wg ciebie, syfię na GCL.
Niby czym? Tym, że w odróżnieniu od ciebie przestrzegałem przed katastrofalnymi spadkami? I tak, od mojego pierwszego, ostrzegającego wpisu przy cenie 60 gr, spółka stoczyła się na prawie 10 gr. Ty w tym czasie, snułeś pie.rdoly o swietlanej przyszłości tego śmiecia. :)
To samo robisz tutaj, tylko teraz w drugą stronę. Jak już wspomniałem, goowno wiesz ale przez to powinieneś być szczęśliwszy. Bujaj się :)
https://www.bankier.pl/forum/temat_ludzie-kochani-jak-ktos-wystawia-z-ukrytego-po-47-gr-niecale-5-kilo,11754679.html
pod linkiem, próbka twojej radosnej twórczości
właśnie o datę chodzi. Ja pisałem o spadkach, ty zaś o wzrostach. Wiesz doskonale, że w tym czasie spółka trafiła na jednolitę a po przejściu na ciągłe wszystko poleciało jak domino. Ty DEBILU jak widać wyżej, cały czas naparzałeś o wzrostach, śmiejąc się ze sprzedających.
AVE Ty dla dobra akcjonariuszy i spółki powinieneś zniknąć i sprzedac te kilka akcji ..... z tego Forum, bo chodzi Ci tylko o zaniżanie kursu nie wiem po ...twoja sprawa .Przecież jesteś gołodupcem i gołodupcem zostaniesz...więc oddaj co masz i spier... Papa bez komenta Twojego....bo wiem ,że nie znasz się na rzeczy a tylko pyskujesz. TYLE W TEMACIE O TYM CO PISZESZ.
VV134 - zna temat i wie co pisze , a Ty to na kilku spółkach tylko "plujesz" na ludzi ...a sam jesteś...aaaa nie będę Cię określał dosadnie.........................
https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-szanowne-towarzystwo-zrobilo-juz-jakies-obliczenia-np,11731326.html
jak już wspomniałem, wyp...laj z tego forum bo tylko siejesz ferment, buraku bez elementarnej wiedzy. Na giełdzie jest 400 spólek a ty musiałeś się akurat tutaj wp...lić.
No brawo Szerloku!! Weź jeszcze napisz ile milionów akcji nadrukuje BGE i ciesz się dalej, że spada bo odejdą niecierpliwi i rozczarowani tym, że działania zarządu rozmijają się z wcześniejszymi deklaracjami. A na końcu zostaniesz ty i będziesz mógł zgasić światło.
Dlaczego piszesz sam do siebie roślino pastewna tudzież cukrowa? A poza tym to nie ja sprzedawałem za to ty tak bo pisałeś, że myślisz o odkupie - czyżby zabrakło wiary? A może czegoś się wystraszyłeś.