nie pamietasz że Drewex też nie brałem właśnie w kształtującym się dołku? pierwsza patyia kupowana po 25gr a kurs zjechał na max 19gr i teł nie płakałem. sytuacja i tam i tu jest analogoczno -wyraźne DNO obroty tu sa naturalne strach przed dalszym spadkiem trzba być dobrym spekulantem aby to dostrzec.
Niektórzy straszą nową emisja. Zastanowcie się do tego potrzebne jest Walne a do Walnego Rada a ludzie z rada są od Venture którego już nie ma. wiec zacznijcie wyciagac wnioski i myśleć bo dzień odwrotu już niedługo.
Jeszcze raz napisze śmiali się ze mnie na Drewexie a łykalem akcje jak głodny pelikan rybki, po to by trochę poczekać i sprzedać akcje ze 150% zyskiem a niektorzy wywalają juz tu po ugranych 3 gr;-) Pytam się po co jak bedzie można zarobić tu duuużo wiecej
Najprawdopodobniej wczoraj doświadczeni spekulanci dostrzegli sesję odwrotu, duże zainteresowanie waolrem mozna zaobserwowac na forum wieszczących spadki, wczesniej przed zjazdem większośc widziała 1 zł aktualnie umacnia się przesilenie jeżeli ktoś chciałby sprzedac akcje z doskonałym zarobkiem było powyżej 1 zł a milion papieru łatwo mozna było utrzymać na poziomie 2 zł i wyżej.
Skąd takie obroty ? przekazanie papieru dodatkowo blady strach ulicy.
Tu mozna małym kapitałem zrobić i 1000% ulica oddała , górne bloki pospadały w panice droga do chmur otwarta nieźle tu zawirowali.
Nie obrazicie się jak spekuła wypompuje to na przynajmniej 2 złote wściekłośc i bezradność tych co przegapili obroty aby dokupić sięga zenitu.
obejrzyjcie po 8 arkusz podażowy zwiększyli ff byc może beezie robota robiona dobrze na słupy i dzida w górę i nikogo nie interesuje co i jak , kolega wspomniał o przełamaniu odbyło się wczoraj 0,35 do 0,35 wyduszą z was resztę.
Miałem takie spółki rosły nawet 2000% a wy ujadacie dystrybucję mogli zrobic przy 1000% kroi się grubszy up