• Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~CPH [77.66.1.*]
    Tu bedzie gorzej niz na superowym gniocie na litere E... no ale mam cynk od zajaca
    bedzie jazda, zapiac pasy, kto nie kupi perelki ten przegra zycie.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: _zajaczek_ [164.127.114.*]
    :) duńczyk!!! Daj ten adres błagam cie! Wysle ci co tam chcesz i moze jak wypijesz to sie uspokoisz:) a u mnie brak info. Ani dobrych ani zlych. Siedze z tym papierkiem i czekam. na lepsze czasy. Szkoda tylko ze tyle tu zamrozilem. A gdzie indziej szlo by odrobic. Pozdro. Czuwajcie!!!!!
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Adresu ci nie podam, podaj z jakiego miasta jestes.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: _zajaczek_ [164.127.114.*]
    Też cenie sobie prywatność...
    Zgrabnie wychodzis z umowy. chce ale nie moge, rozumie adres, nazwisko, konto na jakims portalu NK itp. Ale miasto. Powiem Ci ja pochodze z Kielc, to nie tajemnica. Czesto bywam w roznych miastach i tez moge napisac bez zdrady prywatnosci, miszkam w kopenhadze, Coz boisz sie ze moze zapronuje spotkanie face to face, a ty niestety bedziesz stratny butelke wody. Zreszta dobrze ze odkryles karty, bo moze jakby doszlo do spotkania to bys wymyslil ze bajke ze nie mogles bo meteoryt spadl do ogroka albo sniegu bylo za duzo na chodniku.
    Powiem Ci nie chce twoje wody, cisnalem by sie przekonac jaki jestes, a narazie widze ze honorowego grasz anonimowo, ale jak ktos mowi sprawdzam to juz blado to wyglada.
    Teraz powiem ci, ze zwygly falus jestes, nacigales ludzi na forum ze wiesz masz info itp, ktos moze naiwny uwierzyl i ma wtope, powiesz ich sprawa po co mnei sluchali, bo ty sprzedales.
    Trzymaj sie i zycze szerokich biznesow. z przyjacielskim usciskiem
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.183.*]
    Uprzejmie proszę o zwiększenie podaży na 18 gr. Ponieważ te kilka % dzielące 18 i 19 gr ma u mnie duże znaczenie. Popytu na 18 prawie nie ma, więc proszę o zwiększenie podaży.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~miś [89.191.162.*]
    spoko, dostaniesz po 18, 17, 16, 15 aż do 10gr ile chcesz
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~elzor [79.191.140.*]
    chciałeś to masz. Jak będziesz chciał więcej to tylko napisz .
    PS
    Duńczyk. Ja też pochodzę z CK.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.183.*]
    Wystawiajcie wszystko po 18 co chcecie sprzedać, lepiej teraz niż później niżej, dkoro twierdzicie, że ma być niżej.
    Wszystko po 18
    Gdzie mieszkasz w CK. Ja w sumie pochodze z poza Kielc, ale w 2005 roku sie przeprowadzilem. mieszkalem 3 lata i wyemigrowalem poniweaz PIS wygral wybory i nie moglem ich sluchac. Ja jestem z przekonania socjalista wiec rozumiesz.
    Obecnie jezdze 2 razy do roku, by mieszkania dojrzec i wyjac listy ze skrzynki. Powiem ci dokladniej mieszkam przy ulicy Okrzei. Mam tan nawet mieszkanie do wynajecia, jak znasz kogos to szczegoly podam.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~elzor [79.191.127.*]
    na sandomierskiej . obecnie na peryferiach. masłów. Bawiłem się kilka razy z koleżankami i kolegami z Twojego nurtu politycznego. Małe orgietki, Itp sprawy.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~elzor [79.191.127.*]
    Dnia 2013-01-16 o godz. 15:21 ~elzor napisał(a):
    > na sandomierskiej . obecnie na peryferiach. masłów. Bawiłem
    > się kilka razy z koleżankami i kolegami z Twojego nurtu
    > politycznego. Małe orgietki, Itp sprawy.

aby nie wyszło. jestem zdecydowanym hetero.
    to nie jest moj nurt polityczny, ale jakos mi blizej do socjalizmu niz do kapitalizmu.
    Rownosci spoleczne powoduja ze ludzie sa bardziej szczesliwi. I ten mi bardziej pasuje
    Hmm. Widze ze nerwy puszczaja panie dunczyk. A fajnie sie gadalo. Czuwaj.
    Aha. Spotkania twarza w twarz z internetowymi odpadaja... Mam wystarczajaco duzo znajomych z ktorymi sie widuje. A od zakladu nie uciekam. Znajdzie sie sposob bedzie i napitek. Z szacunkiem panie cph.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~elzor [79.191.140.*]
    no ten zając to nawet w 1% nie ma honoru. Przegrał zakład i nawet flaszki nie chce postawić.
    Nic nie dajecie po 18 zdecydujcie się, narzekacie a trzymacie akcje?
    Bo chyba nie jesteście tu nawet ich nie mając.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~NW [83.9.248.*]
    ~ddddaaaawwww pochwalam
    Bardzo słabo sypaliście , jutro znów proszę po 18 gr wystawiać jak najwięcej.
    Jak nie będziecie sypać trzeba będzie brać po 19 a to już drożej.
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~elzor [178.43.157.*]
    chciałbyś aby zasypać cały popyt? dziś poszło w rynek tyle ile powinno iść. zaraz bedzie 400 baniek do wypchnięcia.
    W d. byłeś g. widziałeś. Wisz co zjesz.
    Jesteś tu trollem, jak masz czym syp jutro
    A sorry ty nie masz 1 akcji, szukasz tu dowartościowania.
    Tfu mendo
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~KA.EN.EF [164.127.178.*]
    Ja już od pół roku pisałem że to będzie albo wielki come back in 2001 ala Wojciechowski BIS-> i wyskok na 12PLN...
    Albo kolejny PRONOX building...

Lipa z IDMSA już niestety zweryfikowała fakty,i pokazała właściwy kierunek(czyt.ver.2)
    Ten cały "nowy inwestor" czyli niejaki WI, to taka sama ściema jak cygara i rosyjski rynek na Pronoxie...
    Gość chcę jedynie za darmo zrobić sobie odpis podatkowy, i nadrukować MILIARDY!!! nowej makulatury, celem przygotowania żywej gotówki na zakup (a fachowo wejście zależne za udziały-akcje 100%$)swojej spółki WInwest.Gdyż na wolnym rynku po sprawdzeniu faktycznych i namacalnych aktywów, nie jest ta spółka WI pewnie więcej warta jak KILKA MILIONÓW...
    Podobne zachowania były na Midasie jak zegarek kupował od siebie samego spółki aero2 i mobyland, płacąc nowymi emisjami GIGANTAMI->w zamian za niby wejście aktywami.
    O ile Aero2 miał jeszcze niby jakieś maszty i koncesje. O tyle powątpiewam czy WI, ma cokolwiek, poza kilkoma nieruchomościami, i jakimiś innymi walorami o grubo zawyżonej WartościKsięgowej...
    No ale może nie mam racji...?
    Może większość tu siedzących ma rację...?
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~CPH [188.181.88.*]
    To byl inny okres, harcerz wykazal sie fartem lub mu ktos doradzil by zmienic nazwe i tak ewolucja z butow do HT technology . Powiedzmy robilo to wrazenie i myslano ze to bedzie druga Nokia co zaczynala od handlu drewnem. Takie to byly czasy. Do rzeczy spolki z segmentu np. produkcja butow mialy nizszy wskaznik C/Z niz spolki technologiczne. Wiec jak sie podnosi wartosc, zmienil nazwe na Internet a nazwa juz sama zrobila swoje. Dodac wywaidy, plany, listy itp kupowanie przyszlosci i to wszystko przed ostatnia hossa.
    cena rosla wraz z nadzieja na uslugi przyszlosci, walor robil przejecia i obecywano ze beda jeszcze wieksze giga zyski. PO drodze emisje pod nowe przejecia. Jednak spolka nie notowala zyskow. Balansowala. W koncu tak sie harcerz rozochocil ze postanowil przejac Call center za jesli pamietam 200 baniek na kreche w BRE. Emisja G byla juz przygotowana i mial isc na splate dlugow. Harcerz liczyl na wyzsza cena, czekal, a tu bach krach, spadek zamowien na reklamy itp. i zaczely sie pierwsze problemy. W koncu doszlo do emisji G, byla to emisja z PP a cena walora to 1,80. Wowczas papier latal po 1,30. Emisja okazala sie klapa, do tej pory jedyna spolka na GPW co do biznesu dolozyla. A wystarczylo przed emisja podpompowac kurs do 2,5 i wszyskie akcyjki by zeszly. To tak skrotowo
    Dzis mamy inne czasy, uruchomic biznes i go prowadzic to trudna sprawa. Konkurencja rowniez duza. Dzis poza spekulacja nic sie nie oplaca robic. Wiec podpowiadam bedzie to biznes dla WI nie dla was. Wam sprzeda nadzieje i akcje, bo na to zawsze byl popyt bo jeleni i naiwnosci jest duzo bez wzgledu na hosse czy besse.
    Czuwaj
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~gienek [83.6.255.*]
    "W koncu doszlo do emisji G, byla to emisja z PP a cena walora to 1,80. Wowczas papier latal po 1,30. Emisja okazala sie klapa, do tej pory jedyna spolka na GPW co do biznesu dolozyla. A wystarczylo przed emisja podpompowac kurs do 2,5 i wszyskie akcyjki by zeszly."

Cała prawda...............pamiętam jak dziś, gdyż kręciłem się koło Itrupa wówczas i wcześniej...hehehe
    Ale "bogacz harcerz" okazał się biedakiem nie umiejącym zadbać o własne interesy...hehehe
  • Re: Wreszcie ruszyl sie popyt, super info w drodze Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    to co piszesz zrozumiałem wtedy co był pierwszy wałek z uprawomocnieniem... listy intencyjne... przeciąganie, aż w końcu rozwiązanie PI... każdy pisał, że to niemożliwe. No cóż, ta większość o której piszesz na forum to spółdzielnia + pożyteczni idioci.
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.