• Rada Nadzorcza Autor: ~lucky loser [89.72.85.*]
    Cały skład Rady Nadzorczej spółki Stargames stanowią osoby związane z firmą Venture Incubator (informacje ze strony internetowej spółki).
    W zwiazku z ostatnią sprzedaża akcji czeka nas chyba rychła zmiana we władzach spółki.
    Myślę że nastapi to po ewentualnym ujawnieniu się nowego akcjonariusza.

Pozdrawiam
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    widać że w końcu ktoś to dostrzegł;-) a sprzedaz akcji odbyła się prawie tydzień temu
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~opty [83.11.35.*]
    Między 6 a 11 stycznia czyli kończyło się na piątkowej zbitce. Wyrysowali przy okazji ładne podwójne dno żeby w tym tygodniu mógł ktoś się wysypać. Czy przyszło Wam do głowy, że mogli to zrobić pakietowo poza rynkiem i po dowolnej umówionej cenie. Po co bawić się we wrzucanie w rynek i ryzykować przejęcie papiera przez kogoś niepowołanego?
    Założę się, że w przyszłym tygodniu dowiemy się kto wywalał w tym tygodniu, ale oczywiście można sobie wszystko tłumaczyć na plus.
    Przy okazji poważny, gdzie Twoje cięcie strat o którym tyle pisałeś?
    Jeszcze jedno. Dlaczego odchodząca rada nadzorcza miałaby zbywać papiery - tylko dlatego że odchodzi? Nie jesteście w radzie a w nie się zaopatrzyliście. O wiele bardziej prawdopodobne jest że szczury uciekają z tonącego okrętu.
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~j23_znowu_nadaje [164.127.74.*]
    Mniejsza o to zauważ rosnące obroty na spadku już pisałem przed chwilą być może dzisiaj było przełamanie według mnie tak jest nie było skarmiania gdyby tak się stało przytrzymają do 0,33 i ostry up.
    Trochę podzwoniłem po ludziach będą wchodzić większośc uważa żę to odwrót a przy tak małym ff mozna czynić cuda.
    hm to jest jakiś argument, no nic zobaczymy jutro co będzie. Jeśli się sprawdzi to będzie ciekawa lekcja.
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~OPTY [83.20.250.*]
    Dnia 2013-01-16 o godz. 21:23 ~j23_znowu_nadaje napisał(a):
    > Mniejsza o to zauważ rosnące obroty na spadku już pisałem
    > przed chwilą być może dzisiaj było przełamanie według mnie
    > tak jest nie było skarmiania gdyby tak się stało
    > przytrzymają do 0,33 i ostry up.
    Trochę podzwoniłem po
    > ludziach będą wchodzić większośc uważa żę to odwrót a przy
    > tak małym ff mozna czynić cuda.
    Można pewnie czynić cuda, w końcu po to wymyślono analizę żeby ludzie w nią wierzyli, tylko że mi to za bardzo na dzień odwrotu nie wygląda. Nie mogli frajerzy lepiej tego wyrysować? Prawdziwi partacze ta była rada nadzorcza.
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~hwdp [87.99.3.*]
    zawsze czlonkowie radyoddaja papiey patrz GPW
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~j23_znowu_nadaje [164.127.74.*]
    Dobranoc myslę że jutro ci co nie kupili dzisiaj i widzą wykres i wolumeny będą poustawiani od 0,29 zazwyczaj tak to się zaczyna przy odwrocie mogą jeszcze postraszyć dzisiaj nie mogli 500k bolało i bedzie więcej co do członków rn masz racje.
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~www [89.191.152.*]
    chlopcyniczego sie nie nauczyliscie wczoraj lanie dzisaj lanie z poniedzialkawa przerwa na odbicie i dalej w rynek oni sa 200% do przodu zrobili emsje wprowadzili spolke nic nie robiaca, bez wplyw ito, latwy sposob na wzbogacenie sie

a wy szukacie drugiego dnia, inwwstoro itp itd, prawda jest prosta , zrobili studencji jaka kiepska gre i juz spolka wprowadzili, oddaali akcje wyemitowane po 110 gr po 30-35gr zarobili dziekuje spolka do piachu

i co panie cerbula i powazny , przyznajcie sie do ledu
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    widać że nie kumaty jesteś ja tu widzę bardzo wyraźnie dno do tego jeszcze przesilenie dlatego kupuje te akcje. A do OPTY czy nie pamietasz że Drewex też nie brałem właśnie w kształtującym się dołku? pierwsza patyia kupowana po 25gr a kurs zjechał na max 19gr i teł nie płakałem. sytuacja i tam i tu jest analogoczno -wyraźne DNO obroty tu sa naturalne strach przed dalszym spadkiem trzba być dobrym spekulantem aby to dostrzec.
    Niektórzy straszą nową emisja. Zastanowcie się do tego potrzebne jest Walne a do Walnego Rada a ludzie z rada są od Venture którego już nie ma. wiec zacznijcie wyciagac wnioski i myśleć bo dzień odwrotu już niedługo.
    Jeszcze raz napisze śmiali się ze mnie na Drewexie a łykalem akcje jak głodny pelikan rybki, po to by trochę poczekać i sprzedać akcje ze 150% zyskiem a niektorzy wywalają juz tu po ugranych 3 gr;-) Pytam się po co jak bedzie można zarobić tu duuużo wiecej
  • Re: Rada Nadzorcza Autor: ~Kot [213.180.136.*]
    Najprawdopodobniej wczoraj doświadczeni spekulanci dostrzegli sesję odwrotu, duże zainteresowanie waolrem mozna zaobserwowac na forum wieszczących spadki, wczesniej przed zjazdem większośc widziała 1 zł aktualnie umacnia się przesilenie jeżeli ktoś chciałby sprzedac akcje z doskonałym zarobkiem było powyżej 1 zł a milion papieru łatwo mozna było utrzymać na poziomie 2 zł i wyżej.

Skąd takie obroty ? przekazanie papieru dodatkowo blady strach ulicy.
    Tu mozna małym kapitałem zrobić i 1000% ulica oddała , górne bloki pospadały w panice droga do chmur otwarta nieźle tu zawirowali.
    Nie obrazicie się jak spekuła wypompuje to na przynajmniej 2 złote wściekłośc i bezradność tych co przegapili obroty aby dokupić sięga zenitu.

obejrzyjcie po 8 arkusz podażowy zwiększyli ff byc może beezie robota robiona dobrze na słupy i dzida w górę i nikogo nie interesuje co i jak , kolega wspomniał o przełamaniu odbyło się wczoraj 0,35 do 0,35 wyduszą z was resztę.
    Miałem takie spółki rosły nawet 2000% a wy ujadacie dystrybucję mogli zrobic przy 1000% kroi się grubszy up
[x]
CENTURION -2,65% 0,18 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.