ja sie dzisiaj obkupilem po 33 grosze jutro moze byc zupelnie inaczej niz myslicie rozbiora z rana te 33 grosze i goraa albo juz ta podaz nie bedzie stala ja ponizej 1 zl nie sprzedam niewiem jak wy
abstrahując od jutrzejszej ceny to wykres spółki niezły wskaźniki na dzienym mega wyprzedane ze wskazaniem na wybicie według mnie szykuje si.e tu coś grubego nie jakas tam marna złotóweczka. Ale to jest moje zdanie i nie trzeba się z nim zgadzać a nawet posłucham konstruktywnej krytyki;-)
moze rzeczywiscie byc duzo wyzej niz 1 zl moze 2 zl max na tej spolce bylo chyba 3,35 jezeli nie mam racji mozecie mnie poprawic szybko zlecialo to i szybko wzrosnie ciekawe dlaczego dziisaj tyle ludzi wpadlo w panike i oddawali ze strata i jeszcze bardziej ciekawe kto tak duze ilosci akcji po 33 grosze odebral prosze o opinie
straszna panika sprzedazy no lae akcje sie nie zmarnowały i nie zostały bez opieki , widac ze ktos odbierał akcje , ulice w takich momentach nie wie co robic , tu moze byc ciekaiwe , szczególnie jak ujawni sie nowy nabywca akcji ,
według mne sypią towarem w rynek maac akcje po 10gr to mimo wszystko przycinają tylko że towar jest odbierany. Zawsze lepiej jak sprzedaja takie ilości na dole niż z górki