Zawsze jest taki możliwy scenariusz ,że ogłaszamy ,że kupujemy żeby jelenie kupowały, albo inaczej długo po ogłoszeniu ,że skupujemy zaczynamy naprawdę skupować.Giełda to nie zabawa.
Dnia 2013-01-15 o godz. 20:16 ~Akcjonariusz (były) napisał(a):
> Zawsze jest taki możliwy scenariusz ,że ogłaszamy ,że
> kupujemy żeby jelenie kupowały, albo inaczej długo po
> ogłoszeniu ,że skupujemy zaczynamy naprawdę skupować.Giełda
> to nie zabawa.
Tak jak piszesz... 11 sty. kiedy zaczął sie skup, obrot był ponad 40 tys szt, a ile oni skupili to kazy widział w ogłoszeniu ..haha Kto kupował ? - Jelenie :)
Moim zdaniem mogą tu być różni spekulanci.Nikt tak naprawdę nie wie jaka jest sytuacja LSI. Jak wiadomo dobry pracownik musi być kreatywny , dotyczy to też księgowych. Czyli może naprawdę chcą skupic akcję i nie sa to jaja. Specjalnie najpierw kupują mało ,żeby ludzie stracili wiarę. Nalezy być czujnym !!
Ot całe Lsi.. Ten skup to moim zdaniem wielka sciema. Bedą skupac po kilka set szt dziennie, do konca roku moze parenascie tysięcy uda im się skupic. Robią Was ( akcjonariuszy ) w bambuko .
wow jaki wolumen hmmm jak na ta społkę to bardz duzy i ciekawe kto to sprzedal no nic kierunek jest tylko jeden jedziemy nizej i tyle mam nadzieje ze nie ze wreszcie dojdzie do kilu ladnych sesji bo jak narazie hmmmm tylko jedna byla ladna w tym roku hmmmmmm ale obroty wzrastaja takze nie ma co sie martwic przynajmniej zaczyna sie cosik dziac heheheheeheheh
I cos jeszcze odnosnie spekuly jakby na ten papier weszła spekula to w tydzien jest 10zł taka prawda tak to widze bo lsi to troszke spolka przypominajaca inne spolki z nc hahahah
Sporo osob, akcjonariuszy przejzało na oczy i nie ufa juz sewierze. Wykozystują skup do pozbycia sie akcji. Wchodzi nastepna leszczyna nieswiadoma niczego..
Widac jak chetnych do sprzedazy przybywa, a rynek zawsze wie lepiej i nie nalezy z nim walczyc.. Moim zdaniem potencjał spadkowy jest duzy i nie warto walczyc z trendem.
A w wynikach nie spodziewał bym sie niczego dobrego
Chyba sie tym razem moj nos pomylil dobrze ze na sfinksie sie nie pomylilem hmm no trudno ale bede te papierki troche trzymal czas pokaze ale wybicie bylo duze ale teraz cofniecie tyz takze uj wie co tutaj bedzie sie dzialo gdyby przelamali jakis pr to kto wie jednak tego nie zrobili ale wolumen mnie zastanawia hmmmmmmmmmmmmmmmmmm duzy nawet bardzo duzy jak na ta spolke ktos te dziesatki odebral w sumie przez 3 dni przwalilo sie prawie 80 tys akcji jak na ta spolke to bardzo duzo hmmm no nic jak dzisiaj nie wyjdzie na plus przy takim mocnym rynku tzn Panowie ze macie racje Pzdr
A co do karmienia leszczy watpie zeby to leszce takie jak my odebraly akcje za ok 250tys hmmmmmmm ale moze sie myle to tak jak dzisiaj 1000, 2000 3000 ktos to zbiera i na bank to nie sa leszcze takie Moje przemyslenia
No i mamy po sesji hmm i -5% ale w sumie nie ma co sie martwic jutrzejszy dzien bedzie wazny dla tych co posiadaja te papiery hmmm jesli jutro minus to kierunek na 2 zl pewny i zbieranie pod skup akcji jedno jest smierdzace hmmm alchemia i bre bank i skup akcji i marazm, lsi i bre bank i to samo hmmmmmmmm mam nadzieje ze na lsi nie bedzie ten skup wygladal jak na alchemi
Pisałem w ktoryms watku ze ..najlepiej sie skupuje po niskich cenach !! bo jaki sens ma skup po wysokich ?? haha
pozdr Alchemia to inna bajka .
Uwazajcie na ten papier .Wymeczą Was . Wejde jak poleci jeszcze w dół .
Sam skup niewiele pomoze, jak spolka nie ma zadnych perspektyw. Organiczny rozwoj, to zbyt mało by dzwignąc kurs. sewiera o tym wie i probuje cos robic. Niestety , ale jak sie chciało wydymac akcjonariuszy( wszyscy pamietają po ile chciał odsprzedac swoj pakiecik.. lsi-novitus) to teraz beczkę soli przyjdzie mu wpieprzac do usranej jego kadencji. I bardzo dobrze. Zycze mu jak najgozej :))
Anal. tech nic tu nie działa.. jedynie spekula moze ten papier rozbujac, ale raczej na nią nie liczcie. Jednym slowem syf , kila i mogila. Lepiej poszukac czegos innego
Panowie szacunek dla was nietety moj no sie pomylil ale nie ma co zalowac dobrze ze udalo mi sie wyskoczyc przynajmniej z mala strata ale i tak odpowiednio przeskoczylem a tym ktorzy chca kupowac to cos to odradzam juz teraz hmmm sztuczna podbitka napokowanie innych i w dol stry numer dziekuje za uwage